واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بیماریهای غیرواگیردار، علت مرگ ۷۵ درصد ایرانیان/ لزوم ذخیرهسازی واکسن آنفلوآنزا
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزارت بهداشت به ازای هر ۳۰۰۰ نفر یک مراقب سلامت در نظر گرفته است و هدف این است که بتوان بیماریهای غیر واگیردار را کنترل کرد زیرا ۷۵ درصد دلیل مرگ ایرانیان به دلیل بیماریهای غیرواگیر است و با این کار میتوانیم از ۵۰ درصد مرگها پیشگیری کرده و هزینهها را کاهش دهیم.
آفتابنیوز : سیدحسن قاضیزاده هاشمی شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان اظهار کرد: آنچه دکتر روحانی به عنوان اعتدال، تدبیر و امید به مردم ایران قول داده بودند، در منش و رفتار نماینده ایشان در استان کرمان مشهود است و اظهار میشود که همه در استان برای رفع محرومیت و مشکلات مردم پای کار هستند.
وی افزود: این نشان میدهد دولت در مسیر درستی حرکت می کند و همه مدیران کشور باید هنرمندی که آقای رزم حسینی در استان کرمان داشته، در عمل به منصه ظهور برسانند و راه درست و راه انقلاب همین است و همواره منافع مردم مهم ترین اولویت بوده و با علم و اقتدار کارها را تا اینجا پیش برده اند.
هاشمی تصریح کرد: استاندار کرمان دانشگاه را با مقولات اقتصادی و اقتصاد کلان آشنا کرده و از این بابت تشکر می کنیم ضمن آنکه باید تشکر ویژه ای نیز بابت اجرایی کردن پروژه های بسیار ارزشمند و متعددی در استان از استاندار کرمان و مسئولین استانی داشته باشیم و معتقدم این پروژهها چهره خدمات را به تدریج تغییر خواهد داد.
وی با بیان اینکه محرومترین مردم ایران در بخش هایی از استان کرمان زندگی می کنند اما این استان ظرفیت های بسیار و نیروی انسانی غنی دارد اظهار کرد: مدیران کشوری این استان مایه افتخار ایران و ایرانی می باشند و استعدادهایی در مردم و طبیعت این استان وجود دارد که هنرمندانی می خواهد که آنها را کشف کرده و موجب آرامش و آسایش مردم شوند و باید از این فرصتی که خداوند به ما داده، در این راستا استفاده کرده و در جهت محرومیت زدایی از استان غنیمت بشماریم که بالاترین عمل صالح است.
وی افزود: کرمان جزو استان های نمونه کشور در حوزه شورای سلامت و فعالیت های آن است و دلیل آن نیز همت استاندار و تلاش مدیران استانی است و به دلیل عقب ماندگی ها، نوع اقلیم و همسایگان استان کرمان و مخاطراتی که وجود دارد، کرمان جزو استان های سخت است.
هاشمی در ادامه به وضعیت بحرانی سال گذشته استان کرمان در مواجه با بیماری آنفلوآنزا اشاره کرد و افزود: در بحث آنفلوانزا اگر همکاری همه مدیران استان نبود، ممکن بود فاجعهای بزرگی به وجود آمد که در همین راستا از مدیران استان می خواهیم تا قبل از مهرماه برنامه ریزی برای جلوگیری از مشکلات بوجود آمده در سال گذشته را صورت داده و واکسن به میزان کافی ذخیره شود.
وی بیان کرد: وزارت بهداشت به ازای هر ۳ هزار نفر یک مراقب سلامت در نظر خواهد گرفت و هدف این است که بتوان بیماری های غیرواگیر را کنترل کند زیرا ۷۵ درصد دلیل مرگ ایرانیان به دلیل بیماری های غیرواگیر است و می توانیم با این کار از ۵۰ درصد مرگ ها پیشگیری کرده و هزینه ها را کاهش دهیم.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه کار همکاران شورای سلامت بعد از این ویژه است و همکاری های بین بخشی در اجرای طرح بسیار موثر خواهد بود، تصریح کرد: می توانیم در استان کرمان و در حوزه آماده سازی زیرساختها، ۵۰ درصد اعتبارات را برای مراکز بهداشت به صورت متمرکز به استان ارائه کنیم به شرط آنکه ۵۰ درصد دیگر اعتبارات از سوی خیران و منابع استانی تامین شود.
وی با اشاره به کمبود ۳ هزار تخت بیمارستانی در استان کرمان بیان کرد: در حوزه تخت های بیمارستانی کمبود جدی در استان کرمان وجود دارد و از اینکه همه برای حل این مشکل در مرکز استان کمک کرده اند جای تشکر دارد اما از نظر من در شهرستان ها وضعیت غیرقابل قبول است و باید تصمیم انقلابی در این راستا گرفته شود.
وزیر بهداشت و درمان با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم به روش گذشته پیش برویم، جواب نمی گیریم و ۵۰ سال طول می کشد تا کرمان بخواهد به استانداردهای منطقه ای در حد کشور ترکیه دست پیدا کند، افزود: باید خلق ثروت کرد و در صورتی که ۷۰ درصد منابع در استان تامین شود، ۳۰ درصد دیگر از سوی وزارت بهداشت پرداخت خواهد شد.
به گزارش ایسنا،هاشمی در ادامه به تفویض اختیارات اشاره کرد و افزود: در بحث تفویض اختیار اعلام کردیم که با کمال میل در خدمت مدیران استانی هستیم به ظرط آنکه شما توسعه استان را ظرف ۱۰ سال آینده به عهده بگیرید که البته این بحث نافی مسوولیت های ما نیست و اتفاقات خوبی در استان کرمان افتاده و امیدواریم این مدیریت ها ادامه داشته باشد و محرومیت از چهره استان در همه بخش ها از جمله حوزه سلامت زدوده شود.
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]