محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844709188
حرفهای مهتاب کرامتی درباره فیلم «عصر یخبندان»: هنوز خستهام
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
حرفهای مهتاب کرامتی درباره فیلم «عصر یخبندان»: هنوز خستهام فرهنگ > سینما - شرق نوشت:
مهتاب كرامتي در فيلم عصر يخبندان يكي از نقشهاي سخت خود را ايفا كرده است. او در نقش زن معتاد به شيشه، كانون خانواده خود را دستخوش فروپاشيدگي ميكند و تبعات اين معضل اجتماعي را به تصوير ميكشد. فرازوفرودهاي حسياش در رفتار و چهره، تماشاگر را با خود همراه ميكند. با او بهخاطر ايفاي نقش «منيره» به گفتوگو نشستيم. دلیلتان برای بازی و حضور در فیلم عصر یخبندان چه بود؟
شما با دغدغههای من در انتخاب نقش، فیلم و فیلمنامه آشنا هستید. حتما میدانید سلیقه و گرایش من به فیلمهای خاص و هنریتر است. یعنی فیلمی که حرفی برای گفتن داشته باشد که حتی ممکن است مخاطبان کمتری را دربر بگیرد. ولی برای ماندگاری در سینما، یک بازیگر باید تماشاگر، اقتصاد سینما و خیلی چیزها را در نظر بگیرد. ضمن اینکه در این سالها فیلمنامهها و کارگردانهای ما در یکسری فیلمها غرق شدهاند که اگر بخواهیم بهطورمثال داستان آن را در یک خط تعریف کنیم شاید نتوانیم؛ داستانهایی با پایانهای باز که در نهایت مخاطب را سرگشته میکند. و وقتی مخاطب از شما میپرسد که سرانجام و پایان این فیلم چه شد؟ پاسخ درخوری نخواهیم داشت. البته مطلق به این قضیه نگاه نمیکنم. تا جایی ممکن است این سبک و شکل کار جذابیت هم داشته باشد. اما گاهی میبینیم خود کارگردان و فیلمنامهنویس هم نمیدانند که چگونه پایان فیلم را به اتمام برسانند! شاید یکی از دلایلش بهخاطر برخی مسائل ممیزی باشد و... ولی اینها میتواند فیلمی را به تصویر بکشد که درنهایت تماشاگر را خسته کند. بنابراین فکر میکنم سینمای ما به مرحلهای رسیده است که نیاز به داستان دارد. مخاطب ما میخواهد داستان بشنود. میخواهد با فیلمی روبهرو شود که ابتدا و انتهاي قصه، جذابیت داشته باشد و وقتی از سینما بیرون میآید احساس نکند که دچار پوچی شده، فریب خورده یا وقتش تلف شده است. با این نگاه من به فیلم عصر یخبندان نگاه کردم. فکر میکنم مصطفی کیایی بلد است داستان بگوید و دغدغههای اجتماعی را در درون فیلم خود مطرح کند و همزمان به مخاطب هم فکر میکند. این به نظر من هنر میخواهد. خوشبختانه مصطفی کیایی رگ خواب سینمای ایران و مخاطبان را یاد گرفته است. الان نام او برندی است که تماشاگران دوست دارند فیلمهای او را ببینند. هرچند تا امروز فیلمهای زیادی نساخته، اما همین تعداد فیلم، داستان دارند و تماشاگر میداند با چه فیلمی طرف است. به نظر من همین داستانگویی امتیاز ویژهای است که فیلمهای ایشان دارند.
از همان ابتدا نقش منیره را به شما پیشنهاد دادند؟
پیش از آن من فقط آقای کیایی را یکبار در تئاتر دیده بودم ولی از قبل فیلمهایشان را دیده بودم و با کارهایشان آشنایی داشتم. وقتی فیلمنامه به من پیشنهاد شد دلم میخواست نقشی که به من پیشنهاد میشود مورد قبول من باشد. اما در ابتدا ایشان درباره نقش چیزی به من نگفتند. گفتند شما فقط فیلمنامه را بخوانید و بعد با هم صحبت میکنیم. من عادت دارم زمانی که فیلمنامه را میخوانم، یکبار بهطور کامل فقط روی داستان و تمام شخصیتها متمرکز میشوم. چون خیلی از مواقع وقتی فیلمنامه را میفرستند، میگویند به فلان نقش خاص توجه ویژه داشته باشید. ولی در مورد این فیلمنامه اینطور نشد.
پیچیدگی روابط داستان و شخصیتها شما را سرگردان نکرد؟
ابدا. بعد از مدتها فیلمنامهای میخواندم که احساس خوبی نسبت به آن داشتم. ضمن اینکه برایم مهم بود در فیلمی پربازیگر ببینم برای من چه نقشی در نظر گرفته شده است و سایر همکاران و بازیگران چه کسانی هستند. روز اولی که به دفتر تولید رفتم، تخته سفیدی روی دیوار نصب بود و اسم تمامی شخصیتها را روی آن نوشته بودند و تقریبا جلو تمام کاراکترها خالی بود و با خودم گفتم که چقدر بازیگر در این فیلم وجود دارد و چقدر سخت است انتخاب تکتک آنها.
انتخاب بازیگران کار سختی بود؟
بله. سخت است که شما بخواهید برای تمام این شخصیتها، افراد متخصص، حرفهای و درست انتخاب کنید و از ایدهآلهای خودتان هم عدول نکنید. تا اینکه به من گفتند که برای نقش منیره به شما فکر کردیم که برای من خیلی جذاب بود. در همان موقع من برای بازی در دو فیلم دیگر قول همکاری داده بودم. هرچند نقشم کوتاه بود. اما متوجه شدم که نقش منیره شوخیبردار نیست و باید روی این کار متمرکز شوم.
این نوع اعتیاد و گریم شما را اذیت نمیکرد؟ چون تصویر شما روی بیلبوردهای تبلیغاتی ثبت میشود. با این موضوع چگونه کنار آمدید؟
من با این موضوع از خیلی وقت پیش کنار آمده بودم. تجربه و پرونده کاریام بهراحتی این موضوع را نشان میدهد. اگر بخواهیم به تلویزیون برگردیم، سریال «خاک سرخ» که آن زمان از سن من بسیار بیشتر و شخصیت زن عرب بود و کاملا یک چهره دیگری بود و روزهای آخر هم به شوخی میگفتیم که سطل گل هم بعد از گریم، روی ما میریزند و میگویند جلو دوربین بروید! برای همین هم من از این موضوع به هیچ عنوان نمیترسم. برای اینکه به نظر من یک گریم درست، اتفاقا به بازیگر کمک میکند. فکر میکنم که این دغدغه هر بازیگری است که نقش متفاوتی را ایفا کند. البته باید بگویم اکثر فیلمهایی که پیشنهاد میدهند، بیشتر به خود من نزدیک است، ولی منیره از من خیلی دور بود. من تجربه نقش معتاد را در فیلم کاهانی داشتم. پس آن ریسک را کرده بودم. اما در این فیلم من فرصت بیشتری برای ارائه نقش داشتم. من احساس کردم که اگر ما این داستان را درست تعریف کنیم، کار ویژهای برای اجتماع و آگاهسازی افکار عمومی کردهایم که این جزئی از دغدغههای من است و من هم که برای اینگونه مسائل سرم درد میکند. چون باید دلنگران باشیم از اینکه الان اعتیاد دیگر به یک قشر خاص محدود نمیشود و تمامی طبقات اجتماعی را دربر گرفته است. پس باید کاری انجام دهیم. قرار هم نیست که راهحل بدهیم. فقط باید مطرح کنیم که برای دورشدن از این معضل باید محیط پیرامونمان امن باشد. همهچیز به امنیت زندگی شما برمیگردد که همان محیط خانواده است که باید آن را حفظ کنیم. زمانی که این باور بهوجود بیاید، قطعا شما از خیلی از این آسیبهای اجتماعی مصون میمانید. فیلم این مسائل را مطرح میکند و دیگر اینکه بخشش را یاد بگیریم. بخشیدن خیلی به آرامش و امنیت در زندگی کمک میکند.
نقشی که بازی کردید معتاد به هروئین و... نیست، معتاد شیشهای است. چگونه به ایفای درست این نقش رسیدید. حالتها، عرقکردنها و عصبیتهای شما براساس چه الگو و معیاری بود؟
آقای کیایی زمان نوشتن فیلمنامه تحقیقات کامل را انجام داده بودند. من هم مطمئن بودم همه آن چیزی را که نوشتهاند سندیت دارد. اما حالا من بایستی خودم را به آن شخصیت نزدیک میکردم. به همین دلیل سراغ این قشر از خانمها رفتیم و چنین آدمهایی را به عینه دیدیم.
یعنی خودتان هم تحقیقات میدانی کردید؟
بله. افرادی که قبلا دچار اعتیاد و حالا پاک شده بودند خیلی به من کمک کردند. برایم جالب بود که تجربیات همه آنها به یک گونه است.
از چه نظر؟
مثلا سؤال میکردیم زمانی که شما مواد میکشیديد، اولین حسی که به شما دست میداد چه بود؟ همه آنها به حالات و تجربیات واحدی اشاره میکردند. یا اینکه میپرسیدیم چگونه به مواد دسترسی پیدا میکرديد؟ میگفتند ما وقتی به خیابان میرفتيم تعداد زیادی آدم از کنار ما رد میشدند و متوجه میشدیم که چه کسانی معتاد یا موادفروش هستند! یعنی آنها خیلی راحت همدیگر را پیدا میکردند.
بر اساس چه معیاری همدیگر را پیدا میکنند؟
من نمیدانم به چه شکل است. ولی همدیگر را پیدا میکنند. برای من هم خیلی عجیب بود و نمیدانم چطور همدیگر را راحت میشناسند. البته وقتی شما، زمان بیشتری اعتیاد دارید و مواد مختلف را هم امتحان میکنید یعنی هر چه که به دست شما بیاید استفاده میکنید، با چموخم کار هم بیشتر آشنا میشوید. بعضی مواقع فروپاشی، زمانی اتفاق میافتد که شما همه چیز را مصرف میکنید. اما ما بالاخص در مورد مصرف شیشه تحقیق میکردیم. مثلا زمانی که مواد به آنها نمیرسید، در آنها حس پرخاشگری تشدید میشد. در آن موقع شما نمیتوانید با معتاد شوخی کنید. اگر احتیاج به مواد داشته و پول نداشته باشد، بهراحتی هرکاری میکند مثل کیفقاپی و... یا زمانی که مواد استفاده میکنند دائما عرق میکنند. انگار تمام مدت آب بدن آنها در حال اتمام است. این مواد، به خاطر تعریق زیاد آب بدن، آنها را میکشد و دائما عطش دارند. اکثرا تن آنها بو میدهد. و از بوی بدن آنها کاملا متوجه اعتیادشان میشوید.
در تاریخ سینما فیلمی هست به نام «میخواهم زنده بمانم» که سوزان هیوارد در آن بازی کرد. میگفتند که آنقدر در نقش فرو رفته بود که حتی حالت جنون به او دست داده بود. یا کسی مثل ویوین لی در فیلم «اتوبوسی بنام هوس» که آنقدر در نقش فرو رفت که تأثیرات انکارناپذیری بر روح و روانش گذاشت. این شخصیت به چه میزان تأثیر بر روح و روان شما گذاشت؟
این نقش بهشدت روی من تأثیر گذاشت. اصولا من بازیگر حسی هستم. یادم میآید با فرهاد اصلانی صحبت میکردیم و قرار بود فیلم جدیدی را با هم بازی کنیم. گفتم آقای اصلانی من هنوز از فیلم عصر یخبندان خسته هستم. چند ماه گذشته اما هنوز درگیر آن هستم. او هم گفت که دقیقا همین اتفاق برایش افتاده. یعنی تأثیر آن، اینقدر عمیق بوده است. آن اضطراب و هیجانی که من برای ایفای این نقش داشتم روی من اثر گذاشته است. مثلا وقتی این افراد مواد میزنند، خیلی با وسواس آرایش میکنند. یکساعت آن را طول میدهند که دقیق و مرتب باشند. ولی زمانیکه حالشان بد است چیز دیگری میشوند. تمام این بالاوپایینهای حسی روی من تأثیر گذاشت. مثالی میزنم؛ من اصولا آدمی هستم که فشار خون پایینی دارم. پزشکان هم میگویند عادی است. از نیمه کار احساس کردم که حال من بد است. البته این حال بد به من کمک کرد. ولی در نیمههای کار، قبل از اینکه سر صحنه بروم، گفتم قبل از آن به اورژانس بروم و بررسی کنم که این بدی حال من از چیست و ببینم پزشک به من چه میگوید. آنجا فشار خونم را گرفتند. فشارم که در حالت عادی ٩ بود، ١٥ شده بود! یعنی من اصلا تابهحال چنین چیزی را تجربه نکرده بودم و این تا پایان فیلم با من بود. میرفتم چکآپ میکردم، آرامبخش میخوردم تا بتوانم کار کنم. البته بعد از اینکه صحنهها را میگرفتیم و برمیگشتیم. این قضیه بیشتر تشدید میشد. برای اینکه تعداد پلانهایی که این بالاو پایینهای حسی و عصبیتها را داشت در فیلم بسیارزیاد بود. ما بازیگران زمانیکه فیلمنامه را میخوانیم و سکانسها را بررسی میکنیم، مثلا میگوییم فلان سکانس سخت است و فلان سکانس راحت، تقسیمبندیهایی با خودمان داریم که همگی آنها باارزشاند. ولی در این فیلم سکانسهای سخت من تمام نمیشد. البته خوشبختانه مصطفی کیایی کنار من بود. پابهپای من اشک میریخت و استرس داشت، پابهپای من برافروخته و عصبانی میشد، درواقع این نقش را با همدیگر بازی کردیم.
حضور فرهاد اصلانی چگونه بود؟
بینظیر بودند. در این فیلم من اولینبار بود که با ایشان کار میکردم، ایشان بازیگر بسیارخوب، باتجربه و همراهی هستند. من کارهای ایشان را بسیار دوست دارم. از همان ابتدا دوست داشتم بتوانیم با یکدیگر هماهنگ شویم. البته من آدم آرامی هستم ولی ممکن است در یک فیلم دو بازیگر نتوانند در کنار یکدیگر به هماهنگی برسند. خوشبختانه این اتفاق خیلی راحت افتاد و دیدم که فرهاد اصلانی از من خیلی جلوتر است. ایشان فقط سر پلانهای خودش نمیآمد، بلکه تمام مواقع در صحنه حضور داشت. خیلی از مواقع دوستان بهشوخی به آقای کیایی میگفتند بازیگر محبوب شما، فرهاد اصلانی است. او هم میگفت برای اینکه فرهاد اصلانی زمانی که پلانی هم برای بازی ندارد، اینجا پیش من نشسته و بهعنوان یک ناظر و همراه به من کمک میکند.
الان از آن حالتها منفک شدید؟
خیلی بهتر هستم. فیلم را چند بار دیدهام. ولی هنوز هم زمانیکه فیلم را میبینم و از سالن بیرون میآیم، احساس میکنم تحتتأثیر نقشم هستم. هنوز هم زمانیکه فیلم را میبینم با آدمهای آن گریه میکنم. هنوز هم فکر من را مشغول میکند که این پلانها چه چیزهایی را پشت خود داشت و ما چه میزان تلاش کردیم. البته برخی از صحنهها کوتاه شدند که این اتفاق در همه فیلمها میافتد و میبینید که در تدوین به نفع فیلم حذف شده است. شاید احساس میکنید که بچه شما را از شما گرفتهاند. ولی بابت همان صحنهای که من در ماشین با آهنگ محسن یگانه میخوانم، شب تا صبح برای فیلمبرداری وقت گذاشتیم. باور میکنید اصلا به خاطر ندارم که آن صحنه را چگونه رانندگی کردم. نمیدانم که چگونه به من اطمینان کردند و در ماشین کنار من نشستند. برای اینکه من هیچ چیزی را نمیدیدم از بس که در حس نقش فرو رفته بودم.
به شما خیلی فشار آمد؟
بله. ولی الان که نتیجه کار را میبینم بسیار راضی هستم. برای اینکه شما احساس میکنید دارید خلق میکنید و مسیری را که طی میکنید درست است. من هنوز نتوانستهام از عصر یخبندان جدا شوم و ایفای چنین نقش سختی، مخصوصا با توجه به این که از نتیجه کار راضی هستم، مرا مقداری مشکلپسندتر کرده است.
توقعتان از خودتان بالا رفته است؟
بله. خیلی زیاد.
یکی از سکانسهای جالب فیلم، دعوایی بود که بین شما و بابک (فرهاد اصلانی) در پارک اتفاق افتاد. این سکانس چگونه شکل گرفت؟
جای شلوغی بود. ابتدا من و فرزندم وارد آنجا میشدیم. سکانسهای طولانی داشتیم. گشتوگذار و پیداکردن همدیگر و تمام این تنشها و نقطه اوج آن زمانی بود که هر دو ما با هم رودررو میشویم. فرهاد اصلانی با همراهی درخشانش در من حسی را بهوجود آورده بود که خیلی از لحظات همان موقع خلق شد و آن صحنه کاملا باورپذیر و تأثیرگذار شد.
دست و پاچلفتی بودنش هم جالب بود.
بابک دستوپا چلفتی نیست. در این نقش، انسانیتی در درون او وجود دارد. با آمدن و ورودش در صحنه، نیکی وارد قصه میشود که ستودنی است. به خاطر خوببودن او هست که این اتفاق برای او میافتد. او تنها کسی است که تلاش مطلق میکند که زندگی خود را در این فیلم نگه دارد. به نظرم در این فیلم، بابک، نماینده عنصر نیکی و بخشش و به نظر من از همه زیباتر است و تماشاچی بیشتر احساس میکند که این مرد به فراموشی دچار نشده، بلکه خودش را به فراموشی زده است که زندگی خود را نجات بدهد. اینجاست که میگویم فیلم ما، اگر شعاری دارد، شعارش این است که اشتباهات یکدیگر را ببخشیم. چون درکنارهمبودن امنتر است و حال آدم را بهتر میکند.
امکان هم داشت اکتهای نقش شما در جاهایی گلدرشت به نظر برسد؟
این چیزی بود که نگران آن بودم و همیشه با کارگردان صحبت میکردیم. اینکه نقش من منزجرکننده نشود؛ یعنی به قول شما گلدرشت بازی نشود.
سختترین سکانسی که بازی کردید چه بود؟
همه آنها. حتی سکانسهایی که من احساس میکردم سخت نیستند! البته زمانیکه فیلمنامه را خواندم احساس کردم که فیلم، فیلم خوبی میشود، ولی زمانیکه فیلم را دیدم، به نظرم حتی از فیلمنامه جلوتر هم بود.
بازخوردهای مردم نسبت به بازی شما چگونه بود؟
شاید درست نباشد که من این را بگویم، ولی خوشبختانه بازتابها صددرصد و بهشدت مثبت بوده است.
یعنی نتیجهای را که میخواستید، گرفتید؟
خدارو شکر بله. به نظر من فیلم عصر یخبندان، تازه در ابتدای راه است. مسیر طولانی را در پیش دارد که درست دیده شود. امیدوارم مردم فیلم را ببینند. چون حمایت مردم میتواند به دیدهشدن فیلم کمک کند. اما به نظر من این فیلم عمری طولانی و مسیر طولانیتری خواهد داشت. ولی این را هم بگویم که تمامی گروه و عوامل در موفقیت فیلم مؤثر بودند و گروه بازیگران همگی خوب بازی کردند. البته با یادآوری اینکه اگر عوامل پشت صحنه به این خوبی نداشتیم بازی بازیگران دیده نمیشد. ۵۷۲۴۴
کلید واژه ها: بازیگران سینمای ایران - سینمای ایران -
دوشنبه 29 تیر 1394 - 08:52:51
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]
صفحات پیشنهادی
نقشی متفاوت برای مهتاب کرامتی در «مزار شریف»
نقشی متفاوت برای مهتاب کرامتی در مزار شریف فرهنگ > سینما - فیلم سینمایی مزار شریف به کارگردانی حسن برزیده در هفتههای آتی راهی اکران خواهد شد لطفا منتظر بمانید به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مهتاب کرامتی حسین یاری و مسعود رایگان بازیگران اآنجلینا جولی درباره «کاترین دوم روسیه» فیلم میسازد
آنجلینا جولی درباره کاترین دوم روسیه فیلم میسازدآنجلینا جولی بازیگر و کارگردان هالیوودی در نظر دارد در مورد کاترین دوم روسیه ملکه روسیه در قرن هیجدهم میلادی فیلم بسازد به گزارش خبرنگار سینمایی فارس «آنجلینا جولی» حقوق مربوط به کتاب «کاترین بزرگ و پوتمکین&rمنیژه حکمت در گفتوگو با فارس مطرح کرد پیش تولید «خماری» بزودی آغاز میشود/ فیلمی درباره مشکل خانمان
منیژه حکمت در گفتوگو با فارس مطرح کردپیش تولید خماری بزودی آغاز میشود فیلمی درباره مشکل خانمانسوز اعتیادمنیژه حکمت گفت نتیجه صدور پروانه ساخت فیلمنامه خماری تا اواخر هفته به صورت قطعی مشخص خواهد شد که در صورت گرفتن پروانه ساخت بلافاصله وارد پیش تولید خواهیم شد منیژه حکمت درنظر رئیس سازمان سینمایی درباره فیلم «رستاخیز» / وقتی ایوبی ردپای رقیبان سازمان سینمایی را دید
نظر رئیس سازمان سینمایی درباره فیلم رستاخیز وقتی ایوبی ردپای رقیبان سازمان سینمایی را دید فرهنگ > سینما - حجت الله ایوبی فیلم رستاخیز را میوه چندین سال تلاش عاشقانه احمدرضا درویش و همکارانش برای ادای دین سینمای ایران نسبت به واقعه عاشورا دانست به گزارش خبرگزارفیلمی درباره تشکیل دولت ائتلافی در بریتانیا ساخته میشود معاون نخستوزیر بریتانیا: همسرم میخواهد فقط «جو
فیلمی درباره تشکیل دولت ائتلافی در بریتانیا ساخته میشودمعاون نخستوزیر بریتانیا همسرم میخواهد فقط جورج کلونی نقش مرا بازی کندنیک کلگ معاون نخست وزیر بریتانیا در مصاحبه اخیر گفت همسرم گفته که اگر قرار است فیلمی ساخته شود نقش مرا فقط جورج کلونی باید بازی کند به گزارش خبرنگارعلی ملاقلی پور در گفتگو با فارس: رسول ملاقلی پور زنده بود از «رستاخیز» حمایت میکرد/ فیلم حرفهای پد
علی ملاقلی پور در گفتگو با فارس رسول ملاقلی پور زنده بود از رستاخیز حمایت میکرد فیلم حرفهای پدرم را ناجوانمردانه برش زدهاندعلی ملاقلی پورکارگردان سینما و فرزند رسول ملاقلی پور از انتشار فیلمی که فقط بخش های خاصی از صحبت های پدرش را به نمایش می گذارد و استفاده آن علیه فیلم رستتوضیح مجری صداوسیما درباره انتشار فیلم سخنانش / حرفهای من را حذف کردند، فقط پیام مخاطب ماند
توضیح مجری صداوسیما درباره انتشار فیلم سخنانش حرفهای من را حذف کردند فقط پیام مخاطب ماند فرهنگ > تلویزیون - علی درستکار مجری برنامهی مذهبی این شبها میگوید که حرفهایش در این برنامه بهصورت گزینشی در فضای مجازی منتشرشده است به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین اینحمله روزنامه وطن امروز درباره فیلم سانسور شده کمال تبریزی: «پاداش» دیگی جوشان با محتوای ابتذال
حمله روزنامه وطن امروز درباره فیلم سانسور شده کمال تبریزی پاداش دیگی جوشان با محتوای ابتذال فرهنگ > سینما - وطن امروز نوشت پیش از تماشای فیلم «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» گمانم بر این بود که آخرین فیلم ساخته شده توسط کمال تبریزی با نام «طعمحرفهای رامبد جوان درباره کمپین «قطره قطره»: ایران از بیآبی نشست کرده است
حرفهای رامبد جوان درباره کمپین قطره قطره ایران از بیآبی نشست کرده است فرهنگ > تلویزیون - قانون نوشت حالا چند روزی است که برنامه خندوانه و سامانه هف هشتاد #780 دست به دست هم داده اند تا با برگزاری کمپین مشترکی در تلویزیون و رسانه های جمعی فرهنگ مصرف صحیح آب ربا اجرای ارکستر سمفونیک به رهبری بهزاد عبدی کنسرت «شب موسیقی فیلم مسعود کیمیایی» برگزار میشود
با اجرای ارکستر سمفونیک به رهبری بهزاد عبدیکنسرت شب موسیقی فیلم مسعود کیمیایی برگزار میشودشب موسیقی فیلم مسعود کیمیایی با اجرای ارکستر سمفونیک به رهبری بهزاد عبدی و خوانندگی رضا یزدانی در تهران برگزار می شود به گزارش خبرگزاری فارس علی شجاعی تهیه کننده و مدیر موسسه فرهنگی هنریحمایت مجتبی راعی از فیلم احمدرضا درویش فیلم «رستاخیز» از مجرای قانونی مجوز اکران دریافت کرده است
حمایت مجتبی راعی از فیلم احمدرضا درویشفیلم رستاخیز از مجرای قانونی مجوز اکران دریافت کرده استمجتبی راعی کارگردان سینما تاکید کرد فیلم سینمایی رستاخیز از مجرای قانونی مجوز اکران دریافت کرده و لذا باید اکران مناسبی داشته باشد به گزارش خبرگزاری فارس مجتبی راعی کارگردان سینما دربارحرفهای صریح محسن تنابنده درباره پایتخت، صداوسیما و منتقدان/برخی زیر باد کولر آروغ روشنفکری میزنند
حرفهای صریح محسن تنابنده درباره پایتخت صداوسیما و منتقدان برخی زیر باد کولر آروغ روشنفکری میزنند فرهنگ > تلویزیون - محسن تنابنده میگوید افرادی که بیخبر از شرایط سخت کار در رسانهی ملی هستند زیر باد کولر مینشینند سیگار میکشند و آروغ روشنفکری میزنند به گزارشراحلهشون برمیگرده/ نظرات کاربران خبرآنلاین درباره پایان سریال «پایتخت ۴»
راحلهشون برمیگرده نظرات کاربران خبرآنلاین درباره پایان سریال پایتخت ۴ فرهنگ > تلویزیون - بیشتر کاربران خبرآنلاین معتقدند که در پایان سریال پایتخت ۴ شخصیت چوچانگ همسر ارسطو بازمیگردد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین انتشار یک خبر با عنوان «اتفاقات غیرمنتظرهآنونس فیلم سینمایی «مزار شریف» رونمایی شد
آنونس فیلم سینمایی مزار شریف رونمایی شدآنونس فیلم سینمایی مزار شریف به کارگردانی حسن برزیده رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس آنونس فیلم سینمایی «مزار شریف» توسط حسن ایوبی ساخته شده است و قرار است با هدف آشنایی مخاطبان با فیلم از عید سعید فطر در گروه سینمای استقلالحرفهای تازه «لیلی گلستان» درباره مادرش
دوشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۴ - ۰۷ ۰۸ وقتی آن اتفاق برای برادرم افتاد مادرم هر روز میرفت توی کارگاه موسیقی را به صدای بلند میگذاشت و گِلها را با حرارت زیاد ورز میداد و تمام خشمش را با ورز دادن گِلها بیرون میریخت این کار خیلی به او کمک کرد که بتواند این غم را بیشتر تاب بیاورد اینکارگردان فیلم «دلبری» به فارس خبر داد «دلبری» برای حضور در جشنواره فیلم فجر امسال آماده می
کارگردان فیلم دلبری به فارس خبر داددلبری برای حضور در جشنواره فیلم فجر امسال آماده میشودفیلم سینماییدلبری دومین ساخته سید جلال دهقانی اشکذری قرار است پس از طی مراحل صداگذاری نهایی برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر امسال اکران میشود سید جلال دهقانی اشکذری کارگردان سینما در گچهل و یکمین «عصرانه ادبی فارس»/ نادمی: پاسداشت زبان، وظیفه اصلی شاعر است/ میرجعفری: شعر سعدآبادی بی
چهل و یکمین عصرانه ادبی فارس نادمی پاسداشت زبان وظیفه اصلی شاعر است میرجعفری شعر سعدآبادی بینقاب استیک شاعر در عصرانه ادبی فارس گفت سعدآبادی تجربه زیستی برای شعرش دارد و این تجربه از افراد سن و سالدار بیشتر انتظار میرود این ویژگی و خصلت موجب شده که شعرش صادقانه باشد و به-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها