تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834546632
شرکتهای ایرانی از خارج به ایران بنزین میفروختند!
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
روزنامه وطن امروز نوشت؛
شرکتهای ایرانی از خارج به ایران بنزین میفروختند! یک شرکت ایرانی با همکاری یک ایرانی و یک آلمانی در کشور امارات ثبت شده است؛ این شرکت نفتای سبک و سنگین ایران را به امارات میبرد و با مواد خطرناک و غیراستاندارد ترکیب و دوباره وارد کشور میکرد!
به گزارش فرهنگ نیوز، خودمان از خارج به خودمان بنزین میفروشیم! یعنی من به امارات یا آلمان رفتهام و در آنجا شرکتی به ظاهر خارجی ثبت کردهام و از این طریق به ایران بنزین وارداتی میفروشم! این کار را چگونه انجام میدهم: «نفتای سبک و سنگین ایران را به امارات میبرم و پس از افزودن مواد سرطانزا، آن را به اسم بنزین خارجی به ایرانیها میفروشم.» من کار دیگری هم انجام میدهم؛ قاچاق بنزین! تا از این طریق هیچ مرجع رسمی، مسؤولیت تبعات و عوارض ناگوار احتمالی این محمولههای غیراستاندارد را برعهده نگیرد.
کالای قاچاق نمیتواند محصول مطمئن و قابل اعتمادی باشد؛ چه شامپو، چه گوشی تلفن همراه، چه میوه و چه بنزین. کالاهای قاچاق همواره از مراجع غیررسمی خریداری و وارد کشور میشوند و هیچ فرد یا نهادی در داخل و خارج مسؤولیت عواقب احتمالی آن را نخواهد پذیرفت. واردات دستکم یک میلیارد لیتر بنزین آلوده به مشتقات الکلی و سرطانزا از پاییز 92 تا بهار 93 و ادامه این روند در سطح پایینتر تاکنون، مثال خوبی برای نپذیرفتن مسؤولیت از سوی نهادهای داخلی و خارجی است. در خارج فقط یک شرکت بازرسی بینالمللی با ارائه برگههای دارای مهر و امضا به ایران اعلام کرد بنزینهای وارداتیاش حتی استاندارد یورو2 هم ندارد. مطابق اعلام شرکت اسجیاس، در محمولههای آزمایششده اثر و نشانی از مواد خطرناک و سرطانزا یافت شده است که استفاده از آنها از سال 1950 در دنیا ممنوع بوده است!
خبرنگار ما اردیبهشت سال گذشته برای پوشش یک مناظره درباره واردات بنزین در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور یافته بود که در آن مراسم، «حسین ضرابی»، معاون مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت سخنان عجیبی بر زبان جاری کرد که تا امروز منتشر نشده است. وی در این مناظره، خواسته یا ناخواسته به قاچاق بودن بنزین وارداتی اذعان و اظهار کرد: «بنزین در حال حاضر حکم یک کالای قاچاق را دارد که وارد کشور میشود و ما برای تامین نیاز کشور به بنزین باید اقدامات لازم را انجام دهیم!» وی همچنین در اظهاراتی که از سوی رسانهها منتشر شد، گفت: «شرکت پالایش و پخش به ما اعلام میکند و ما تنها، واردکننده این کالای استراتژیک هستیم و درباره علت واردات باید از مسؤولان پالایش و پخش پرسوجو کنید... هر قدر تقاضا باشد ما کار واردات بنزین را انجام میدهیم... آن موقع که تحریم شد، واردات بنزین به صفر رسید و تصمیمات گرفتهشده در دولت قبل،کمک زیادی به تولید بنزین در داخل کشور کرد و موجب شد واردات به صفر برسد». آنچه از سخنان حسین ضرابی برمیآید این است که هیچ نهادی در ایران و خارج حاضر به تایید کیفیت بنزین وارداتی نیست، چرا که کالای قاچاق تمام مراحل ورود خود را به طور غیررسمی طی میکند، بنابراین طرف خارجی خود را ملزم نمیداند محصول مرغوب به ما تحویل دهد و تحویلگیرنده ایرانی نیز که احتمالا حقیقت را میداند، از آزمایش و بررسی محمولههای وارداتی بیم دارد و ترجیح میدهد منافع خود را به خطر نیندازد.
سلامت مردم در دستان ناامن واسطهها
«جلیل سالاری»، قائممقام سابق شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگو با «وطن امروز» میگوید: «به هر حال، بنزین وارداتی از مراجع رسمی خریداری نمیشود، قرارداد درازمدتی ندارد و بخش زیادی از مبادلات توسط واسطهها انجام میشود اما زمانی که در این باره اتکای کامل به داخل داشتیم خبری از واسطهها نبود و فعالیتها با هزینه کمتری انجام میشد. جای سوال است که چرا برخی آقایان اصرار بر واردات بنزین دارند؛ آن هم بنزینی که مطابق اسناد منتشرشده، کیفیت پایینتری نسبت به تولید داخلی دارد و حتی حاوی ترکیبات سرطانزا ست».
وی ادامه میدهد: «همهچیز قابل محاسبه است. شاید برخی موضوعات با نگاههای سیاسی برای مردم طرح شود ولی اسناد، قیمتها و هزینههای پرداختشده معلوم است. قراردادمان با پتروشیمیها مشخص است. اگر این دو را کنار هم بگذاریم میبینیم قیمت بنزین داخلی 10 یا 15 سنت در هر لیتر ارزانتر بوده است».
سالاری با ابهام و تردید به کیفیت بنزین وارداتی نگاه میکند: «وقتی مبدأ تولید و تحویل محموله بنزین وارداتی به طور رسمی مشخص نباشد، طبیعی است نمیتوان به استاندارد و کیفیت آن اطمینان کرد و قطعا در جریان تولید، جابهجایی و تحویل، اتفاقاتی میافتد و واسطهها فعالیتهایی میکنند که در نهایت منجر به واردات بنزین آلوده به کشور میشود. اسنادی که اخیرا منتشر شده است این را ثابت میکند. متاسفانه مطابق این اسناد ـ که هنوز توسط نهادهای نفتی و زیستمحیطی تکذیب نشده است ـ در بنزین وارداتی ترکیبات خطرناک و گاه سرطانزا به کار رفته است».
وی تاکید میکند: «وقتی عرضه و تقاضا را بررسی میکنیم و نظرات کارشناسان را جویا میشویم، به این نتیجه میرسیم که در حال حاضر امکان واردات روزانه 10 میلیون لیتر با استاندارد یورو 4 امکانپذیر نیست و اگر افرادی ادعا دارند روزانه این میزان بنزین با استاندارد مذکور وارد کشور میشود، این ادعا غیرواقعی و نادرست است».
فاش شدن حقایقی از بنزین وارداتی موضوعی نیست که فقط رسانهها و کارشناسان منتقد دولت به دنبال آن باشند بلکه از درون دولت و مجموعههای مرتبط با آن هم سخنان و مصاحبههای ناخواستهای به جامعه منتقل میشود که میتوان به اظهارات «کیوان وزیری»، مدیر اجرا و نظارت بر استانداردهای ایران خودرو در برنامه مناظره شبکه یک سیما اشاره کرد که به طور ناخواسته به آزمایش نمونهای از بنزین وارداتی به ایران در آزمایشگاهی در آلمان اشاره و اذعان کرد: «خودروسازهای مطرح دنیا هر 5 سال یکبار استانداردهای خود را تغییر میدهند و ما هم مطمئناً علاقهای به عقب ماندن از دنیا نداریم. یورو 4 باید هم در سوخت اعمال شود و هم در خودرو، یعنی باید به صورت موازی ارتقا یابد زیرا اگر خودرو با استانداردهای یورو 4 تطابق یابد اما سوخت مناسب نباشد موجب ایجاد مشکلات بسیاری میشود اما موضوعی که مورد توجه است آزمایش بنزین یورو 4 در آزمایشگاهی در آلمان بود که با توجه به نتایج به دست آمده، اعلام شد در این سوخت منگنز وجود دارد!»
شرکتهای ایرانی از خارج به ایران بنزین میفروختند!
اما بنزین آلوده را کدام دستها و گروهها وارد کشور میکردند و آنها چه قدرتی داشتند و دارند که تا امروز پاسخگوی افکار عمومی در ایران نبودهاند؟ برای پاسخ به این سوال لزوما نباید به آن سوی مرزها برویم چرا که بخش قابل توجه این موضوع از داخل کشور مدیریت میشود.
در این باره حجتالاسلام سیدمهدی موسوینژاد، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی معتقد است: «یک شرکت ایرانی با همکاری یک ایرانی و یک آلمانی در کشور امارات ثبت شده است. این شرکت نفتای سبک و سنگین ایران را به امارات میبرد و با مواد خطرناک و غیراستاندارد ترکیب و دوباره وارد کشور میکرد! چند شرکت دیگر نیز همین اقدام نادرست، غیراصولی و غیرانسانی را انجام میدادند. آنها در امارات و آلمان ثبت شدهاند و به ظاهر، خارجی هستند اما از سوی مدیران ایرانی هدایت میشدند!»
نام یکی از این شرکتها «الف-ک-الف» است که به ازای واردات هر بشکه بنزین حدود 9 دلار بیش از قیمت واقعی بنزین کسب میکرد. این شرکت فقط در زمستان سال گذشته که اوج واردات بنزین سرطانزا به کشور بود توانست 270 تا 290 هزار بشکه بنزین با ترکیبات خطرناک وارد کشور کند. محمولههای این شرکت بنا به گواهی و تایید شرکت بازرسی بینالمللی اسجیاس دارای مشتقات الکلی، امامتی (معروف به بنزین چینی)، یک نوع حلال آلی و فروسین بوده است.
همچنین شرکت «پ-ر»، بهار سال گذشته 280 تا 300 هزار بشکه بنزین پاتیلی وارد کشور کرد که این شرکت نیز محمولههای خود را 6 تا 7 دلار بیشتر از قیمت روز بنزین به ایران فروخت!
دیگر شرکتهای واردکننده بنزین سرطانزا به ایران «پ-الف-گ» و «س-ن» هستند که محمولههای خود را 7 تا 9 دلار بیش از نرخ فوب خلیج فارس و فوب مدیترانه به ایران فروختند.
پیگیریها از کمیسیون انرژی مجلس، حاکی از آن است که تمام این موارد در طرح تحقیق و تفحص از بنزین وارداتی پیشبینی شده و بزودی در دستور کار قرار میگیرد.
«علی مروی»، رئیس کمیسیون انرژی مجلس چندی قبل با تاکید بر پیگیری کیفیت بنزین وارداتی از سوی مجلس اظهار داشته بود: «من از مدیر بینالملل وزارت نفت سوال کردم که بنزین را چه کسی وارد کشور میکند؟ وی به من اعلام کرد هیچ ایرانی در واردات بنزین دخالت ندارد و مبادی کاملا مشخص است».
اما واقعیت و حقیقت تلخ این است که نه مبادی مشخص است و نه خارجیها نقش اول را در واردات بنزین سرطانزا داشتهاند. برای اظهارنظر قاطعانه و صریح باید منتظر انجام تحقیق و تفحص از بنزین وارداتی در خانه ملت بود.
94/3/7 - 18:24 - 2015-5-28 18:24:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
روزنامه وطن امروز گزارش داد شرکتهای ایرانی از خارج به ایران بنزین میفروختند!
روزنامه وطن امروز گزارش دادشرکتهای ایرانی از خارج به ایران بنزین میفروختند یک شرکت ایرانی با همکاری یک ایرانی و یک آلمانی در کشور امارات ثبت شده است این شرکت نفتای سبک و سنگین ایران را به امارات میبرد و با مواد خطرناک و غیراستاندارد ترکیب و دوباره وارد کشور میکرد روزنامه وایرانیها رنگ و اسانس میخورند، خارجیها چای ایرانی یک میلیون تومانی!
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰ ۵۲ رییس سازمان چای که روزهای خوبی برای برداشت و تولید چای در سال جاری پیشبینی کرده است میگوید چای خارجی که نیمی از آن به ارزش حدود 200 میلیون دلار به کشور قاچاق میشود عمدتا رنگ و اسانس است که مردم ایران آن را با رغبت میخرند اما چای ایرانی جزو باایرانیها اسانس میخورند، خارجیها چای ایرانی |اخبار ایران و جهان
ایرانیها اسانس میخورند خارجیها چای ایرانی چای ایرانی جزو با کیفیتترین چای موجود در جهان است که با قیمتهای بالایی به کشورهای اروپایی صادر میشود کد خبر ۵۰۱۴۳۰ تاریخ انتشار ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶ ۴۹ - 19 May 2015 رییس سازمان چای که روزهای خوبی برای برداشت و تولید چای در سا۳۰۰ هزار میلیارد تومان از اختیار بانکها خارج شده |اخبار ایران و جهان
۳۰۰ هزار میلیارد تومان از اختیار بانکها خارج شده در حالی عدم همکاری بانکها در پرداخت تسهیلات به بهانه ای برای انتقادات تند نسبت به عملکرد ضعیف آنها در این بخش تبدیل شده که حداقل 300 هزار میلیارد تومان از منابع بانکی از اختیارشان خارج و به آن دسترسی ندارند کد خبر ۵۰۲۲۶۱ تاریخ اتعیین تکلیف قیمت و سهمیه بنزین تا پایان هفته |اخبار ایران و جهان
تعیین تکلیف قیمت و سهمیه بنزین تا پایان هفته وزیر نفت گفت قیمت و سهمیه بنزین تا پایان هفته در دولت تعیین تکلیف میشود کد خبر ۵۰۲۶۷۸ تاریخ انتشار ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۰۹ - 23 May 2015 وزیر نفت گفت قیمت و سهمیه بنزین تا پایان هفته در دولت تعیین تکلیف میشود به گزارش خبرنگار سیاسیبنزین تکنرخی در راه است؟ |اخبار ایران و جهان
بنزین تکنرخی در راه است هیات دولت در جلسه هفته قبل خود کلیات تغییر در قیمت حاملهای انرژی را تصویب و نهادهای کارشناسی را مسوول تدوین سناریوی مربوطه کرد مجلس شورای اسلامی بر اساس قانون هدفمندی یارانهها دولت را مکلف کرده در سال جاری 48 هزار میلیارد تومان از این محل درآمد کسب کنسناریوی گرانی بنزین موقتا از دستور کار خارج شد
آخرین سهمیه بنزین بهار واریز شد سناریوی گرانی بنزین موقتا از دستور کار خارج شد شناسهٔ خبر 2667049 - جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۵ اقتصاد > بازار آخرین سهمیه بنزین بهار در حالی بامداد امروز جمعه در کارتهای هوشمند سوخت واریز شده که سناریوهای مختلف افزایش قیمت یا تغییر سهمیه های بتشویق علنی مردم به خرید کالای خارجی! |اخبار ایران و جهان
تشویق علنی مردم به خرید کالای خارجی اگرچه چند سالی بیشتر از ورود ابرمارکتها به پایتخت نمیگذرد اما اکنون در گوشه و کنار شهر فروشگاههای چندمنظورهای دیده میشود که با کاهش قیمت کالاهایشان گوی سبقت را از خردهفروشیها ربودهاند کد خبر ۵۰۰۶۲۷ تاریخ انتشار ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ -تمایل خارجیها برای خرید زعفران ایرانی به اسم دیگران
نایب رییس شورای ملی زعفران عنوان کرد تمایل خارجیها برای خرید زعفران ایرانی به اسم دیگران نایب رییس شورای ملی زعفران گفت به دلیل اینکه نام زعفران ایرانی در کشورهای اروپایی و سایر کشورها مطرح نشده خریداران تمایل بیشتری به خرید زعفران به نام کشورهای دیگر دارند به گزارش سرویمصرف نزديک به 97 ميليون ليتر بنزين در تهران |اخبار ایران و جهان
مصرف نزديک به 97 ميليون ليتر بنزين در تهران بنزين مصرفي تهران در هفته منتهي به يکم خرداد امسال به بيش از 96 5 ميليون ليتر رسيد بنزين مصرفي تهران در هفته منتهي به يکم خرداد امسال به بيش از 96 5 ميليون ليتر رسيد کد خبر ۵۰۳۴۰۳ تاریخ انتشار ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳ ۵۳ - 25 May 2015 بنپژو و دیگر شرکتهای اروپایی آماده بازگشت به ایران
فايننشال تايمز نوشت پژو و دیگر شرکتهای اروپایی آماده بازگشت به ایران روزنامه فايننشال تايمز نوشت شرکت خودروسازی پژو و ديگر شرکتهای اروپایی خود را برای بازگشت به ايران آماده میکنند به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از فايننشال تايمز وقتي تحريمهاي غرب سه سالبنزین تک نرخی حتمی است |اخبار ایران و جهان
بنزین تک نرخی حتمی است رئیس کانون کارفرمایان جایگاهداران سوخت کشور با اشاره به اینکه هنوز خبری مبنی بر واریز سهمیه 700 تومانی از سوی دولت منتشر نشده ست گفت بنزین در کشور تک نرخی میشود کد خبر ۵۰۲۸۷۸ تاریخ انتشار ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۳ - 24 May 2015 رئیس کانون کارفرمایان جایگاافزایش نرخ بنزین هواپیما و نارضایتی ایرلاینها |اخبار ایران و جهان
افزایش نرخ بنزین هواپیما و نارضایتی ایرلاینها نرخ هر لیتر بنزین هواپیما با ۱۰۰ تومان افزایش ۶۰۰ تومان شد کد خبر ۵۰۳۱۴۲ تاریخ انتشار ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۸ - 25 May 2015 نرخ هر لیتر بنزین هواپیما با ۱۰۰ تومان افزایش ۶۰۰ تومان شد به گزارش مهر نرخ سوخت هواپیماهای مسافری هر لیترشركتهاي مشاوره وام بانكي قابل اعتماد نيستند |اخبار ایران و جهان
شركتهاي مشاوره وام بانكي قابل اعتماد نيستند بايد مردم آگاه شوند و پول خود را در بانكهايي قرار دهند كه دولت و بانك مركزي آنها را تاييد ميكنند اما دولت نيز كار خود را شروع كرده و مسووليت ويژهاي به بانك مركزي داده است کد خبر ۵۰۴۰۷۷ تاریخ انتشار ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۳۴ - 28 Maشرکتهای ایرانی-اندونزیایی گسترش مییابند
شرکتهای ایرانی-اندونزیایی گسترش مییابند شناسهٔ خبر 2757996 - شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۱ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت نایب رئیس اتاق بازرگانی اندونزی با تاکید بر ضرورت گسترش شرکتهای ایرانی- اندونزیایی گفت با پایان یافتن تحریمها واسطهها از تجارت مشترک ایران و اندونزی خارقیمت بنزین فعلا گران نمیشود |اخبار ایران و جهان
قیمت بنزین فعلا گران نمیشود یک مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی تغییر در سهمیههای بنزین تا پایان سال جاری را منتفی اعلام کرد و گفت دولت فعلا برنامهای برای افزایش قیمت این فرآورده نفتی اعلام نکرده است کد خبر ۵۰۰۹۱۷ تاریخ انتشار ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۵ -داراييهاي خارجي 8.2 درصد افزایش یافت |اخبار ایران و جهان
داراييهاي خارجي 8 2 درصد افزایش یافت گزارش بهمن ماه بانك مركزي نشان ميدهد داراييهاي خارجي اين بانك در يهمن 93 نسبت به ماه مشابه سال قبل از آن تنها 8 2 درصد رشد داشته است اين رشد تك رقمي به عنوان يكي از اجزاي تشكيل دهنده پايه پولي ميتواند در صورت همراه شدن با كنترل ساير اجزاي-
اقتصادی
پربازدیدترینها