تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826939193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرویز کرمی روابط عمومی باید به دنبال «تولید» باشد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پرویز کرمی
روابط عمومی باید به دنبال «تولید» باشد
روابط عمومی ها نیز باید به دنبال «تولید» باشند. تولید رابطه، تولید آگاهی، تولید اعتبار و تولید اعتماد. در این شرایط است که دانش بنیان بودن روابط عمومی ها به منصه ظهور می رسد و از قافله تندرو عالم، غافل و عقب افتاده نخواهیم بود.

خبرگزاری فارس: روابط عمومی باید به دنبال «تولید» باشد



 به مناسبت روز ملی روابط عمومی
حتما این حکایت پندآموز را شنیده اید که روزی شخصی وارد روستایی شد و وقتی از قبرستان اش گذر می کرد، با تعجب مشاهده کرد که سن و سال همه در خاک آرمیدگان، کوتاه و کم بوده است. از کدخدای ده علت مرگ و میر فراوان افراد کم سن و سال روستا را می پرسد و کدخدا هم در پاسخ می گوید که اینجا رسم است هر کس به اندازه علم آموزی و جد و جهد برای افزایش دانایی و آگاهی، سن و سال اش تعیین می شود. این حکایت پندآموز و استعاره ای، به گونه ای دیگر در دنیای امروز ما نمود دارد. عمر و توانمندی و روی پا بودن گروه ها و جوامع و ملت ها، با میزان دانش و فناوری و نوآوری های علمی شان ارتباط مستقیم دارد. هر کدام که توشه اش پربارتر است، ماندگاری اش را قانون روزگار مهر تمدید می زند.
«ارتباط» نیز در شرایط امروز که دارد حرف اول را می زند و قوی تر از هر سلاح و ادوات دیگری عمل می کند، همواره در حال روزآمدی و تازگی و تطور و تکثر است. «روابط عمومی»ها نهادهایی هستند که ارتباط ها را سیستماتیک و قانونمند، شکل می دهند. رخدادها را پرورش می دهند و به بلوغ می رسانند. در حقیقت روابط عمومی ها میزان الحراره یا همان دماسنج خودمان هستند در تعامل سازمانی با وضعیت جامعه و مخاطبان‌اش.
پس حالا که این نهاد، ارزش و اعتباری ذاتی در خود دارد، چرا به علم و دانش نوین مجهز نباشد؟ حتما این طور باید باشد. با وجود و حضور قدرتمند رسانه های دیجیتال و شبکه های اجتماعی عالم گیر، دیگر کسی نمی تواند به تلویزیون و روزنامه و هفته نامه و ماهنامه راضی باشد. ارتباطات اجتماعی حالا رنگ و تمبر دیگری به خود گرفته و در حقیقت، «دانش بنیان» شده است.
روابط عمومی ها و واحدهای ارتباطات و اطلاع رسانی که نقطه مبداء و بزنگاه چالش و مواجهه با افکار عمومی و مخاطبان هستند دیگر نمی توانند صرفا بر توجیه کمبودها و نقص ها و گاف های سازمان مربوطه شان قد علم کنند. راستش دیگر در این دوره و زمانه، کسی نمی تواند دروغ بگوید. آنقدر هژمونی و سلطه رسانه های مختلف در جزئی ترین شئون زندگی آدم ها پدیدار شده است که کوچک ترین انحراف و نادرستی در کار سازمان ها و ارگان ها، همچون دم خروس می زند بیرون و تشت رسوایی اش بلافاصله کوبیده می شود کف خیابان و صدای گوش خراش اش تا دوردست ها را آگاه خواهد کرد. پس باید گفت که روابط عمومی ها باید خود را بنشانند در بالاترین نقطه هر سازمان و همه دیوارهای اطراف را هم شیشه ای کنند تا همه چیز هویدا و شفاف باقی بماند. این گونه است که اعتماد عمومی جلب می شود و سازمانها رشد و پیشرفت می کنند. خب، زیستن در اتاق شیشه ای هم مقتضیات خودش را می خواهد که مجهز بودن به توانایی های بکارگیری و بهره مندی از علوم مختلف در فناوری و تفکر دانش بنیان، موفقیت در کارها را به همراه خواهد داشت؛ اگر نه، شفافیت خالی، فقط یک شعار خواهد بود و بس.
برای آنکه تعامل و خدمت رسانی به ارباب رجوع و همه عموم مردم عادلانه و آگاهانه توسط روابط عمومی ها انجام شود، باید علوم مختلف را به کار برد. خوشبختانه امروز در کشور ما، وقتی از علم صحبت می کنیم دیگر کسی تصویرسازی ذهن اش را به سمت یک آزمایشگاه شیمی و افرادی با لباس سفید و موها و محاسن بلند و عینک تک اسکانی نمی برد. شاخه های مختلف علوم در ایران، رو به رشد است و نوید روزهای خوب و افتخارآمیز را به ما می دهد. علومی همچون «شناختی» و «نرم و هویت ساز» و «فاوا» راست کار روابط عمومی ها هستند و متخصصان و مدعیان این حوزه، باید که در این علوم دمی تنفس کنند. جامعه شناسی و روانشناسی و ارتباطات از جمله علوم پایه ای است که در شاخه هایی که چند سطر بالاتر به آن اشاره شد، تاثیرگذار و محوری هستند. اینها هم اساس کار روابط عمومی چی ها هستند. حالا که همه جامعه از صدر تا ذیل، موافق دانش بنیان شدن همه امور هستند، چرا ما اهالی روابط عمومی نباشیم؟
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی چند سال پیش در مشهد مقدس فرمودند: «تولید یعنی چه؟ مقصودم فقط تولید کالا نیست. تولید در یک گستره وسیع باید شعار ملّت باشد. تولید کار، تولید علم، تولید فنآوری، تولید ثروت، تولید معرفت، تولید فرصت، تولید عزّت و منزلت، تولید کالا و تولید انسانهای کارآمد؛ اینها همه تولید است. رمز سعادت ملّت ما در این است که در این گستره وسیع، هم دولت و هم ملّت بر این تولید همت بگماریم. این تأمین کننده امنیت ملّی و اقتدار و پیشرفت کشور است. این یک جهاد است.» (صحن جامع رضوی، 1/1/85) پس روابط عمومی ها نیز باید به دنبال «تولید» باشند. تولید رابطه، تولید آگاهی، تولید اعتبار و تولید اعتماد. به نظرم در این شرایط است که دانش بنیان بودن روابط عمومی ها به منصه ظهور می رسد و از قافله تندرو عالم، غافل و عقب افتاده نخواهیم بود. شکی نیست در جامعه ای که ارتباطات، در آن منطقی و درست و هدفمند باشد، همه چیز به نفع تک تک افراد به پیش خواهد رفت و علم و دانش سایه اش را بر همه چیز یکسان و استوار خواهد کرد. آنگاه می توانیم بگوییم که براساس همان حکایت قدیمی، عمر مردمان دانش بنیانی ما، دراز خواهد بود. چنین بادا. 
روز ملی روابط عمومی و ارتباطات را به همه تلاشگران و دغدغه مندان این عرصه تبریک می گویم. پرویز کرمی

*مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رییس هیئت مدیره انجمن فعالان روابط عمومی ایران انتهای متن/  

94/02/27 - 15:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن