تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803271781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید خلاقانه علم در قالب کتاب نهادینه می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور انتشارات امیرکبیر: تولید خلاقانه علم در قالب کتاب نهادینه می شود تهران - ایرنا - مشاور فرهنگی انتشارات امیرکبیر با اشاره به این که تولید خلاقانه علم در قالب کتاب نهادینه می شود، گفت: نویسنده کتاب با پردازش اطلاعات یک موضوع را از نظر علمی پرورش می دهد و لذا نشریات را نمی توان با کتاب از نگاه تحلیل محتوا مقایسه کرد.


محمد دهدشتی روز دوشنبه به خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: علم در قالب مقاله یا گزارش یا برخی نگارش های دیگر تولید می شود ولی علم باید در کتاب پرورانده شود و به قصد پژوهش و آگاهی یا سرگرمی باشد.
وی با بیان این که هیچ چیز جای کتاب را نمی گیرد، اضافه کرد: با ورود اینترنت و اطلاعات کم عمق، بی محتوا و عامه پسند متاسفانه عمر بسیاری از افراد به ویژه جوانان با انواع برنامه های شبکه فضای مجازی به بهانه سرگرمی ضایع می شود و معمولا مطلب زیادی هم یاد نمی گیرد.
این کارشناس کتاب گفت: البته بعضی معتقدند با توجه به ابزارهای جدید می توان کتاب را در قالبی مجازی ارائه کرد ولی حتی اگر کتاب بر روی اینترنت و فضای مجازی قرار گیرد، این موضوع با محدودیت هایی روبرو است.
وی افزود: بعضی کتاب ها مانند دائره المعارف ها و فرهنگ نامه ها در دنیای اینترنت قرار می گیرد و مراجعاتی نیز دارد ولی چه از نظر حقوقی معمولا کتاب های متن بر روی اینترنت قرار نمی گیرد و اگرچه در برخی نقاط دنیا کتاب هایی علاوه بر چاپ، در اینترنت هم منتشر می شود ولی این دسته از کتاب ها محدود است.
دهدشتی بر ضرورت افزایش تعداد کتاب های جامعه با توجه به جمعیت نخبه و دانشجو تاکید کرد و گفت: همه اصناف از پدر و مادر و اولیای مدارس گرفته تا سیستم های آموزش، ناشرین، اهل قلم و مردم باید به وظیفه خود در ترویج کتابخوانی عمل کنند و از دیگران متوقع نباشند.
وی افزود: برنامه ریزی های اساسی و اصولی و همچنین فرهنگسازی برای کتابخوانی باید از کانون خانواده آغاز و تا مدرسه و دانشگاه ادامه داشته باشد.
مشاور انتشارات امیرکبیر همچنین گفت: کودکی که توجه پدر و مادر خود را در پرداختن به فوتبال و تلفن و تلویزیون و نه در مطالعه می بیند، کمتر به سمت کتاب می رود و لذا امروز شاهد فعالیت بسیاری از خانواده ها برای برنامه ریزی های اقتصادی در حوزه های مختلف هستیم ولی به ندرت می بینیم که کالای فرهنگی مثل کتاب یا نشریه را خریداری کنند.
وی همچنین گفت: چنین خانواده هایی معمولا از کودکان خود بیشتر سوال می کنند که چه نمراتی در مدرسه به دست آورده اند و کسی سوال نمی کند که علاوه بر کتاب های درسی چه مطالعاتی داشته است.
دهدشتی افزود: دانشجویان نیز همینگونه هستند و معمولا از زمان ورود به دانشگاه به دنبال پایان نامه و مدرک و در انتظار فارغ التحصیل شدن هستند و لذا در روش تحقیق که یکی از سخت ترین درس های دانشگاهی است، می بینیم که فقط چند درصد از دانشجویان فراتر از آنچه استاد در قالب جزوه و کتاب ارائه می کند، پیگیر مطالب علمی هستند و یا پس از پایان دوره تحصیل به قصد آگاهی مطالعه می کنند.
وی افزود: رسانه ها، ناشران و اهالی فرهنگ وظیفه دارند تا فرصت مطالعه را برای جوانان و کودکان بیش از این فراهم کنند.
وی فعال بودن کتابخانه های مدارس، مساجد و کانون های فرهنگی را یکی از عوامل افزایش مطالعه دانست و گفت: کتابخوانی باید در خون ما باشد و دیدگاه ما به کتاب بایستی به عنوان یک ضرورت باشد و نه یک کالای لوکس و تجملی.
دهدشتی انتشار کتاب خوب را نیز یک ضرورت برای افزایش مطالعه و کتابخوانی دانست و گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون شخصیتی همچون استاد شهید مرتضی مطهری کم داشته ایم که بتواند عمق مشکلات جامعه را در قالب کتاب بیان کند و لذا علاوه بر کتاب خوب، ترجمه و چاپ خوب نیز اهمیت دارد.
فراهنگ**1003**1569



28/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن