تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860444796




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرش قرمز مجتمع تجاری برای برندهای خارجی/ حمایت از تولید داخلی به شیوه ای جدید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
فرش قرمز مجتمع تجاری برای برندهای خارجی/ حمایت از تولید داخلی به شیوه ای جدید
در سطح شهر مجتمع‌های تجاری هستند که تنها به نمایندگی‌های برند‌های خارجی واحدی را اجاره می‌دهند و در حالی این مراکز تجاری در تهران جولان می‌دهند که مسئولان دم از حمایت از تولید داخلی می‌زنند.


به گزارش خبرنگارصنعت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، این روزها درهر گوشه و کنار شهر مجتمع‌های تجاری بزرگ از دل خاک روییده و سر به آسمان  می‌رسد.
 
واحدهای این مجتمع‌های تجاری اغلب به برند‌های مشهور و معروف واگذار می‌شود و در پشت ویترین مغازه‌های این مجتمع پوشاک خارجی وارداتی خود نمایی می‌کنند.
 
این در حالی است که مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر خود به مسئولان و مردم به حمایت از تولید ملی و خرید کالای ایرانی امر فرمودند.

اما نکته جالب این است که در این مجتمع‌های تجاری نه تنها تسهیلاتی برای فروشندگان کالای تولید داخل قائل نمی‌شوند بلکه حتی در برخی از این مجتمع‌ها تنها به فروشندگان برندهای مشهور مغازه اجاره داده می‌شود.
 
در اینکه در چند سال گذشته به تولیدات داخلی بی مهری شده شکی نیست اما این توجه ویژه به برندهای خارجی و آماده کردن جایگاه خاصی برای فروش این برندها جای کمی تامل دارد.
 
به گفته اکثر فعالان بازار پوشاک پیش از 90 درصد بازار پوشاک ایران را کالای قاچاق تشکیل می‌دهند و اکثر این پوشاک قاچاق از طریق تجارت چمدانی به کشور وارد می‌شود.
 
این در حالی است که تولیدکنندگان داخلی نیز در سایه نبود یک برند مناسب تولیدات خود را با برندهای خارجی به فروش می‌رسانند.

محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت ، معدن وتجارت معتقد است که برند مانند  نام یک فرد می‌باشد و اگر محصول و خدماتی تحت عنوان یک برند مشخص به بازار ارائه شود هم متضمن کیفیت و خدمات است و هم مصرف کننده هم با اطمینان خاطر بیشتری کالا را می‌خرد.
 
وی به این نکته هم اشاره کرد: که وزارت صنعت معدن تجارت نیز برند سازی در بخش صنعت و تجارت و در اصناف جز الویت‌های خود قرار داده است.
 
بر اساس این گزارش در کنار حمایت دولت از برند سازی تولیدات داخلی باید جلوی واردات بی رویه اجناس خارجی و نیز قاچاق کالا گرفته شود.

وزیر صنعت با اشاره به لزوم مبارزه با قاچاق کالا خبر از تدوین و طرحی می‌دهد که بر اساس آن جلوی فروش کالای قاچاق در واحدهای صنفی شود.
 
اگرچه مبارزه با قاچاق کالا پروسه ای زمانبر است اما باید بستر جولان کالاهای وارداتی نیز برچیده شود تا شاید جولان مجتمع‌های تجاری لوکس در شهر هم خوانی ندارد.
 
این مجتمع‌ها که مشخص نیست مجوز خود را ازکدام نهاد دریافت می‌کنند هم اکنون در حال خود نمایی در سطح شهر و حتی کشور هستندو در مشهد 127 مرکز، در تهران 65 مرکز، در کرج 17 مرکز،در شیراز 16 و در اصفهان 15 مرکز تجاری بزرگ وجود دارد.
 
محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدنو تجارت با اشاره به اینکه این مجتمع‌های تجاری بزرگ مجوز خود را از شهرداری‌ها دریافت می‌کنند گفت: مجوز این مراکز ربطی به وزارت صنعت ندارد.
 
بر اساس این گزارش با توجه به اهمیت این مجتمع‌ها در اقتصاد و بازار داخلی بهتر است به دادن مجوز به این گونه مراکز خرید توجه و وقت بیشتری شود تا با ادامه این مال سازی ها به تولید داخل و اصناف خرد لطمه وارد نشود و در کنار آن برای واحدهای فروشنده تولیدات داخلی تسهیلات در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

باید تمام برندها به ایران بیایند/ اگر تعرفه پوشاک پایین بیاید به نفع نظام است
اصناف در اداره کشور سهیم هستند/ لزوم بازنگری در شیوه بازرسی
حکایت برندهایی که قاچاقی به کشور وارد می‌شوند/ فعالیت غیررسمی 60 برند




۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن