تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس سه خصلت داشته باشد، دنيا و آخرتش سالم مى‏ماند: به خوبى فرمان دهد و خود به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819187180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابراز تمایل شل برای ورود به پروژه‌های گازی ایران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ابراز تمایل شل برای ورود به پروژه‌های گازی ایران خبرگزاری پانا: مدیر مالی شرکت شل با بیان این که ایران یک قلمرو عظیم گازی است گفت: در صورتی که تحریم ها علیه ایران آنگونه که انتظار می رود، تا اواخر امسال برداشته شود، این شرکت علاقمند به پروژه های معمول گازی در این کشور است.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد ساعت 08:38

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از پایگاه اینترنتی پلاتس، سیمون هنری، مدیر مالی شرکت شل گفت، در صورتی که تحریم ها علیه ایران آنگونه که انتظار می رود، تا اواخر امسال برداشته شود، این شرکت علاقمند به پروژه های معمول گازی در این کشور است.
وی افزود، اما شل انتظار ندارد بر اساس قالب قراردادی جدید ایران قراردادهای سریع و آسانی بسته شود و برداشت سود قابل توجه از پروژه های بالادستی در این کشور احتمالا سال ها بعد امکان پذیر خواهد بود.
«برای ما... ایران یک قلمرو گازی عظیم است. بنابراین حضور در پروژه های معمول گازی این کشور با شرایط قراردادی درستی که ریسک ها و فایده های آن مساوی باشد خوب است.»
شل یکی از شرکت های بزرگ نفتی جهان است که در ماه های اخیر مذاکراتی را برای ورود به پروژه های انرژی ایران با مقامات این کشور برگزار کرده است. هنری افزود: «ایرانی ها خیلی مذاکره کنندگان خوبی هستند... هر کس که فکر می کند ما قرار است به یکباره به موقعیتی فوق العاده دست بیابیم و قراردادهایی عالی منعقد کنیم که در طی 12 ماه تغییری ایجاد کند... به نظرم اندکی کم تجربه و خام است. این کار آسان نخواهد بود و زمان خواهد برد... این احتمالا یک بازی 30- 40 ساله است نه دو سه ساله.»
شرکت شل در سال 2008 و با پیروی از تحریم های آمریکا از توسعه فاز 13 میدان گازی پارس جنوبی در خلیج فارس انصراف داده و اعلام کرده بود که نمی تواند شرایط ایران برای توسعه سریع این میدان را برآورده سازد.
هنری بدون اشاره به قرارداد توسعه پارس جنوبی با ایران خاطر نشان کرد، بر اساس قراردادهای بالادستی قبلی در ایران یک «عدم توازن جزئی» در تقسیم ریسک و منفعت بین دولت و شرکای خارجی وجود داشت.
شرکت شل در طی سال های اخیر عمده فعالیت های بالادستی اش را به پروژه های گازی منتقل کرده و قصد دارد موقعیت خود به عنوان اصلی ترین بازیگر صنعت ال ان جی جهان را پس از تکمیل خرید گروه بی جی انگلیس تا اوایل سال 2016 تثبیت نماید.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن