تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827157292




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد شبکه توزیع دیجیتالی ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس هیات مدیره بنیاد ملی بازی های رایانه ای؛ ایجاد شبکه توزیع دیجیتالی ضروری است تهران-ایرنا- رییس هیات مدیره بنیاد ملی بازی های رایانه ای ایجاد شبکه توزیع دیجیتالی را ضروری دانست و گفت: بسیاری از شرکت های بازی ساز رایانه ای در زمان های تحریم به علت نبود این شبکه نتوانستند محصولات خود را در بازار داخلی عرضه کنند.


به گزارش روز شنبه ایرنا، بهروز مینایی از برخی موانع دانش بنیان شدن بازی های رایانه ای تولید داخل خبر داد و. افزود:شرکت های بازی ساز رایانه ای برای دانش بنیان شدن به صندوق ملی نوآوری و شکوفایی ارجاع داده می شوند و در آنجا شرایطی برای پرداخت تسهیلات مثل گردش مالی بالا درنظر گرفته شده است که برای غالب شرکت ها بازی ساز بسیار سخت و غیر ممکن است.
وی افزود: تنها شرکت های بازی ساز خیلی بزرگ مشمول وام های 130 میلیونی خواهند شد و این شرایط برای گردش کار تولید بازی رایانه ای در داخل کشور کافی نیست و تاثیری در دانش بنیان شدن این صنعت نخواهد داشت مگر آن که قوانین و مقررات اعطای وام به این شرکت ها عوض شود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: دولت و معاونت علمی ریاست جمهوری باید در مورد شرکت های تولید بازی رایانه ای و صنایع خاص فرهنگی آئین نامه ها را عوض کنند و با دادن وام های بلا عوض و تسهیلات از آن ها حمایت کنند.
مینایی با تاکید بر فراهم شدن بسترهای زیرساخت رشد بازی رایانه ای در کشور گفت: بانک ها در مورد شرکت های بازی ساز که عمدتا نوپا هستند، مقررات خود را بدون هیچ تسامحی اجرا می کند و شرکت ها باید چک های تضمینی با مبالغ سنگین بدهند که برای خیلی از این شرکت ها که جوان و تازه کار هستند امکان پذیر نیست و لذا پیشنهاد می دهم با دید ویژه ای به این صنعت نگاه شود.
رییس هیات مدیره بنیاد ملی بازی های رایانه ای ایجاد یک شبکه توزیع دیجیتالی را ضروری دانست و افزود: بسیاری از شرکت های بازی ساز رایانه ای به علت تحریم ها مجبور بودند برای رقابت در بازار بین المللی و حق حضور در آن ها خود را با عنوان شرکت های خارجی معرفی کنند و به علت نبود شبکه توزیع دیجیتالی بسیاری از بازی ها نتوانستد خود را در بازار داخلی عرضه کنند در مواردی هم بعضی از بازی های ایرانی فقط در خارج از کشور عرضه شدند.
مینایی با اشاره به نیازمندی این صنعت به تربیت نیروی انسانی و تولید محتوا تشریح کرد: آن چه در سراسر کشور به آن نیاز داریم ایجاد بستر آموزش تربیت نیروی انسانی کارآمد در صنعت بازی های رایانه ای است که می تواند به صورت زیرساختی توسط دولت انجام شود و این امکانات باید به صورت عادلانه در کشور توزیع شود.
این گزارش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی حاکی است که وی افزود: هزینه های تولید بازی در استودیوهای بازی بسیار بالاست و شرایط مطلوب در این امر می تواند توسط دولت و یا شرکت های خصوصی و یا ترکیبی از آنها فراهم شود.
وی در ادامه گفت: اگر بازار بازی ها به سمت بین المللی شدن برود و هزینه تبلیغات و بازاریابی آن ها تامین شود نقطه ضعف صنعت بازی سازی ما که همان تجاری سازی است رفع می شود و به بازار داخل و خارج راه پیدا می کنیم.
رئیس هیئت مدیره بنیاد ملی بازی های رایانه ای با بیان اینکه اگر این حمایت ها صورت گیرد چند برابر هزینه های صرف شده به کشور باز خواهد گشت، گفت: در ایران چون ناشر قدرتمند بازی رایانه ای نداریم و بیشتر توزیع کننده بازی های خارجی هستند در واقع بازی ایرانی در بازار وجود ندارد و بازی های ایرانی هم به دلیل هزینه های مختلف و سنگین کیفیت آرمانی بازی های جهانی را ندارند.
وی تصریح کرد: شورای عالی فضای مجازی و مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی تلاش کنند مشکل زیرساختی حق تکثیر بازی های خارجی را رفع کنند چون بازی های خارجی بدون هیچ حق تکثیر و مولفی در بازار داخلی با قیمت ارزان ارائه می شود و بازی های ما توان رقابت ندارند و باید تعرفه ای بر این بازی ها بسته شود تا بازی ایرانی دیگربه عنوان بازی گران و فاقد بازار شناخته نشود.
استاد دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: بازی های برخط و تلفن همراه خارجی بدون اینکه هیچ عوارضی پرداخت کنند توسط کاربران ایرانی استفاده می شود و از این طریق چند صد دلار از کشور خارج می شود در صورتی که برای بازی ایرانی که می خواهند در کشور های دیگر عرضه شود باید 18 تا 20 درصد و گاه تا 35 درصد مالیات بپردازند.
مینایی در پایان ضمن گلایه از اجرایی نشدن مصوبات شورای عالی فضای مجازی گفت: ما این همه این موارد را مطرح کردیم و حتی مصوبه آن را در شورای عالی فضای مجازی و کمیسیون ارتقای محتوا تصویب کردیم اما ابلاغ نشد و شورای عالی فضای مجازی نیزبه قانون تبدیل نکرد تا بتوانیم فعالیت کنیم و برای قانونی شدن و ایجاد یک فرهنگ جدید در کشور در حوزه مصرف بازی رایانه ای نیاز به کمک رسانه ملی داریم و به علت کمبود بودجه حمایت های مالی نیز از این صنعت باید صورت گیرد.
فراهنگ**9187**1569



10/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن