تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى بر طرف نماید خداوند در روز قیامت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820948216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرش قرمز برای دلالان جُو...


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: با وجود آن که برداشت جو از دو هفته قبل در درگز آغاز شده است، اما هنوز مراکز خرید آمادگی لازم برای دریافت محصولات تولیدی را ندارند.

به گزارش تراز ، این امر فرصتی برای جولان دادن دلالان و واسطه‌ها فراهم کرده و قیمت تضمینی خرید 9200 ریال هر کیسه جو را به 7500 تا 8000 کاهش داده است.

این افراد یاس و ناامیدی را در بین کشاورزان ‌فراهم کردند و تا این لحظه نارضایتی کشاورزان را افزایش داده‌اند.

یکی از اهالی روستای برج قلعه بیان کرد: امسال به لطف خدا برداشت خوبی داشتیم اما مراکز خرید آماده نیستند و دلالان هم با چانه‌زنی هر کیلو جو را به قیمت 7000 ریال از کشاورزان خریداری می‌کنند؛ چون اغلب کشاورزان دارای انبار لازم برای انباشت تولیدات سال نیستند.

یکی دیگر از اهالی این روستا تصریح کرد: اگر مراکز خرید زود شروع به خرید نکنند و پول جو را ندهند، مردم مجبورند که به دلالان به جهت خرید نقدی تحویل دهند و این بدترین نوع حمایت از کشاورزان محروم منطقه است.

از اهالی روستای پرکند بیان کرد: بر اساس گفته‌های مسئولان جهادکشاورزی و مسئولان مراکز خرید، بلافاصله پول کشاورز داده نمی‌شود و فعلاً حالت نسیه دارد.

در این زمینه، علی‌رضا غلامزاده، سرپرست جهاد کشاورزی درگز در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه خراسان توضیح داد: تعداد 8 مرکز خرید جو شامل مراکز شهرهای درگز، نوخندان، لطف‌آباد و در نقاط روستایی شامل پرکند، برج قلعه، قره قرینلو و تازان نیک از امروز آمادگی لازم را برای خرید دارند و فعلاً جو تحویل می‌گیرند.

وی درمورد نحوه پرداخت جو خریداری شده گفت: مبلغ محصول خریداری شده متعاقباً پرداخت می‌شود و جو تولیدشده باید توسط کشاورزان چند روز نگهداری شود تا رطوبت آن کاهش یابد و به حد استاندارد خرید برسد.

غلامزاده خاطرنشان کرد: تنها مرکز باسکول متعلق به سازمان تعاون روستایی برای کشاورزان به تناژ پالایش مجهز شده است.


منبع: ایسنا



شنبه 30 خرداد 1394 ساعت 13:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن