محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852919777
کارآفرینی دیجیتالی شبکههای اجتماعی ایرانی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: کار آفرینی دیجیتالی
کارآفرینی دیجیتالی شبکههای اجتماعی ایرانی
یکی از روشهای جدید در کسب و کار اینترنتی در جامعه اطلاعاتی کشورمان، طراحی و راه اندازی پرتالهای شبکههای اجتماعی هست که در سالهای اخیر، بااستقبال فراوان مخاطبان ایرانی نیز رو به رو شده است.
برترین ها: باشگاه کارآفرینی دیجیتالی پرتال برترینها، ظرف چند ماه اخیر، توانسته است تا پرونده برخی از سایتهای موفق اینترنت در عرصه کارآفرینی دیجیتالی را مورد بررسی و معرفی مخاطبان پرتال برترینها قرار دهد. بررسی پرونده سایتهای موفق اینترنت، فرصتی است برای شناسایی و آگاهی از روشهای خلاقانه موفق در عرصه درامد زایی از طریق اینترنت. در سلسله مباحث 100 ایده دیجیتالی خوب برای کاربران خوب، در واقع تلاش شد تا DNA برخی از این پرتالها در قالب ایدههای نوآورانه، به کاربران علاقهمند به کسب و کارهای اینترنتی معرفی شود. در این گفتار، به معرفی قابلیتهای شبکههای اجتماعی ایرانی در عرصه کارآفرینی دیجیتالی میپردازیم.
اصلاً تصور نکنید که همه مردم جهان، فیس بوک باز و توییتر باز و اینستاگرام باز هستند. بسیاری از کاربران اینترنت در روسیه، چین، ژاپن و حتی آمریکای لاتین، از شبکههای اجتماعی خاص کشور خودشان بهره میبرند و شمار مخاطبان چنین شبکههای اجتماعی محلی به زبانهای غیر انگلیسی، به صدها میلیون نفر نیز بالغ میشود. کافی است، نگاهی به فهرست 100 پرتال پر بیننده اینترنت بکنید، درخواهید یافت که چه تعداد شبکه اجتماعی غیر انگلیسی زبان محلی، در فهرست پرتالهای پر بیننده وب قرار دارد. به هر حال، شبکههای اجتماعی بینالمللی مشهوری که میشناسیم، همه ظرفیتها و واقعیتهای شبکههای اجتماعی بازی مردمان روزگار ما نیست.
در کشور ما نیز، اگر چه فعالیت حجم قابل ملاحظه ای از کاربران ایرانی اینترنت در شبکههای بینالمللی مشهور فعال هستند و حتی برخی از دولت مردان کشورمان نیز در این پرتالها، به انتشار محتوا و تصویر و ویدئو مشغولاند، اما، شبکههای اجتماعی فارسی زبان داخلی نیز، در سالهای اخیر به شدت افزایش یافتهاند. این پرتالها، بهترین فرصت برای ارائه نظرات و دیدگاهها و تصاویر کاربران ایرانی وب در فضاهایی به نسبت کنترل شده تر از سایتهای اجتماعی بینالمللی مانند فیس بوک هستند که بارها به نقض حریم خصوصی کاربرانش، با انتقاد شدید مواجه شده است.
شبکههای اجتماعی فارسی زبان، اگر چه قدرت و بازتاب و توانایی شبکههای بینالمللی چند صد میلیونی وب را ندارند، اما در فضای جامعه اطلاعاتی کشور، میتوانند شمار زیادی از مخاطبان را با خود همراه کنند. در این گفتار، به بررسی 10 شبکه اجتماعی ایرانی و ظرفیتهای کسب و کار آنها میپردازیم.
شبکه اجتماعی گپ فارسی
این سایت در نشانی http://gapefarsi.com قرار دارد. هدف اصلی این سایت، گپ زدن افراد و اعضایش با یکدیگر از طریق فضای تعاملی پرتال است. این سایت، سابقه زیادی ندارد و در حوزه کسب و کار اینترنتی ایرانی، تازه کار میباشد. اما میتواند با خلاقیتی که ارائه کرده، با ارتقای توان فنی و عملیاتی خود، گوی سبقت را از رقبای ایرانیش برباید.
شبکه اجتماعی آیتگ
این سایت در نشانی http://www.iteg.ir قرار دارد. پرتال، اشاره میکند که میتوان با میلیونها نفر به گفت و گو و ارتباط پرداخت، آن هم در سطح خاورمیانه. ادعایی که به نظر میآید کمی غلو آمیز باشد. آیتگ، علاقهمند هست رفتار کاری پرتال بینالمللی لینکدین را دنبال کند، موضوعی که نیازمند کار گسترده و عملیاتی حرفه ای دارد، اما غیر ممکن هم نیست.
شبکه اجتماعی درنیان
این سایت در نشانی http://www.dornian.com قرار گرفته است. طراحی زیبای دارد و از محیط تعاملی خوبی برای کاربران شبکه استفاده کرده، اما باید توجه داشت که بک گراند سیاه، برای شبکههای اجتماعی پر مخاطب، رنگ خوبی نیست. سرویس اشتراک گذاری ویدئو سایت، یکی از نقاط مهم پرتال تصور میشود که میتواند در زمینه کسب و کار نیز، برای سایت درآمد زایی کند.
شبکه اجتماعی کلوب
کلوب دات کام، پر سابقه ترین شبکه اجتماعی اینترنت ایرانی هست و در بین همه سایتهای اجتماعی فارسی در اینترنت، هم سابقه بیش تری دارد، هم مخاطب بیش تری و بالطبع، کسب و کار اینترنتی این پرتال از بقیه بهتر است. یکی از نقاط اتکای سایت، به اطلاع رسانی و عضویت اعضای محترمهایت دولت تدبیر و امید در این پرتال میباشد که در کسب مخاطب روز افزون برای سایت، تأثیر گذار میباشد. کلوب دات کام، قبلاً نیز در پرتال برترینها مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود.
این شبکه در بخش معرفی خود مینویسد: سایت اینترنتی کلوب دات کام در تاریخ یکم دی ماه 1383 برپایه نیازهای امروزی کاربران اینترنتی ایرانی راه اندازی شد. تا به عنوان سایتی برای ارتباط ایرانیان و فارسی زبانان جهان بتواند بستری جهت تبادل اطلاعات، نیازها، کالا و خدمات، آشنا شدن با همکاران، دوستان قدیمی و ... بوجود آورد.
از دیگر اهداف سایت معرفی امکانات و قابلیتهای موجود و انطباق آنها با مشکلات و نیازهای مطرح ایرانیان میباشد تا از این رهگذر با اقل هزینه ممکن خدمات و اطلاعات درخواستی در اختیار متقاضیان قرار گرفته و موجبات افزایش بهره وری و کارایی را در سطح اجتماع فراهم نماید. به گزارش باشگاه خبرنگاران، این شبکه به منظور ارائه خدمات متنوع تر سایت اشتراک ویدئو "آپارت" را نیز در زیرمجموعه خود دارد. کسب و کار اینترنتی کلوب، میتواند مدل خوبی برای کارآفرینان دیجیتالی جوان کشورمان باشد.
شبکه اجتماعی فیس نما
سایت فیس نما، از دیگر پرتالهای شبکه اجتماعی در اینترنت است که برای کاربران فارسی زبان، مشهور است. این سایت در نشانی http://facenama.com/home قرار دارد. به نظر میرسد، درامد تبلیغاتی این سایت، در مقایسه با برخی دیگر، بد نباشد و به همین خاطر، فیس نما از توانایی تبلیغاتی و بازاریابی خوبی برای فروشندگان کالا و خدمات درایران برخوردار میباشد.
فیس نما، از سال 1391 با هدف رقابت با شبکههای بیگانه و فراهم آوردن محیطی امن برای کاربران با مدیریت علیرضا قاسم پور تأسیس شد نقطه قوت فیس نما نسبت به دیگر شبکههای داخلی را حضور اکثر کاربران ایرانی فعال در حوزه شبکههای اجتماعی، امکانات متعدد و رسیدگی سریع به مشکلات کاربران عنوان کرد به نوشته این شبکه، کاربران فیس نما کمی بیش از یک میلیون نفر هستند.
شبکه اجتماعی توییتر فارسی
توییتر فارسی در نشانی http://twitterha.com قرار دارد. توییتر فارسی، شبکه اجتماعی فارس توییتر، پرتال فارسی زبانی است که یک شبکه اجتماعی فعال برای کاربران ایرانی زبان میباشد.
فارس توییتر، از سال 1391 با هدف رقابت با شبکههای اجتماعی خارجی و ایجاد محیطی مناسب با فرهنگ ایرانی برای کاربران ایرانی با مدیریت علی اکبر صادقی راه اندازی شد. این شبکه همانطور که از نامش پیداست نوع خدماتش به شبکه معروف توییتر بسیار نزدیک است. یکی از نقاط قوت این شبکه نسبت به دیگر شبکههای اجتماعی داخلی به روز کردن صفحه با ارسال پیامک توسط کاربران، میباشد که میتواند در بلند مدت، امتیاز رقابتی برای مدل کسب و کار اینترنتی این پرتال باشد.
شبکه اجتماعی هم میهن
هم میهن، در نشانی http://www.hammihan.com قرار دارد. هم میهن دات کام را باید یک شبکه اجتماعی قوی و خوب دانست.
هم میهن، از سال 1384 به منظور ایجاد محیطی امن و سالم برای کاربرانی که تمایلی به حضور در شبکههای اجتماعی بیگانه ندارند با مدیریت امیر قاسمی تأسیس گردید. قاسمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، قبلاً گفته بود که نقطه قوت هم میهن را هماهنگ بودن با فرهنگ ایرانی و اسلامی، کنترل محتوا و سالم سازی محیط تحت نظر 60 مدیر و 6 میلیون مخاطب ایرانی هست. هم میهن، کسب و کار اینترنتی به نسبت قوی در مقایسه با تازه کارهای میدان است.
یکی از بخشهای جالب سایت، بخش پخش زنده آخرین نوشتههای کاربران است که در نشانی: http://www.hammihan.com/live.php قرار دارد. به نظر میرسد، هم میهن دات کام، از قابلیتهای خلاقیت دیجیتالی بهتری به نسبت دیگر پرتالهای شبکه اجتماعی ایرانی در فضای وب بهره میبرد و همین نقطه، میتواند در بلند مدت، با تداوم فعالیتهای نوآورانه، سبب موفقیت هم میهن در ابعاد بینالمللی نیز بشود. اگر، بخش غیر فارسی هم به آن اضافه شود.
شبکه اجتماعی افسران
این سایت در نشانی http://www.afsaran.ir قرار دارد.
شبکه اجتماعی افسران جنگ نرم که به اختصار افسران نامیده میشود در بخش معرفی اینگونه نوشته است: با توجه به تأکیدات ویژه رهبر معظم انقلاب نسبت به مقابله با جنگ نرم دشمن و توصیه ایشان مبنی بر اینکه «خودتان در مجامع فکریتان به دنبال راهکار باشید»، تصمیم گرفتیم تا شبکه افسران را به منظور - ایجاد بستر برای همفکری و بیان دیدگاهها - شبکه توزیع برای بیشتر دیده شدن محتواهای تولیدشده - انتشار سریع محتوا، ایده یا اطلاع - بسترسازی برای آزمون ایدههای نو قبل از اجرا - توانمندسازی افسران جوان در مقابله با جنگ نرم دشمن راهاندازی کنیم.
افسران بستری برای توزیع بهتر، سریعتر و گستردهتر محتواهای تولید شده توسط کاربران شبکه است که طبیعتاً علاقهمند هستند مخاطبین بیشتری داشته باشند. از سوی دیگر افسران میتواند مورد توجه کسانی قرار بگیرد که سعی دارند با دیدگاهها و نظرات مردم بدون واسطه ارتباط داشته باشند.
شبکه اجتماعی ایران سو
این شبکه در نشانی http://www.iransoo.com قرار دارد و تا پیش از عضویت کامل در این شبکه، اطلاعاتی از آن در اختیار شما قرار نمیگیرد. عین فیس بوک. ایران سو، سایت جدیدی است اما محیط تعاملی آن، جالب است.
شبکه اجتماعی نیل فیس
این سایت در نشانی http://nilface.com قرار دارد. نیل فیس یک سایت اجتماعی جالب است که امکانات متنوع و خوبی را در اختیار کاربرانش قرار میدهد. استفاده از این سایت را توصیه میکنیم.
نکاتی درباره شبکههای اجتماعی ایرانیان
1- عضویت در این شبکهها، بسیار امن تر از شبکههای بینالمللی میباشد.
2- ارتباط با کاربران این شبکهها، تنها به کاربران فارسی زبان داخل و خارج از کشور میباشد.
3- وب مستر این پرتالها برای گسترش فعالیتهای خود، بخش انگلیسی و حتی عربی راه اندازی کنند
4- بررسیها نشان میدهد که در بسیاری از این پرتالها، امکان به اشتراک گذاری فایلهای ویدئویی با کیفیت خوبی همراه نیست.
5- باید تلاش شود تا کاربران پرتالهای اجتماعی این شبکهها، دیدگاه فیس بوک و اینستاگرام نداشته باشند.
6- خلاقیت دیجیتالی در راه اندازی خدمات تعاملی این پرتالها، در نظر گرفته شود.
7- حریم خصوصی افراد در این پرتالهای ایرانی، باید بیش تر مد نظر وب مسترهای قرار بگیرد.
8- تعامل این پرتالها با یکدیگر، باید در دستور کار قرار بگیرد تا اقتصاد مشارکتی در فضای کسب و کار اینترنتی ایران نیز، گسترش یابد.
9- مدلهای موفق تبلیغاتی و بازاریابی کلمه ای و تصویری و ویدئویی، همانند مدلهای موفق رایج در فیس بوک و توییتر، در دستور کار پرتالهای اجتماعی ایرانی نیز قرار بگیرد.
10- استارت آپ های جدید ایرانی، هنوز هم میتوانند از ظرفیت گسترده شبکههای اجتماعی برای راه اندازی کسب و کارهای تخصصی مانند هنر، مهندسی و ادبیات، استفاده کنند تا شبکههای تخصصی اجتماعی برای اقشار مختلفی از کاربران ایجاد شود.
11- اطلاع رسانی فعالیتهای پرتالهای شبکههای اجتماعی در بخش اخبار آن ها باید در دستور کار قرار بگیرد و بخش آموزشی نیز در کنار امکانات سایت اضافه شود. این بخش، میتواند کمک خوبی برای کاربران تازه وارد و محافظه کار باشد!
برای اطلاع از اصول و مبانی کارآفرینی دیجیتالی به بخش ویژه این بخش در پرتال برترینها مراجعه کنید.
موفقیت کلیه فعالان کارآفرینی دیجیتالی ایرانی در پرتالهای اجتماعی را آرزومندیم.
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 216]
صفحات پیشنهادی
لبخند زوج هنرمند به شبکههای اجتماعی ایرانی
لبخند زوج هنرمند به شبکههای اجتماعی ایرانی الیکا عبدالرزاقی بازیگر ایرانی فارغالتحصیل آموزشگاه هنری سمندریان لیسانس ادبیات نمایشی است او همسر امین زندگانی است آفتاب الیکا عبدالرزاقی دوره بازیگری را در کلاسهای استاد حمید سمندریان گذرانده فعالیت در تلویزیون را از سال ۷۷ وشبکههای اجتماعی ایرانی در راه است
شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است استاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی گفت نرمافزارهای ایرانی ساخته شده از سوی متخصصان جوان کشور در زمان کوتاه صرف شده موفقیت مطلوبی در خصوص جذب مخاطبان برای استفاده از این نرمافزارها داشتند روز نو طیب ملکپور در نشست خبری که عصر امروز در حاشیهمعاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: شبکه ملی اطلاعات در کشور وجود دارد/شبکههای اجتماعی داخلی برای کاربران ا
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات در کشور وجود دارد شبکههای اجتماعی داخلی برای کاربران ایرانی امنتر استمعاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تعریف شبکه ملی اطلاعات گفت اینکه میتوانیم خدمتی را اینترنتی دریافت و هزینه آن را پرداخت کنیم نشان از وجواستاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی: شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است/فیلترینگ هم خوب هم بد
استاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است فیلترینگ هم خوب هم بداستاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی گفت نرمافزارهای ایرانی ساخته شده از سوی متخصصان جوان کشور در زمان کوتاه صرف شده موفقیت مطلوبی در خصوص جذب مخاطبان برای استفاده از این نرمافزارها داشتند بهشبکههای اجتماعی ایرانی در راه است
شبکههای اجتماعی ایرانی در راه است استاد دانشگاه در حوزه فضای مجازی گفت نرمافزارهای ایرانی ساخته شده از سوی متخصصان جوان کشور در زمان کوتاه صرف شده موفقیت مطلوبی در خصوص جذب مخاطبان برای استفاده از این نرمافزارها داشتند به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس طیب ملکپور در نشستفرمانده انتظامی مراغه خبر داد بازداشت عامل انتشار تصاویر مستهجن در شبکههای اجتماعی
فرمانده انتظامی مراغه خبر دادبازداشت عامل انتشار تصاویر مستهجن در شبکههای اجتماعیفرمانده انتظامی مراغه گفت فردی که تصاویر مستهجن را در یکی از شبکههای اجتماعی انتشار میداد توسط پلیس فتا مراغه شناسایی و دستگیر شد سهراب رحیمزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مرنقش شبکههای اجتماعی در افزایش طلاق
نقش شبکههای اجتماعی در افزایش طلاقتاریخ انتشار سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۱۸ در حالی که هدف از راهاندازی شبکههای اجتماعی مجازی افزایش ارتباط بین مردم بوده اما در عمل این ابزار ارتباطی عامل جدایی هم بوده است به گزارش ایسنا کارشناسان چینی با بیان اینکه در سال ۲۰۱محبوبیت شبکههای اجتماعی تصویری از اینستاگرام تا گوگل پلاس / جدول
محبوبیت شبکههای اجتماعی تصویری از اینستاگرام تا گوگل پلاس جدول شبکه های اجتماعی تبدیل به مکان مجازی شده اند که کاربران زمان بسیاری را در این فضا سپری می کنند اما کدام شبکه اجتماعی برای نوجوانان بزرگسالان یا مردان و زنان جذابتر و محبوبتر است آفتاب در دهه های اخیر شاهد ظهچهره ها در شبکههای اجتماعی (135)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 135 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضانظر آیت الله مکارم درباره شبکههای اجتماعی
نظر آیت الله مکارم درباره شبکههای اجتماعی آیت الله مکارم شیرازی گفت استفاده مشروع از شبکه های اجتماعی اشکال ندارد خبرگزاری صدا و سیما آیت الله مکارم شیرازی گفت استفاده مشروع از شبکه های اجتماعی اشکال ندارد آیت الله مکارم شیرازی با ابزار دانستن رسانه های نوین و شبکه های اجتماگزارشی از نفوذ شبکههای اجتماعی بین جوانان افغانستان جوانان افغانستانی زندگی واقعی را به زندگی مجازی پیوند زده
گزارشی از نفوذ شبکههای اجتماعی بین جوانان افغانستانجوانان افغانستانی زندگی واقعی را به زندگی مجازی پیوند زدهاندآمارهای سازمان ملل نشان میدهد افغانستان یکی از جوانترین کشورهای جهان است اما مستعدترین نیروی کار این کشور بیشتر زمان خود را صرف شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک توئینتایح یک بررسی نشان داد تغییر ذائقه کاربران شبکههای اجتماعی
نتایح یک بررسی نشان دادتغییر ذائقه کاربران شبکههای اجتماعینتایج یک بررسی جدید نشان می دهد که در یک سال گذشته شبکه های اجتماعی مبتنی بر تصویر مانند Pinterest Instagram و Snapchatاز محبوبیت بیشتری نسبت به شبکه های اجتماعی سنتی برخوردار شده اند به گزارش فارس به نقل از بیزینس اینسبازداشت عامل انتشار تصاویر مستهجن در شبکههای اجتماعی
بازداشت عامل انتشار تصاویر مستهجن در شبکههای اجتماعی فرمانده انتظامی مراغه گفت فردی که تصاویر مستهجن را در یکی از شبکههای اجتماعی انتشار میداد توسط پلیس فتا مراغه شناسایی و دستگیر شد سهراب رحیمزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار ما در مراغه اظهار داشت با بررسیها و رصد فضای مچهره ها در شبکههای اجتماعی (136)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 136 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضاانتقام جویی فامیلی در شبکههای اجتماعی
انتقام جویی فامیلی در شبکههای اجتماعی فردی که تصاویر شخصی و خانوادگی یکی از اقوام خود را در یکی از شبکههای اجتماعی اینترنت منتشر کرده بود توسط کارشناسان پلیس فتا استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد آفتاب فردی که تصاویر شخصی و خانوادگی یکی از اقوام خود را در یکی از شبکههای اجتمنخستین اظهارنظر احمدی نژاد پس از توافق هسته ای/ حمله نظامی به ایران در روز تحلیف/ نقش پدر اصولگرایان کیست؟/ دخ
نخستین اظهارنظر احمدی نژاد پس از توافق هسته ای حمله نظامی به ایران در روز تحلیف نقش پدر اصولگرایان کیست دختری که اشک ظریف را درآورد نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره شبکههای اجتماعی سفر زیارتی خالد مشعل رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستنددر شبکههای اجتماعی به دنبال جنتلمن نباشید |اخبار ایران و جهان
در شبکههای اجتماعی به دنبال جنتلمن نباشید حواستان باشد اشخاصی که در فضای مجازی با آنها مواجه می شوید آن چیزی نیستند که نشان می دهند کد خبر ۵۱۷۴۹۱ تاریخ انتشار ۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۵ ۳۰ - 16 July 2015 حواستان باشد اشخاصی که در فضای مجازی با آنها مواجه می شوید آن چیزی نیستند که نشان-
گوناگون
پربازدیدترینها