تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819403030




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چطور می‌توانیم صلح را به کودکانمان آموزش دهیم؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چطور می‌توانیم صلح را به کودکانمان آموزش دهیم؟
کد خبر: ۵۴۱۶۵۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷ - 23 October 2015


عضو هیئت مدیره کانون کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور با بیان اینکه خانواده رحم دوم فرزند ما است گفت: وقتی با خودمان در جنگیم، چطور می توانیم صلح را به کودکانمان آموزش دهیم؟.

به گزارش ایسنا، رضا ببری با اشاره به اینکه ما در جامعه ای زندگی می کنیم که به شکلی بسیار شتابان تحولات اساسی را از سرگذرانده است گفت: هر کدام از ما تجریات بسیاری داریم از این تحولات اساسی ای که در این مدت شکل گرفته است. هم در جامعه خودمان، هم در خاورمیانه و هم در دنیا. خیلی خیلی سریع پیش رفته‌ایم.

این پژوهشگر افزود: خیلی چیزها را جا گذاشته‌ایم. باید برگردیم دوباره برداریم آنها را. خیلی‌هایمان کودکی‌مان را جا گذاشته‌ایم. جوانی‌مان، آرزوها و رویاها و خیلی چیزهای دیگر را جا گذاشته‌ایم و خیلی هایمان صلح را جا گذاشته‌ایم.

ببری گفت: خانواده رحم دوم فرزند ما است و این جنین 12 سال باید در این رحم رشد پیدا کند. پس باید امن ترین جای جهان باشد. حالا چطور خانواده می تواند امن ترین جای جهان باشد وقتی پدر و مادر آگاهی و دانشِ تربیت فرزندشان را نه از دانش، که از حکمت عامیانه می گیرند، یا از ایدئولوژی و یا از منابع کاملا غیر رسمی دریافت می‌کنند.

این مددکار اجتماعی گفت: در مورد آموزش صلح، اگر آتش بس را به معنای صلح بگیریم، می‌توانیم بگوییم بله، بیاییم آتش بس برقرار کنیم و به فرزندانمان بگوییم نجنگند اما صلح که این نیست. در واقع صلح دو چیز است؛ از خودت خشنود باشی و از زندگی ات راضی. اگر این دو را داشته باشی در صلحی. ما وقتی سر تا پا تعارضیم، وقتی با خودمان در جنگیم، چطور می‌توانیم صلح را به کودکانمان آموزش دهیم.

ببری اضافه کرد: برای همین است که باید اول تعارضات خودمان را حل کنیم و جنگ های وجودی خودمان را از بین ببریم. صلح یعنی آرامشی که در وجود خودمان است. روزی که از خودمان خشنود شدیم و از زندگی مان راضی، آن روز، روز صلح است.

عضو هیئت مدیره کانون کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور بر اهمیت کارکرد درست، نظام مند و هماهنگ همه نهادهای اجتماعی، لزوم درونی کردن هنجارها و تقویت کنترل‌های درونی در جامعه توسط این نهادها تاکید کرد و گفت: توجه به نقش آموزش‌های غیررسمی و نسبت و تأثیر آن بر آموزش‌های رسمی نباید مورد غفلت واقع شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن