تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834644820
تحریمها عامل اصلی وضع فعلی اقتصاد نیست/ برخی بدون مجوز مؤسسه مالی راه انداختند
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تحریمها عامل اصلی وضع فعلی اقتصاد نیست/ برخی بدون مجوز مؤسسه مالی راه انداختند وزیر اقتصاد گفت: اجازه نخواهیم داد که با لغو تحریمها سیاستهای اقتصاد مقاومتی فراموش شود.
به گزارش فرهنگ نیوز ، علی طیبنیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در جلسه جامعه اسلامی مهندسین که عصر شنبه در دفتر مرکزی جام برگزار شد، در مورد سیاستهای دولت برای دوران پساتحریم اظهار داشت: اگر تحریمها در شکلگیری و پیدایش اخیر اقتصاد ایران نقش داشته است، اما یقیناً عامل اصلی نبوده است، یعنی ۳ عمل در پیدایش وضعیت اقتصاد کنونی عامل مؤثر بوده است.
وی ادامه داد: ساختار اقتصادی نامتوازن که از دوران قبل از انقلاب به ارث رسیده است، نخستین عامل مؤثر در پیدایش وضعیت اقتصادی کنونی بوده است. اوایل دهه ۵۰ و تزریق درآمد نفتی به اقتصاد ایران شاهد کاهش نرخ رشد اقتصادی بودهایم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: یکی از ثمرات نفتی بودن پدیده رشد اقتصادی پایین است. بنده معتقدم دوران برنامه سوم توسعه علیرغم همه کاستیها موفقتر بوده و تا حدودی این برنامه اجرا شده است که آثار مثبتی نیز ایجاد کرده است اما در برنامه چهارم توسعه شاهد روند معکوس هستیم.
طیبنیا درباره دومین عامل مؤثر در وضعیت اقتصاد کنونی افزود: دومین عامل سیاستهای نادرستی بود که اجرا شد و آنکه مشکل تولید و بیکاری و بخش واقعی اقتصاد را میتوان با افزایش حجم پول جبران کرد. در آن دوران درآمد نفتی ما بالا رفت و این درآمد را در بودجه دولت خرج کردیم، در نتیجه وابستگی دولت به درآمد نفتی افزایش یافت و بهدلیل بیماری هلندی واردات نیز افزایش یافت و عمر تولید کم شد و تولید و مصرف ما نیز به خارج وابستهتر شد.
وی ادامه داد: در شرایطی که میدانستیم با تحریم اقتصادی مواجه میشویم، وابستگی خود را به خارج افزایش دادیم و اینجا دشمن تحریم خود را بر ما اعمال کرد. اگر ما اقتصاد وابسته به نفت نداشتیم طبیعی بود که تحریمها نمیتوانست روی اقتصاد ما تأثیر داشته باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: در این دوران درآمد دولت در بودجه و طرحهای عمرانی دولت کاهش یافت و میزان واردات ما نیز از خارج کاهش و قیمت واردات افزایش یافت و تولید آسیب دید و تولید و مصرف ما نیز کاهش پیدا کرد. ما دو سال رشد اقتصادی منفی داشتیم.
طیبنیا تأکید کرد: ساختار اقتصادی نامتعادل علت سیاست غلطی بود که اجرا شد. عامل سوم درباره وضعیت کنونی اقتصاد این بود که دشمن تحریمها را ایجاد کرد. دشمن در شرایطی ما را تحریم کرد که تصور میکرد فشارش بر ما بیشتر میشود اما باید گفت که با حذف تحریمها هم مشکلات ما حل و فصل نمیشود چرا که ما قبل از تحریمها با مشکلات جدی روبهرو بودهایم، لذا بعد از تحریمها نیز اگر ما از این شرایط درس نگیریم مشکلاتمان بهصورت جدی حل نخواهد شد.
وی با ابراز نگرانی از اینکه بعد از حذف تحریمها، کارهای گذشته را تکرار کنیم، تأکید کرد: ما در تیم اقتصادی دولت یازدهم همعهد شدهایم که اجازه ندهیم این اتفاق بیفتد و دوباره به آن شرایط بازگردیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه تردیدی نیست که این تحریمها ظالمانه است، تصریح کرد: ایران قصد ساختن بمب اتم ندارد و ما باید سعی کنیم که تحریمها را حذف کنیم.
طیبنیا تأکید کرد: علیرغم برداشته نشدن تحریمها، آرامش در بازار حاکم شده است و مردم اعتماد پیدا کردهاند ولی ما باید برنامهای داشته باشیم که تحول بنیادی و ساختاری را در ایران عملیاتی کنیم.
وی با بیان "ما در طول مذاکرات هستهای بهصورت مرتب این موضوع را رصد میکردیم" افزود: با قاطعیت نمیتوان گفت که به کدام سمت یعنی رفع تحریمها یا تشدید تحریمها میرویم اما ما سعی کردهایم برنامهای برای هر دو وضعیت تنظیم کنیم و میدانیم که گزینه خوشبینانه و بدبینانهای در این زمینه وجود دارد و آمادگی مقابله با آنها را داریم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: شرایطی است که باید گزینه خوشبینانه را جدیتر بگیریم و براساس آن حرکت کنیم. در تحلیلی که ما از آثار تحریم بر اقتصاد ایران داشتهایم، به این نتیجه رسیدهایم که تحریم از دو مجرا اثرگذاری دارد؛ اول بودجه دولت یا تراز مالی است که بخش عمدهای از درآمد نفتی محسوب میشود و دیگری تراز پرداخت خارجی و سهم بالای درآمد کشور از فروش نفت است. حذف تحریمها از این دو مجرا میتواند آثار خود را بر اقتصاد ما ظاهر کند.
طیبنیا با بیان اینکه مقام معظم رهبری در فرمایشات خود دو آسیب اقتصاد ایران را بهخوبی فرمودند، گفت: دولتی بودن اقتصاد ایران و نفتی بودن آن، دو آسیب اقتصادی ایران است و اگر تحریمها بر اقتصاد ما اثر گذاشته بهدلیل نفتی بودن و دولتی بودن آن است.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم در دوران پساتحریم به شکوفایی برسیم باید مراقب دولتی و اقتصادی بودن باشیم و این دو خصلت در هم تنیده باعث شده که تهدید و فرصتهایی برای ما به وجود آورد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به آثار مثبت تحریمها ادامه داد: تحریمها کنار آثار سوء، آثار مثبتی نیز داشته است از جمله اینکه میزان وابستگی منابع دولت را به درآمدهای نفتی کاهش داده است. در کوتاهمدت انتظارات و رفتارهای سوداگرایانه هیجانی در بازار میتوانست در فاصله بعد از تحریمها مشکلات و تنش در بازار ارز و سرمایه کشور ایجاد کند لذا ما باید برنامهریزی میکردیم تا در کوتاهمدت التهابات بعد از تحریم را فروکش کنیم. ما در حوزه بانک مرکزی و ارز و بازار سرمایه سعی کردیم که اجازه ندهیم بازار دچار التهاب و تلاطم شود.
طیبنیا افزود: قصد نداریم آثار مثبتی را که توافق و انتظارات ناشی از آن در اقتصاد و بازار سرمایه میتواند داشته باشد از بین ببریم ولی برنامهریزیهای انجام شده و در مقطعی که مذاکرات هستهای انجام شد، نگرانیهایی از تغییرات تند قیمت ارز وجود داشت، اما مشکل خاصی پیش نیامد.
وی اظهار داشت: امیدواریم بعد از اینکه توافقات نهایی انجام میشود و تحریمها نیز حذف میشود، زمینه یکسانسازی نرخ ارز را فراهم کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره حساب ذخیره ارزی یادآور شد: حساب ذخیره ارزی تمهید عاقلانهای بود برای اینکه تأثیر نوسانات نفت را از بین ببرد اما کاملاً بهعکس هدف حساب ذخیره ارزی عمل شد.
طیبنیا با اشاره به سیاستهای اقتصادی کشور تأکید کرد: سیاستهای اقتصادی عاقلانهای در نظام وجود دارد که بستر را برای رسیدن به رشد اقتصادی فراهم میکند. ما طی یک سال گذشته توفیقاتی در زمینه کاهش تورم پیدا کردهایم و این امکان وجود دارد که پس از حذف تحریمها با سیاستهای انبساطی و پولی تورم افزایش پیدا کند. تجربه نشان داده که سیاست تورمی برای تولید مهم نیست، بلکه بهعکس تورم مخل تولید است.
وی با بیان اینکه تورم زمینه سرمایهگذاری را از سرمایهدار سلب میکند، ادامه داد: چرا که سرمایهگذار به فضای امنی برای سرمایهگذاری نیاز دارد تا بتواند بازدهی سرمایهگذاری خود را تخمین بزند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعلام "در دوران پساتحریم سیاست ضدتورمی دولت را بهصورت جدی ادامه میدهیم" اظهار کرد: اگر سعی کنیم از دریچهای که باز شد استفاده کنیم و سرمایهگذاران خارجی را به داخل کشور جذب کنیم، خوب است و ما شاهد انبوهی از سرمایهگذاران خارجی هستیم که همگی اذعان میکنند ایران بهترین کشور برای سرمایهگذاری است.
طیبنیا گفت: باید سرمایههای خارجی در حوزههای فناوری بالا را جذب نکنیم و این کالاها را به خارج صادر کنیم. در حال حاضر حجم سرمایه خارجی که جذب میشود، ناچیز است.
وی با تأکید بر صادرات کالاهای غیرنفتی گفت: شرایط هماکنون در منطقه فراهم است و عراق بازار خوب و با درآمدی بالا برای ما محسوب میشود چرا که عراق طرح بازسازی گستردهای دارد و به خدمات و کالاها نیاز دارد پس باید صادرات کالا و خدمات فنی را به این کشور انجام دهیم، البته روابط کارگزاری بین بانکهای ما و عراق صورت گرفته است و این موضوع شرایطی را فراهم میکند که پیمانکاران و صادرکنندگان کالا و خدمات حضور داشته باشند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان "ما برنامههایی را در راستای اقتصاد مقاومتی تنظیم کردهایم" خاطرنشان کرد: سیاستهای اقتصاد مقاومتی سیاستهایی است که برای تحریم نبوده است و دیدی که در تمام سیاستها بوده، ریاست موقتی نبوده است و دولت مشکل دولتی و نفتی بودن را مدنظر دارد.
طیبنیا با ابراز "ما ۸ پروژه بزرگ را در وزارت اقتصاد تعیین کردهایم" افزود: یکی از این پروژهها تأمین مالی پایدار برای تولید است که در حوزه بودجه وابستگی به نفت را کاهش دهیم.
وی با اشاره به طرح جامع مالیاتی گفت: پیشبینی مشاوره خارجی این است که با انجام طرح جامع مالیاتی، درآمدی مالیاتی کشور بیشتر تا ۴ برابر افزایش پیدا کند و با این درآمد ما نیازی به درآمد نفتی نداریم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآور شد: تحریمها بر شرایط کنونی اقتصاد ایران مؤثر بوده، اما یگانه عامل مؤثر و حتی اصلیترین آن نیست. با رفع تحریمها نباید انتظار داشت که کشور در مسیر رشد مناسب و فراگیر و غیرتورمی قرار گیرد.
طیبنیا تأکید کرد: ما اجازه نخواهیم داد که با لغو تحریمها سیاستهای اقتصاد مقاومتی فراموش شود.
وی ادامه داد: آنچه برای ما مهم است پایهریزی اصلاحات نهادی و اتخاذ سیاست مناسب اقتصادی است که ریشه مشکلات کشور یعنی دولتی و نفتی بودن را هدف قرار داده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در آستانه لغو تحریمها ما باید رفتارهای هیجانی و سوداگرایانه را با روشها و تمهیداتی مهار کرده و جلوی بیثباتی را در کوتاهمدت بگیریم. با همکاری وزارت مسکن برنامههایی تنظیم شده که جلوی بازار تورمی مسکن را بگیرد.
طیبنیا با بیان "امیدواریم تورم یعنی امالفساد را از بین ببریم" در پاسخ به پرسش یکی از حاضران که پرسید: «سود بانکی را چهکار میخواهید بکنید»، گفت: یکی از مشکلات ما این است که به بانکها بگوییم نرخ را پایین بیاورد. بانکهای دولتی تحت امر ما هستند و اگر درخواست کنیم نرخ سود را پایین میآورند و ما با بانکهای خصوصی نیز میتوانیم تعامل کنیم ولی با مؤسسات دیگر که مجوز ندارند و بانکهای خصوصی که مجوز دارند، چطور؟
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر کسی بخواهد یک ماستبندی بزند باید مجوز بگیرد اما برخیها بدون مجوز مؤسسه زدند و اتفاقی که افتاده این است که مردم در آنجا جمع شده و میگویند: "پولمان را بدهید" و به من میگویند: "اینها را با بانک صادرات ادغام کنید." مگر ما میتوانیم خسارت یک مؤسسه را گردن بانک صادرات بیندازیم. این مسائل حکایت از غیرمنضبطبودن مؤسسات دارد.
منبع: تسنیم
94/2/6 - 08:51 - 2015-4-26 08:51:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی عنوان کرد دستور کاهش نرخ سود بانکی تاکنون ابلاغ نشده/ موسسات مالی بدون مجوز را جمع آ
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی عنوان کرددستور کاهش نرخ سود بانکی تاکنون ابلاغ نشده موسسات مالی بدون مجوز را جمع آوری کنیمنایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت دستور کاهش نرخ سود بانکی در سال 94 ابلاغ نشده است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رادیو گفتگو محمدرضا پورابراهیمی نایب رئیسپیشنهادهایی برای یک چالش احتمالی در آینده: با فرض تشدید تحریمها، چگونه پروژههای اقتصادی را تأمین مالی کنیم؟
پیشنهادهایی برای یک چالش احتمالی در آینده با فرض تشدید تحریمها چگونه پروژههای اقتصادی را تأمین مالی کنیم در شرایط تحریم که تولید مورد حمله و هجمه قرار میگیرد نقش حمایتی بانکها ابعاد مهمتر و دقیقتری مییابد و از حمایت صرف معمول به نقش دژ دفاعی مستحکم در مقابل حمله ارتقا معامل عمده بروز مشکلات اقتصادي، سوء مديريت ها و تحريمهاي داخلي است
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ۱۴ ۲۷ب ظ يک فعال اقتصادي عامل عمده بروز مشکلات اقتصادي سوء مديريت ها و تحريمهاي داخلي است موج - عضو اتاق بازرگاني صنايع و معادن تهران گفت مشکلات اقتصادي کشور ما به علت سوء مديريت ها و تحريم هاي داخلي است و بهترين راه حل براي رفع اين مشکلات اجراي پروژه ها ا- معضل اصلی اقتصاد یارانه هاست نه سقوط نفت/ افزایش یکباره مالیات رکود را تشدید می کند
یک اقتصاددان در گفت و گو با ایرنا معضل اصلی اقتصاد یارانه هاست نه سقوط نفت افزایش یکباره مالیات رکود را تشدید می کند تهران - ایرنا - یک اقتصاددان معتقد است اینکه بگوییم ایران نمی تواند در مقابل سقوط نفت از خودش مقاومت نشان دهد درست نیست چرا که این اتفاق دو بار دیگر نیز برای امدیر عامل همراه اول اعلام کرد اخذ مجوز نصب 26 سایت و جمعآوری 25 آنتن تلفن همراه در سال 93
مدیر عامل همراه اول اعلام کرداخذ مجوز نصب 26 سایت و جمعآوری 25 آنتن تلفن همراه در سال 93مدیر عامل همراه اول با گلایه از همکاری شهرداریها در توسعه شبکه اپراتور تلفن همراه گفت در سال 93 مجوز نصب 26 سایت صادر و 25 سایت از این اپراتور جمعآوری شده است به گزارش خبرگزاری فناوری اطلکاهش نرخ سود سپردهها، عامل رشد موسسات مالی غیر مجاز / افزایش سرمایه، تنها راه حل مشکلات بانکها
ایلنا حسینی هاشمی با اشاره به اینکه طبیعی نیست بخواهیم نرخ سود بانکی را در شرایط فعلی پایین بیاوریم عنوان کرد به طور مثال وقتی که شما کالایی را به صورت محدود در اختیار دارید و خواهان فروش آن هستید اگر میزان تقاضا برای آن کالا بالا باشد آیا قیمت آن را پایین میآورید یا افزایشگزارش فارس از تأخیر پروازها در مهرآباد شرایط نامساعد جوی عامل اصلی تأخیر پروازی در زمستان است/ متوسط تأخیر برخ
گزارش فارس از تأخیر پروازها در مهرآبادشرایط نامساعد جوی عامل اصلی تأخیر پروازی در زمستان است متوسط تأخیر برخی شرکتها 52 دقیقهبررسی عملکرد ایرلاینها در بهمن 93 از فرودگاه مهرآباد نشان از این دارد که ایرلاینهای آسمان و نفت با میانگین تاخیر 52 دقیقه در هر پرواز بیشترین تأخیر راهمراهی برخی بانکیها با موسسات فاقد مجوز/ برای کاهش نرخ سود بانکی نمیتوان عدد دقیقی اعلام کرد
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد همراهی برخی بانکیها با موسسات فاقد مجوز برای کاهش نرخ سود بانکی نمیتوان عدد دقیقی اعلام کرد مدیرعامل بانک صادرات گفت برای کاهش نرخ سود بانکی نمیتوان عدد دقیقی اعلام کرد و با توجه به شرایط اقتصادی کشور کار کارشناسی توسط بانک مرکزی و وزارتیک اقتصاددان در گفتوگو با فارس: تعیین نرخ سود به روش فعلی انحراف در بانکداری بدون رباست
یک اقتصاددان در گفتوگو با فارس تعیین نرخ سود به روش فعلی انحراف در بانکداری بدون رباستیک استاد اقتصاد با تأکید بر اینکه روش فعلی تعیین نرخ سود برخلاف بانکداری بدون رباست گفت برای عقود مشارکتی نباید نرخی تعیین شود سود باید متناسب با بازدهی بخش حقیقی اقتصاد باشد و نرخ سود عقودهمراهی برخی بانکیها با موسسات فاقد مجوز
مدیرعامل بانک صادرات همراهی برخی بانکیها با موسسات فاقد مجوز مدیرعامل بانک صادرات گفت برای کاهش نرخ سود بانکی نمیتوان عدد دقیقی اعلام کرد و با توجه به شرایط اقتصادی کشور کار کارشناسی توسط بانک مرکزی و وزارت امور اقتصاد و دارایی در حال انجام است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیومشاور رئیس جمهور در مناظره اقتصاد مقاومتی مطرح کرد پیشنهاد تدوین بودجه توسط وزارت اقتصاد/ بانکها عامل اصلی مع
مشاور رئیس جمهور در مناظره اقتصاد مقاومتی مطرح کردپیشنهاد تدوین بودجه توسط وزارت اقتصاد بانکها عامل اصلی معوق شدن وامهای میلیاردیمشاور رئیس جمهور پیشنهاد داد برای اینکه وابستگی بودجه به نفت قطع شود تهیه و تدوین بودجه سالانه به جای اینکه در سازمان مدیریت انجام شود بر اساس درآرفع تحریمها با اقتصاد بدون نفت کارساز میشود
شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۱ یک کارشناس اقتصادی گفت اگر اقتصاد بدون نفت را در کشور پیاده نکنیم رفع تحریمها ما را به خواستههای ملی درباره استقلال اقتصادی نخواهد رساند علیاکبر نیکواقبال در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد تاریخ 60 ساله کشور نشان میدهد بیماری هلندی از اقتمعاون سابق راهبردی منابع انسانی سازمان مدیریت در گفتوگو با فارس اجرای قانون خدمات کشوری بدون تمدید امکان پذیر
معاون سابق راهبردی منابع انسانی سازمان مدیریت در گفتوگو با فارساجرای قانون خدمات کشوری بدون تمدید امکان پذیر نیست ۳ راهکار برای تعیین تکلیف شدن قانونمعاون سابق راهبردی منابع انسانی سازمان مدیریت گفت اجرای قانون خدمات کشوری بدون تمدید قانون امکان پذیر نیست سیداحمد طباطبایی دردر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی عنوان شد دولت با تزریق درآمد نفت به اقتصاد، فربه و تنبل شده است/دستور وزیر
در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی عنوان شددولت با تزریق درآمد نفت به اقتصاد فربه و تنبل شده است دستور وزیر اقتصاد برای بررسی وضعیت چکهای تضمینیبانک ها نیز از این موضوع مستثنی نیستند این سئوال مطرح است که چرا بانک ها از ساعت یک به بعد چک های تضمینی و رمزدار را دریافت نمی کنندوزیر اقتصاد، وزیر موفقی است / طیبنیا نقش اصلی را در کاهش تورم ۴۳ درصدی به ۱۵ درصد ایفا کرد
ایلنا نماینده مردم اسفراین گفت وزیر اقتصاد وزیر موفقی است و برنامه خوبی دارد و تاکنون منسجم عمل کرده است هادی قوامی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در زمینه عملکرد وزیر اقتصاد گفت تا به امروز علی طیبنیا در زمینه مسائل اقتصاد کلان کشور به خوبی عمل کرده چراکه واحکام جدید وزیر اقتصاد برای تحقق اهداف سند راهبردی
ایلنا وزیر امور اقتصادی و دارایی طی احکام جداگانهای رئیس شورای راهبری و مسوول نهایی پروژه شفاف سازی و هوشمند سازی عملیات مالی دولت مدیر پروژه مولد سازی و مدیریت داراییهای دولت و مدیر پروژه شفاف سازی و هوشمندسازی عملیات مالی دولت مدیر پروژه توسعه و استقرار سیستم خزانه داری الدر نشست هیات مدیره ایران خودرو دیزل انجام شد تغییر مدیر عامل ایران خودرو دیزل/حدود اختیارات مالی هیات مدیره
در نشست هیات مدیره ایران خودرو دیزل انجام شدتغییر مدیر عامل ایران خودرو دیزل حدود اختیارات مالی هیات مدیرهبر اساس نشست هیات مدیره شرکت بورسی ایران خودرو دیزل تغییر مدیر عامل و حدود اختیارات مالی اعضای هیات مدیره مشخص شد به گزارش خبرگزاری فارس بر اساس اطلاعات مندرج در کدال سایت-
اقتصادی
پربازدیدترینها