تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871434357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کارگردان فیلم ابوزینب از مزاحمت های رژیم صهیونیستی هنگام ساخت فیلم خود گفت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارگردان فیلم ابوزینب از مزاحمت های رژیم صهیونیستی هنگام ساخت فیلم خود گفت تهران - ایرنا - کارگردان فیلم راز پنهان (ابوزینب) گفت: گروه فیلمبرداری برای ساخت این فیلم در فاصله 40 متری با سربازان رژیم صهیونیستی حضور داشتند و این موضوع با ارسال پارازیت های مختلف توسط رژیم غاصب همراه بود.


به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، نشست رسانه ای و نقد و بررسی فیلم راز پنهان عصر امروز (جمعه) پس از اکران این اثر در بخش رقابتی جلوه گاه شرق جشنواره بین المللی فیلم فجر با حضور علی غفاری کارگردان، مرتضی شعبانی تهیه کننده ایرانی و علی ظاهر تهیه کننده لبنانی این فیلم در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
کارگردان فیلم راز پنهان درباره تغییر نام آن اظهار کرد: راز پنهان نام بین المللی این فیلم است و برای نمایش در ایران به طور حتم همان نام ابوزینب نمایش داده می شود، چرا که در ایران با این نام شناخته شده است.
غفاری درباره نمایش این فیلم در لبنان و چگونگی استقبال از آن گفت: این فیلم تاکنون دو نمایش در شهر بیروت در فضایی فوق العاده داشته است، به طوری که قابل مقایسه با نمایش های فیلم در ایران نبود؛ در بیروت حتی بیرون از سالن هم عده ای به طور ایستاده فیلم را دنبال می کردند.
وی از برنامه ریزی برای اکران همزمان این فیلم در پنج کشور عربی خبر داد و افزود: شاید تاکید بر همزمانی اکران این فیلم در کشورهای مختلف منطقه دلیل تعویق در اکران این فیلم باشد، چرا که اکران همزمان دشواری های خاص خود را دارد.
غفاری که پیش از این فیلم هایی از جمله استرداد را ساخته است در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا با وجود تجربیات کارگردان های مختلف به جایی نمی رسیم که فیلم هایی مانند زنده باد زاپاتا تولید شود، اظهار کرد: در کشورمان اراده ای برای ساخت چنین فیلم هایی وجود ندارد، چرا فیلمی مانند استرداد با گذشت حدود سه سال، هنوز وارد شبکه نمایش خانگی نشده است؟ تهیه کنندگان دولتی معمولا دغدغه ای بابت چنین مسایلی ندارند.
کارگردان فیلم ابوزینب با طرح این پرسش که کدام مرکز به حمایت از ساخت چنین فیلم هایی می پردازد، ادامه داد: این فیلم با دشواری های فراوان ساخته شد؛ فیلمساز به تنهایی نمی تواند فیلمی مانند زاپاتا بسازد و شرایط و موقعیت برای ساخت چنین فیلمی باید فراهم باشد.
تهیه کننده ایرانی فیلم ابوزینب نیز درباره روند ساخت این فیلم گفت: موضوع این فیلم که شهیدی لبنانی است از طریق لبنانی ها ارایه و ابتدا فیلمنامه ای لبنانی برای آن نوشته شد.
مرتضی شعبانی به مشکلات ساخت چنین فیلم هایی اشاره کرد و افزود: پس از عقب نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان حتی سیدحسن نصرالله دبرکل حزب الله هم اعلام کرد که ساختن فیلم درباره ابوزینب بسیار خوب است.
وی ادامه داد: در تجربیات مشترک دو امر مهم شامل زبان و فرهنگ وجود دارد و بر همین اساس به نظر می رسد این فیلم در جهان عرب موفق خواهد بود، چرا که فرهنگ آن کشورها در آن لحاظ شده است.
همچنین تهیه کننده لبنانی فیلم ابوزینب با اشاره به نخستین همکاری مشترک خود با ایران گفت: در این فیلم داستان مادر شهید ابوزینب مورد توجه قرار می گیرد که توانست 14 سال این راز را در دل پنهان کند.
علی ظاهر با بیان اینکه لبنان به نوعی پایتختی برای سینما و تئاتراست، افزود: البته تمایل داشتیم حس سینماگران ایرانی را به لبنان نیز منتقل کنیم که در قالب این همکاری محقق شد.
وی خاطر نشان کرد: کشورهای اسلامی باید با استفاده از هنرهای مختلف چهره و فرهنگ واقعی اسلام را به سرتاسر جهان ارایه کنند، چرا که اکنون دین و فرهنگ ما به گونه ای که باید و شاید ترسیم نشده است.
وی تصریح کرد: برای تجاوز رژیم صهیونیستی فیلم های بسیار کمی که اغلب آنها در ایران بوده ساخته شده و فیلم ابوزینب تجربه ای مشترک با ایران است.
فیلم ابوزینب جدیدترین ساخته علی غفاری که در سی و سومین جشنواره فیلم فجر در بخش خارج از مسابقه به نمایش درآمد، این بار با عنوان بین المللی راز پنهان در بخش جلوه گاه شرق جشنواره بین المللی فجر حضور دارد.
فیلمنامه ابوزینب برگرفته از یک داستان واقعی است که پنج سال پیش مستند آن تولید شد.
این فیلم داستان زندگی عامر کلاکش یکی از شهدای حزب الله را روایت می کند که نام مستعار ابو زینب باعث شده بود هویت او ناشناخته بماند تا اینکه سیدحسن نصرالله مدتها بعد از شهادتش او را معرفی کرد.
ابوزینب فیلمی با محوریت مقاومت مردم لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی است و به گفته غفاری این فیلم به عنوان روایتگر یک ماجرای فداکاری و رشادتهای مادر خانواده، موضوعی جهان شمول دارد.
داستان فیلم در سه دهه و نیم قبل رخ می دهد و به نوعی تاریخی محسوب می شود، اما تاکید اصلی فیلمنامه بر جایگاه مقاومت در خانواده های لبنانی است.
تمامی بازیگران فیلم راز پنهان از جمله کارمل لپوس، باسم مغنیه، عمار شلق و یوسف حداد لبنانی هستند.
غفاری که پیش از این کارگردانی فیلم استرداد را بر عهده داشت، موفق به دریافت چهار سیمرغ بلورین برای این فیلم از جشنواره سی و یکم فجر شد.
بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر از شنبه 5 اردیبهشت برای نخستین بار به صورت مستقل از بخش ملی (که بهمن ماه سال گذشته برگزار شد) آغاز شده و تا روز شنبه 12 اردیبهشت ماه در تهران ادامه دارد.
در این جشنواره 42 فیلم در سه بخش سینمای سعادت (فیلم های سینمایی جهان)، جلوه گاه شرق (فیلم های کشورهای اسلامی و منطقه) و هنر و تجربه رقابت می کنند.
فراهنگ**7537**1601**



11/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن