واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دری: تحقیق و ارایه داستان در «یتیمخانه ایران» ارزشمند است
کارگردان «کلاه پهلوی» گفت: طرح بی توجهی دولت مرکزی به مملکت و ملت یک ارزش است. توجه به این مهم که مملکت رها، بیسرپرست و بدون هیچ دلسوزی است در فیلم به درستی دیده میشود.
سید ضیاء الدین کارگردان با سابقه در عرصه ساخت سریال های تاریخی است او در جلسه رونمایی از فیلم سینمایی «یتیمخانه ایران» ساخته ابوالقاسم طالبی حضور داشت. دری یکی از افرادی است که در تاریخ زمان پهلوی اول و دوم اشراف دارد درباره روایت تاریخی فیلم سینمایی «یتیمخانه ایران» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی گفت: به عقیده من آقای طالبی در آن مقطع زمانی تحقیق خوبی انجام داده است در آن دوران کشور دچار دو عامل قحطی و وبا است که در دهه 1290 است. تقریبا نیمه دوم این دهه قحطی و وبا سراسر کشور را فرا می گیرد. موضوعی که در فیلم آقای طالبی مطرح کرده است ایشان این مهم را مورد توجه و واکاوی قرار داده است.
تحقیق و ارایه داستان در مقطع قحطی کار ارزشمندی است کارگردان سریال «کلاه پهلوی» در ادامه گفت: ایشان زحمت زیادی را متحمل شده است . این دوره را از مقطع تاریخ را بررسی کرده و تلاش کرده از طریق یک کار داستانی شرایط کشور را در آن برهه از زمان عرضه کند. تحقیق و ارایه داستان در آن برهه از زمان مساله ارزشمندی است . بخشی از تاریخ کشور که به چشم و گوش مردم نخورده و با ارایه یک فیلم باعث می شود مورد توجه قرار گیرد و مخاطب با واقعه ای که نزدیک به صد سال گذشته در کشور رخ داده است آشنا می شود. وقایعی که قربانیان زیادی گرفته و بسیاری از مردم از دست رفتند. در آن برهه تاریخی دولت مرکزی به وضعیت کشور بیتوجه بوده و همین باعث شد هیچ نوع تلاشی برای رفع مشکل از سوی دولتمردان صورت نگیرد. خشکسالی شدیدی در کشور عارض می شود. وی در ادامه توضیح داد: به هرحال هر ملت و مملکتی در هر مقطع زمانی، هر قدر هم دچار خشکسالی باشند بالاخره تدبیری اتخاذ می کنند و می توانند پیش بینی کنند و حداقل هایی را لحاظ کنند که دچار این مصیبت نشوند. در شرایط فعلی هم ما خشکسالی داریم اما با واردات مشکل مرتفع می شود. درآن برهه از زمان هم با توجه به این مهم که امکانات، جاده و... نبود اما ضعف در حکومت مرکزی است که در فیلم «یتیمخانه ایران» هم به آن اشاره درست شده است. اگر حکومت مرکزی دغدغهمند بود می توانست پیش بینی لازم را به شیوه آن دوران انجام بدهند مانند قحطی مصر در زمان حضرت یوسف (ع) مملکت رها و بدون دلسوز در یتیم خانه ایران به خوبی روایت شده است کارگردان سریال «کیف انگلیسی» توضیح داد: طرح بی توجهی دولت مرکزی به مملکت و ملت یک ارزش است. توجه به این مهم که مملکت رها، بی سرپرست و بدون هیچ دلسوزی است در فیلم به درستی دیده می شود. اما در مورد شیبهای روایی داستان ،بخش تخصصی و فنی است که من نمی توانم اظهار نظر کنم. انتهای پیام/ج
95/01/25 :: 12:11
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]