واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار بوکان: برنامه ششم توسعه در جهت برقراری عدالت منطقه ای است مهاباد ـ ایرنا ـ فرماندار شهرستان بوکان گفت: اهداف و مسیرهای برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور که ابلاغ شده در راستای رفع عدم تعادل و برقراری عدالت منطقه ای است.
جمال خسروی روز سه شنبه در جلسه بررسی و تدوین سند برنامه توسعه صنعتی ، معدنی و تجاری شهرستان بوکان که با حضور جمعی از کارشناسان و مسوولان ادارات این شهرستان برگزار شد ، افزود: مضمون اصلی برنامه ششم توسعه که توسط ریاست جمهوری ابلاغ شده ، از میان برداشتن تفاوت توسعه ای ما بین استان های توسعه یافته کشور با استانهای کمتر توسعه یافته است.
وی بیان کرد: محدودیت منابع مالی از یکسو و نیاز کشور به رشد اقتصادی از سوی دیگر می طلبد که در تدوین برنامه های توسعه ، هماهنگی های لازم بین بخش های اقتصادی و مناطق و استان ها صورت پذیرد تا در نتیجه این تعامل و همکاری ، زمینه برای کاهش این عدم تعادل فراهم شود.
خسروی با اشاره به برنامه های استانی در این زمینه اظهار کرد: استاندار آذربایجان غربی اصل برنامه خود را در استان بر اساس کاهش شکاف توسعه یافتگی و ایجاد توازن و تعادل ما بین مناطق هفده گانه استان قرار داده است.
وی اضافه کرد: با توجه به خشکسالی های اخیر و تشدید آن در منطقه باید پایه های توسعه شهرستان را در بخش صنعت و خدمات در نظر گرفت چرا که این امر علاوه بر کاهش مصرف آب ، اشتغال پایدار را نیز در منطقه به وجود می آورد.
فرماندار بوکان از ایجاد اتاق فکر اقتصادی در این شهرستان خبر داد و گفت: شناخت ظرفیت های شهرستان بوکان برای سرمایه گذاری و کارآفرینی و ساماندهی صنایع دستی در بوکان بدون شک موجب رونق و شکوفایی اقتصادی این منطقه خواهد شد.
به گزارش ایرنا ، یکی از اساتید رشته اقتصاد دانشگاه های بوکان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی در خصوص تدوین سند برنامه توسعه صنعتی و تجاری شهرستان بوکان گفت: شهرستان بوکان به دلیل داشتن 110 هزار هکتار زمین کشاورزی و داشتن بیشتری میزان تولید گندم و چغندر قند در استان نیازمند ایجاد صنایع تبدیلی است.
حسن عبدی با اشاره به وجود معادن متعدد فعال در بوکان که از نقاط قوت بخش اقتصاد این شهرستان به شمار می رود ، افزود: ایجاد کارخانه و صنایع فرآوری یا تبدیلی بخش معدن با توجه به توجیه اقتصادی در منطقه ضروری است.
وی بیان کرد: پایین بودن فناوری صنعتی در شهرستان بوکان از نقاط ضعف این بخش محسوب می شود و برای رفع آن می توان با ایجاد شرکت های دانش بنیان و وصل کردن بوکان به بازارهای بین المللی این مشکل را رفع کرد.
به گزارش ایرنا ، شهرستان بوکان یکی از قطبهای مهم کشاورزی در آذربایجان غربی به شمار می رود به طوری که مقام نخست تولید گندم و مقام دوم تولید چغندر قند به این شهرستان تعلق دارد.
شهرستان بوکان با 227 هزار نفر جمعیت در جنوب استان اذربایجان غربی قرار دارد.
7510/6185/1905
16/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]