تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801777462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در مورد نامه روزگذشته حضرت آیت الله خامنه ای به حسن روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: در مورد نامه روزگذشته حضرت آیت الله خامنه ای به حسن روحانی
روز قبل نامه رهبر انقلاب به رئيس‌جمهور به مناسبت اجرايي شدن برجام و در پاسخ به روحاني منتشر شد. اين نامه خط بطلاني بود بر تمام تبليغات منفي عليه روحاني و ظريف. خط بطلان بر اظهارات آنهايي كه «برجام» را «جام‌زهر» مي‌خواندند و معتقدبودند:«رهبري با آن موافق نيست».
به گزارش نامه نیوز، روز قبل نامه رهبر انقلاب به رئيس‌جمهور به مناسبت اجرايي شدن برجام و در پاسخ به روحاني منتشر شد. اين نامه خط بطلاني بود بر تمام تبليغات منفي عليه روحاني و ظريف. خط بطلان بر اظهارات آنهايي كه «برجام» را «جام‌زهر» مي‌خواندند و معتقدبودند:«رهبري با آن موافق نيست».


اين بار دوم است كه رهبري به نامه روحاني درباره برجام پاسخ مي‌دهد. پس از ژنو نيز روحاني در نامه‌اي حصول توافق را تبريك گفت و پاسخ نامه را دريافت كرد. اما از همان 26 دي ماه كه برجام اجرايي شد، بسياري از مخالفان دولت بار ديگر اين موضوع را تكرار مي‌كردند كه «چرا رهبري به اين موضوع واكنش نشان ندادند». استدلالي كه آنها در گروه‌هاي مجازي و تلگرامي منتشر مي‌كردند اين بود: «رهبري حتي در مورد پيروزي يك تيم ورزشي بي‌تفاوت نبوده و آن را تبريك مي‌گويد. بي تفاوتي ايشان به اين موضوع نشان از نارضايتي است.»
 آرزو‌هاي خام
 دو روز قبل كه نامه روحاني به رهبري منتشر شد، همان‌ها بعد از چند ساعت شروع كردند به بافتن آرزوهايشان در شبكه‌هاي مجازي كه:‌»رهبري به اين نامه پاسخ نداد و از توافق راضي نيست». به طور كلي اين مدل را در ذهن‌ آنها بايد در نظر داشته باشيد و بعد رفتارشان را تحليل كنيد؛ آنها «هيچ توافقي را خوب نمي‌دانند مگر توافقي كه خود به دست آورده باشند». در مدل ذهني آنها «حتي مذاكرات بي‌ثمر و بيانيه خواني‌هاي جليلي» ارزش و اهميتي بيشتر از حصول توافق و برداشتن تحريم‌ها به دست ظريف و روحاني داشت. تنها به اين دليل كه آنها قبيله گرا هستند و توان ديدن موفقيت را در ديگران ندارند.اين جماعت بعد از آنكه نامه رهبري منتشر شد و ناكام ماندند، خط خبري جديدي را آغاز كردند كه در آن نامه را عليه برجام و دولت جلوه‌گر كنند. اما برخلاف همه اين پروپاگاندا معتقدم كه نامه رهبري به روحاني كاملا در تاييد و همدلي با دولت بود.
 هزينه‌هاي سنگين 
در ابتدا توجه كنيد كه مخالفان دلواپس معتقد بودند كه رهبري با اين توافق موافق نيستند. حميد رسايي در جريان برگزاري نشست‌هاي كميسيون برجام خطاب به جليلي گفت: «چرا نمي‌گوييد رهبري آن را تاييد نكردند و به مجلس واگذار كردند؟» يا در روز راي‌گيري براي كليات برجام اعلام كرد: «رهبر انقلاب حاضر نشدند تا کنون سند برجام را در دست‌شان بگیرند.»(فارس12/7/94). نكته اينجاست كه اين دوستان به هيچ وجه حاضر نشده و نمي‌شوند، واقعيت موجود را بپذيرند. از همين رو نامه رهبري كه در واقع مهر تاييد برجام بود را با عنواني همچون: «پنج نکته مهم رهبر معظم انقلاب خطاب به رئیس‌جمهور / از خدعه و نقض عهد آمریکا غافل نشوید/ دستاوردها حاصل مقاومت و ایستادگی بود» روي خروجي‌هاي خود منتشر كردند. تاكيدات رهبري در مورد برجام نكاتي است كه دولت نيز اعلام كرد از آن حفاظت خواهد كرد. تنها يك نكته در ميان پنج محور وجود داشت و آن‌هم «دادن هزينه‌هاي سنگين» براي «همين دستاورد» بود. به باور كسي كه با ايران آشنا باشد مي‌داند كه ايران براي رسيدن به اين نقطه به طورحتم «هزينه سنگيني» را در تمام اين سال‌ها پرداخته است. از خون شهيدان هسته‌اي كه قاتل آن را بايد در تل‌آويو جست‌وجو كرد تا هزينه‌هاي سنگين تحريم‌ها كه بر مردم تحميل شد.
  دلواپسي از خرسندي
اما آنچه در اين نامه وجود دارد و باعث واهمه دلواپسان شده، ابراز خرسندي رهبري از نتيجه به دست آمده است. نكته‌اي كه اهميت بيشتري دارد اين است كه رهبري برخلاف آنها كه در طول مذاكرات تلاش كرده و حتي حالا تلاش مي‌كنند دولت و مذاكره كنندگان را «سازشكار»، «واداده» و «كدخداپسند» معرفي كنند،‌ از تيم مذاكره كننده و ظريف تشكر مي‌كنند به اين دليل كه توانستند دشمنان بزرگ اين كشور را «وادار به عقب‌نشيني كنند». توجه داشته باشيد در حالي كه آنها توافق ژنو را از دست رفتن همه چيز مي‌دانستند، و آن را «خيانت» مي‌خواندند، روحاني گفته بود: «توافق ژنو به معنی تسلیم قدرت‌های بزرگ دربرابر ملت ایران است.» (ايسنا، 24 دي 92) همين اظهارات روحاني با واكنش‌هاي منفي روبه‌رو شده بود و آن را با تمسخر به نقد مي‌كشيدند.
  تاكيد بر عقب‌نشيني دشمن
اما نامه رهبري تاكيد داشت كه مذاكره‌كنندگان ايران توانستند «دشمنان ايران را» وادار به عقب‌نشيني كنند. مهم‌ترين بخش اين نامه مقدمه آن بود كه در آن آمده: «خرسندي خود را از اينكه مقاومت ملت بزرگ ايران در برابر تحريم‌هاي ظالمانه و تلاش دانشمندان هسته‌اي در پيشبرد اين صنعت مهم و كوشش خستگي‌ناپذير مذاكره‌كنندگان، سرانجام طرف‌هاي مقابل را كه برخي از آنان به دشمني با ملت ايران شهره‌اند، وادار به عقب‌نشيني و رفع بخشي از آن تحريم‌هاي زورگويانه كرد، ابراز مي‌دارم و از جنابعالي و هيات مذاكره و شخص وزیر و همه‌ دست‌اندركاران تشكر مي‌كنم.»
اشاره به مقاومت تيم‌ مذاكره‌كننده
اين نكته بسيار مهمي است. رهبري از اينكه تيم مذاكره كننده و شخص وزير توانستند «با كوشش خستگي‌ناپذير» و «مقاومت»(نه وادادگي و سازشكاري)، سرانجام طرف‌هاي مقابل كه برخي از آنها در دشمني با ملت ما شهره‌اند (بخوانيد آمريكا)‌، را «وادار به عقب‌نشيني كنند»، ابراز «خرسندي» مي‌كنند. 
 جام‌زهري در كار نبود
اين پاراگراف در واقع خط بطلان كشيدن بر تبليغات دو ساله و نيمه مخالفان ظريف و تيم مذاكره‌كننده بود. خط بطلان كشيدن بر روي تمام آن تحليل‌هايي كه معتقد بود «برجام همچون جام زهر» است كه تنها به دو نمونه آن اكتفا مي‌كنم: رسایی: «برجام، جام زهر شیطانی است.» (11/7/94) حاج منصورارضي: «برجام همان جام زهر است.» (5/7/94) و يا به اين بخش از اظهارات آن فردي كه مدعي بصيرت بود اما بايد در مواضعش تجديدنظر كند كه گفته بود: «کل این نشست‌ها دلواپسی دارد. اگر حرف آقا در این قصه درست درنیاید که به این مذاکرات خوشبین نیستم، بايد با ولی خداحافظی کرد.» (سعيد قاسمي، همايش «خط قرمز»، تيرماه 93) آري برادر لازم به «خداحافظي با ولي» نيست. بيعت كنيد و به اشتباه‌تان اعتراف كنيد، و از ظريف حلاليت بخواهيد. 




منبع: جهان نیوز


۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن