تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812799628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شورای عالی معادن به جای مباحث کلان به موضوع های خرد می پردازد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس کمیته معدن مجلس: شورای عالی معادن به جای مباحث کلان به موضوع های خرد می پردازد تهران - ایرنا - رئیس کمیته معدن مجلس شورای اسلامی گفت: امروز بخش معدن کشور نیاز به کلان نگری در ابعاد مختلف دارد اما شورای عالی معادن به عنوان مهمترین مرجع در این بخش به جای ورود به مباحث کلان، بیشتر موضوع های جزئی را مورد توجه قرار می دهد.


داریوش اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: رسیدگی به اختلاف میان دو معدنکار، حریم فعالیت آنها و مسایل ریز در شان فعالیت شورای عالی معادن نیست.
براساس ماده 12 قانون معدن، شورای عالی معادن برای ایجاد وحدت رویه و هماهنگی در انجام تکالیف و اختیارات تعیین شده در این قانون و حفظ حقوق دولت و دارندگان پروانه فعالیتهای معدنی و همچنین ایجاد امنیت سرمایه گذاری در این بخش با ترکیب وزیر صنعت، معدن و تجارت(به عنوان رئیس)، یک نفر از قضات عالیرتبه به انتخاب رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون امور معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت (دبیر)، رئیس سازمان جنگلها، منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، یک نفر حقوقدان آشنا به قوانین حوزه صنعت و معدن با معرفی وزیر مربوطه، رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، یک نفر از مدیران معدنی ستاد وزارت "صمت" با معرفی وزیر، یک نفر از متخصصین صاحب نظر در امور معدنی به انتخاب شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن کشور، یک نفر از بهره برداران با تجربه و متخصص درامور معدنی با انتخاب خانه معدن، یک نفر از بهره برداران باتجربه و متخصص در امور معدنی با انتخاب اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران باید تشکیل شود.
اعضای انتخابی شورای عالی معادن برای مدت چهار سال تعیین می شوند و انتخاب مجدد آنان بلامانع است.
ناظرمجلس شورای اسلامی در شورای عالی معادن گفت: حضور کمرنگ وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسات شورای مزبور مورد انتقاد کمیسیون صنایع ومعادن مجلس است و باید این رویه تغییر یابد.
وی یادآور شد: وزیر صنعت، معدن و تجارت یکم اردیبهشت ماه جاری ضمن حضور در کمیسیون صنایع ومعادن مجلس عملکرد این وزارتخانه در سال 1393، برنامه امسال در سه محور اکتشاف، بهره برداری و صنایع معدنی را تشریح کرد.
اسماعیلی اظهار امیدواری کرد: امسال جلسات شورای عالی معادن با محوریت رسیدگی به مسایل کلان این بخش تشکیل شود و تداوم پیدا کند.
براساس پنجمین برنامه توسعه کشور ( 94- 1390) قرار بود مجموع مواد معدنی استخراجی از معادن فعال کشور به رقم 570 میلیون تن برسد، اما به تازگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) این میزان را به 450 میلیون تن تنزل داده و مجلس شورای اسلامی نیز در این ارتباط واکنشی بروز نداده است.
وزارت صمت و سازمان های تابعه و وابسته به آن مکلفند عواید حاصل از واگذاری، استخراج و فروش معادن خود را به خزانه داری کل کشور واریز کنند.
نماینده مردم سروستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت صمت امسال تکمیل زنجیره ارزش تولید در بخش فولاد را در دستور کار قرار داده و ایجاد واحدهای تولید کنسانتره، گندله سازی و تولید آهن اسفنجی به عنوان حلقه های مفقوده صنعت فولاد کشور به شکل جدی دنبال خواهد شد.
براساس اعلام وزارت صمت، روزانه از معادن فعال کشور یک میلیون و یک هزار تن مواد معدنی استخراج می شود و در پایان سال 92 به میزان 420 میلیون تن مواد معدنی از پنج هزار و 400 معدن فعال کشور استخراج شد.
میزان ذخایر معدنی اکتشافی در سطح کشور 57 میلیارد تن اعلام شده که از این رقم حدود 37 میلیارد تن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است.
ارزش ذخایر اکتشافی بیش از 770 میلیارد دلار اعلام شده بود.
اقتصام (4)1559**1558



09/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن