محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826533154
فصل گرما خشونت میآورد، مراقب باشید
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فصل گرما خشونت میآورد، مراقب باشید
کارشناسان معتقدند که ریشه فحاشیها و درگیریها را باید در ساختارهای موجود اجتماعی جستجو کرد. چرا آستانه تحمل افراد به قدری پایین آمده که یک اتفاق کوچک در چندثانیه میتواند همهچیز را از حالت عادی درآورد و به آن اشکالی از خشونت ببخشد؟
آفتاب : هوا گرم و خیابان شلوغ است، ترافیک همهچیز را به هم گره زده است. در همین حین ناگهان یک موتور با آیینه یک ماشین برخورد میکند. دو راننده با فحش و ناسزا شروع به دعوا میکنند و همین میشود که در انتهای روز سر از کلانتری در میآورند و برای خود و دیگران روزی پرتنش میسازند.
این اتفاق و اتفاقهای مشابه بهقدری رو به افزایش دارد که بنابر آمارهای پزشکی قانونی روزانه 1600 پرونده نزاع در کشور تشکیل میشود و هر ساعت 72 درگیری منجر به جرح رخ میدهد که دوازده مورد آن در تهران است. در سال 93، در 31 استان کشور به طور کلی 589602 نزاع منجر به جرح رخ داده است. سعید خراطها -جرمشناس و آسیبشناس اجتماعی- درباره دلیل شکلگیری نزاعها میگوید "60 درصد نزاعها به دلیل فحاشی اتفاق میافتد".
کارشناسان معتقدند که ریشه فحاشیها و درگیریها را باید در ساختارهای موجود اجتماعی جستجو کرد. چرا آستانه تحمل افراد به قدری پایین آمده که یک اتفاق کوچک در چندثانیه میتواند همهچیز را از حالت عادی درآورد و به آن اشکالی از خشونت ببخشد؟
آرش دولتشاهی –جرمشناس و وکیل پایه یک دادگستری- در گفتگو با فرارو درباره دلایل وجود تعداد زیاد پروندههای نزاع در مراجع قانونی گفت: جامعه ما بدل به جامعهای پرخاشگر شده است. دلیل این پرخاشگری نیز بحرانهای اجتماعی مختلفی است که تشنج ایجاد میکنند. درنتیجه روحیه مردم تضعیف شده و کوچکترین مخالفت و مشکل منجر به دعوا و درگیری خواهد شد.
از یک فحش تا یک قتل!
دولتشاهی در ادامه تصریح کرد: به هیچوجه نباید این اتفاقات کوچک و پیشپا افتاده و درگیریها را بیاهمیت دانست، چرا که جرح و ضرب تنها یکی از نتایج آن است و در موارد زیادی ما با قتلهایی روبرو هستیم که بر سر خشونتهای ناگهانی رخ دادهاند.
این جرمشناس با اشاره به تفاوت گذشته با امروز در هنگام بروز تنش و درگیری در میان مردم اظهار کرد: در گذشته اگر درگیری و یا نزاعی رخ میداد، قویبودن هویت جمعی و اتحاد مردم و همچنین وجود روحیه گذشت سبب میشد تا درگیریهای کوچک راحتتر حلوفصل شوند، اما متاسفانه حال ما با تغییراتی در سیستم اجتماعی مواجهیم؛ مردم جامعه ما مانند قبل نسبت به یکدیگر گذشت نمیکنند و بهجای حل مسئله بهوجود آمده از طریق گفتگو میخواهند آن را از راههای فیزیکی حل کنند که تبعات زیادی خواهد داشت.
فصل گرم خشونت میآورد
وکیل پایه یک دادگستری همچنین گفت: تحقیقات جرمشناسی در همه جای جهان نشان داده که در فصلهای گرم سال و در مناطق گرم، مردم پرخاشگرتر خواهند شد و میزان نزاع در گرما به دو الی سه برابر خواهد رسید. در نتیجه ما با توجه به روحیه ضعیف و آسیبدیده مردم در فصل گرم باید شاهد درگیریهای بیشتری باشیم.
وی تصریح کرد: باز هم بنابر تحقیقات جرمشناسی و پروندههای نزاع که در مراکز قانونی پیگیری میشوند، افراد تحصیلکرده و یا افرادی که از فرهنگ گفتگو و تعامل بالاتری برخوردارند کمتر به نزاع با دیگران میپردازند. این جرائم بیشتر مربوط به جرائم خیابانی میشوند.
دولتشاهی درباره تاثیر غمگینی جامعه بر روی خشونت گفت: متاسفانه جامعه ما یک جامعه غمگین است و این روحیه میتواند منجر به تولید خشونت شود و به طور کلی منشاء خشونت را باید در روحیه و سلامت روان افراد آن جامعه دید. شادبودن جامعه میتواند تاثیر بسزایی بر روی کاهش جرائم خیابانی و نزاعها داشته باشد.
افزایش شادی و در برابر کاهش خشونت در جامعه، نکته و راهکاری است که اکثر کارشناسان به آن اهمیت زیادی میدهند. امانالله قراییمقدم –جامعهشناس و استاد دانشگاه- نیز بر نقش کلیدی و تاثیرگذار شادی و نشاط اجتماعی بر کاهش خشونت تاکید دارد. او در گفتگو با فرارو گفت: زمینههای بروز خشونت، اجتماعی است و نه روانی. اگر مسائل و مشکلات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی ما کاهش پیدا کند، خشونت نیز به دنبال آن کمتر خواهد شد.
قرائی مقدم درباره علل نزاعهای خیابانی اظهار کرد: بیکاری، فقر، گرانی، رفتارهای نادرست با مردم، رسانهها و نبود برنامههای نشاط و شادی جمعی در جامعه منجر به بروز خشونت خواهند شد. جامعه به همه این دلایل حال به مرحلهای رسیده که با اندک تنشی شروع به پرخاشگری میکند و متاسفانه محیط به این خشونت دامن خواهد زد.
این جامعهشناس همچنین به تاثیر فضای زندگی بر ایجاد خشونت در جامعه تاکید کرده و گفت: اینکه افراد در چه فضایی زندگی میکنند بسیار بر روی آنها تاثیر دارد. متاسفانه بینظمیهای شهری و محیطی ما و همچنین وجود کمِ رنگ در فضاهای رفت و آمد و زندگی غم و خشونت تولید میکنند؛ رنگهای تیره در حال حاضر الویت پوششی افراد جامعه ماست، که این خود از نظر روانی بسیار مهم است. باید جامعه را تشویق کرد تا از نشانههای شادیآوری مانند رنگ بیشتر بهره ببرد.
قرائیمقدم در ادامه تصریح کرد: وضع موجود، وضعی آسیبزاست، که مولد انواع تنشهای اجتماعی خواهد بود و اگر تغییری در این وضع صورت نگیرد، در چندسال آینده با آسیبهای بیشتر و گستردهتری روبرو خواهیم شد.
شادی برود، خشونت میآید
این استاد دانشگاه با تاکید بر نقش مهم شادی و آرامش در جامعه گفت: در جامعهای که شادی و فعالیتهای جمعی نشاطآور وجود نداشته باشد، خشونت به مرور رشد میکند. برای مثال دختر جوانی را در نظر بگیرید که برای رفتن به ورزشگاه برای تماشای بازی با ممنوعیت روبروست، وقتی این فرد نمیتواند در جمعی ورزشی حضور پیدا کند قطعا عصبی و ناراحت خواهد شد و به دیگران پرخاش میکند. درنتیجه تمام سیستم اجتماعی را باید در ایجاد خشونت سهیم بدانیم. متاسفانه در حال حاضر در جامعه ما مواردی که به آرامش جمعی افراد کمک کنند اندک است. البته باید گفت که جو موجود نسبت به دوره ریاست دولت قبل بهتر شده اما زمینههای بروز خشونت همچنان در جامعه باقی است.
امانالله قرائیمقدم در انتها تصریح کرد: "تئوری چرخش" میگوید که خشونت از خشونت زاده میگردد و این چرخه خشونت منجر شده مردم ما سلطهگر و سلطهپذیر باشند؛ به بالاست تملق بگویند و به زیردست زود. این چنین سیستمی منجر شده که فرد تحت سلطه بر فرد دیگری که ضعیفتر است سلطهگری کند و در نتیجه خشونت و تنش مدام در حال بازتولید باشد.
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]
صفحات پیشنهادی
مراقب انسولین در فصل گرم باشید
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۶ یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه نگهداری مناسب انسولین در فصول گرم سال بسیار مهم است گفت دمای مناسب نگه داری انسولین در حال مصرف بین 8 تا 52 درجه سانتیگراد است دکتر ایرج ایرانزاد در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطمراقب خستگی گرمایی و گرمازدگی باشید
گرمازدگی یک اورژانس پزشکی است و باید خیلی سریع درمان شود با این که هنوز در فصل بهار به سر میبریم هوا به قدری گرم شده که گاهی در کوچه و خیابان افرادی را میبینیم که از گرما دچار التهاب پوستی داغی سردرد تهوع و سرگیجه میشوند در این شرایط برخی افراد میدانند چه اقداماتی بایددیابت دور و برشما ست مراقب باشید
پژوهشگران آمریکایی فهمیدند خوردن گوشت قرمز فرآوری شده مثل هات داگ و فست فودها به مقدار زیادی ریسک ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش میدهد بر اساس این مطالعات مصرف روزانه 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا میزان 51 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد در حالیکه این مقدار با استوصیههایی مهم درباره غذاهای فسادپذیر در فصل گرما
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۴ یک متخصص عفونی با اشاره به اینکه غذاهای فساد پذیر همچون غذاهای پخته شده لبنیات گوشت مرغ ماهی غذاهای حاوی تخم مرغ را باید همواره سرد و در دمای پایینتر از پنج درجه سانتیگراد نگهداری کرد گفت هنگام سفر و گردش باید از یک یخدان عایق دمایی پر از یخ بهمراقب حوله حمام خود باشید
حوله حمام محل مناسبی برای شد انواع باکتری ها و میکروب هاست که برای پیشگیری از انواع آسیب های آن بهتر است برخی موارد را رعایت کنید کارشناسان بهداشت محیط هشدار می دهند که نشستن حوله های حمام برای مدت طولانی تر از سه یا چهار بار استحمام سبب می شود که حوله ها به محل مناسبی برای رشدمراقب کروکودیل باشید!
اینکه چرا به این ماده کروکودیل گفته میشود به این موضوع مرتبط است که این ماده بعد از تزریق بهصورت ذرات نامحلول درمیآید و در عروق پوست گیر میکند و ضایعات پوستی ایجاد میکند که پوست را نکروز میکند و آن را از بین میبرد دکتر جمال شمس دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روانمراقب غذاهای سالم هم باشید!
مراقب غذاهای سالم هم باشید حتي اگر غذاهاي سالمي را با وسواس انتخاب ميكنيد مراقب باشيد مجله سیب سبز - محيا شاهمحمدي همه ما دنبال غذاهايي هستيم كه كالري كمتري داشته باشند تا بتوانيم وزنمان را كنترل كنيم اين روزها ضررهايي كه غذاهاي سرخ كردني و فستفودها دارند براي همگان مشمراقب داروهای گیاهی باشید!
اگر مردم قصد دارند از تركیبات گیاهی مصرف كنند توصیه میكنیم به داروخانههای دانشكدههای طب سنتی مراجعه كنند با اقبال روشهای درمانی سنتی استفاده از گیاهان دارویی برای درمان بیماریها رایج شده و در سبد خرید ایرانیها جایگاه ویژهای پیدا كرده است این روزها دردی نیست كه در قفسهرئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی بوشهر تشریح کرد شرایط بهداشتی عرضه و نگهداری مرغ تازه و منجمد در فصل گرما
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی بوشهر تشریح کردشرایط بهداشتی عرضه و نگهداری مرغ تازه و منجمد در فصل گرمارئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر شرایط بهداشتی عرضه و نگهداری مرغ تازه و منجمد را تشریح کرد به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر با توجه به گرمافزایش تعداد مبتلایان به بیماریهای رودهای در فصل گرما
افزایش تعداد مبتلایان به بیماریهای رودهای در فصل گرما سرپرست مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر لزوم توجه به بیماریهای رودهای و رعایت نکات بهداشتی در پیشگیری از این بیماریها در فصل گرما گفت با توجه به شرایط آب و هوایی در روزهای اخیر تعداد بیماران اسهالی افزایش یافته و در روزهای آمراقب 10 هزار تومانی تقلبی باشید+ عکس
مراقب 10 هزار تومانی تقلبی باشید عکس طی ماههای اخیر اخبار مختلفی از ورود محدود اسکناسهای ۱۰ هزار تومانی تقلبی از سوی مردم به همراه مستندات آن اعلام شده است به گزارش فرهنگ نیوز زمانی که اسکناس 10 هزار تومانی برای اولین بار رونمایی شد با توجه به توضیحات مسئولان بانک مرکگزارش فارس از پرسشهایی که سهامداران در برابر حقوقیها دارند مراقب سهام داغ کن ها باشید/ از مصائب سهامداری تا
گزارش فارس از پرسشهایی که سهامداران در برابر حقوقیها دارندمراقب سهام داغ کن ها باشید از مصائب سهامداری تا بی مهری حقوقی جزییات صرف وجوه بلوک 51 درصدی در "ونفت"اکثر سهامداران حرفهای بورس بر این اصل متفق القول هستند که افت و خیز در بازار سهام تابع شرایطی واقعی اقتصادفارس گزارش میدهد تب داغ فصل گرما در قم/ توصیههایی برای شادابی بدن در اوج گرما
فارس گزارش میدهدتب داغ فصل گرما در قم توصیههایی برای شادابی بدن در اوج گرمایکی از شایعترین مشکلات و بیماریهای فصلهای گرما صدمه خوردن جداره بیرونی پوست بدن به ویژه دست و صورت بر اثر تابش اشعههای مضرر خورشید است اشعههایی که هم در پیری پوست و هم در ایجاد بسترهای سرطانی در پدر فصل گرما چه رنگ هایی بپوشیم؟
اندر حکایات رنگ ها در فصل گرما چه رنگ هایی بپوشیم در این فصل تا می توانید رنگ های روشن بپوشید چون رنگ های روشن بخش زیادی از نور خورشید را به اطراف منعکس می کنند ولی برعکس رنگ های تیره نور خورشید را جذب می کنند و شما احساس گرما خواهیدکرد مجله همشهری جوان در این فصل تا می توانمراقب گرم شدن بیش از حد اکسپریا زد4 باشید
به گزارش جام جم کلیک اکسپریا زد ۴ در همان روز اول یک بروزرسانی نرم افزاری دریافت کرده است که مشکل کم شدن حجم صدای اسپیکرها در برخی شرایط را برطرف میکند شماره ساخت نرم افزار از 28 0B 0 446 به 28 0B 0 457 ارتقا یافته است این بروزرسانی خیلی سریع منتشر شده که البته با توجه ببهترین معجون گیاهی مخصوص فصل گرما +خواص آن
بهترین نوشیدنی بهترین معجون گیاهی مخصوص فصل گرما خواص آن فصل تابستان که میرسد بازار مصرف خاکشیر و شربت آبلیمو هم داغ میشود رسول اكرم صلى الله عليه و آله خداوند جوانى كه جوانى اش را در اطاعت از او بگذراند دوست دارد به گزارش سرویس خانواده جام نیوز بهترین نوشیدنی گیاپایان گرمای نادرفصل بهاری در مازندران
ساری پایان گرمای نادرفصل بهاری در مازندران گرمای نادرفصل بهاری در مازندران از فردا به پایان می رسد به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران مدیرکل هواشناسی مازندران امروز در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت براساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی آسما-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها