تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق زبان، دور داشتن آن از زشت گويى، عادت دادنش به خير و خوبى، ترك گفتار بى فايده و ني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804774306




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وسایل ارتباط جمعی و بایدها و نبایدها در جلب اعتماد مردم - یعقوب اسماعیلی*


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وسایل ارتباط جمعی و بایدها و نبایدها در جلب اعتماد مردم - یعقوب اسماعیلی* اطلاع رسانی منطقی و داشتن آگاهی لازم از اتفاقات پیرامونی از حقوق اولیه وسایل ارتباط جمعی و مردم یک ملت، کشور و جامعه جهانی است و امکان تحقق این امر بنابر دلایل منطقی به شرایطی بستگی دارد.


هر روز میلیون ها خبر از اقصی نقاط جهان توسط انواع و اقسام وسایل ارتباط جمعی دیداری، شنیداری و مکتوب برای مخاطبان مختلف در زمینه های گوناگون تولید و پوشش داده می شود که هر کدام به فراخور موضوع مشتری خود را دارد.
خبرهای عمومی از اقبال عمومی در میان مردم برخوردار هستند، اخبار تخصصی نیز مشتری های خاص خود را دارد، آنچه که بیشتر ازهمه مهم است، منبع اخبارمنتشره است که چقدر در میان مردم، ملت و جامعه از مقبولیت و صداقت لازم برخوردار باشد.
در تمام کشورهای دنیا از قدیم الایام یک سووال مشترک از وسایل ارتباط جمعی مطرح بوده و هست که آیا همه اتفاقات رخ داده دراطراف پیرامونی ما قابل انتشاراست و یا خیر؟ و اینکه در تمام دنیا یک سری خطوط قرمز تعریف شده مشترک نیزوجود دارد که همگان خود را ملزم به رعایت آن می کنند و عنوان کلی و جامع آن این است که آنچه که مغایر منافع ملی یک کشور است، نباید عمومی شود.
اگر به اخبارمنتشره دررسانه های دیدار و شنیداری مثل بی بی سی توجه کرده باشید، اغلب به اطلاع رسانی به ظاهر بدون محدودیت می پردازند، در حالی که در واقع چنین نیست، این رسانه ها نیز بیشتر اخبارخود را با هدف خاصی منتشر می کنند که یکی ازپیش پا افتاده ترین این اهداف سلب اعتماد مردم و مخاطبان از وسایل ارتباط جمعی کشور هدف است.
این سووال معمولا از سوی بیشتر دانشجویان علوم ارتباطات و زیر مجموعه های وابسته به آن مطرح می شود که چرا خبرگزاری های فرانس پرس، آسوشیتدپرس، یونایتدپرس، رویترز و ... براحتی اطلاع رسانی می کنند ولی خبرگزاری ملی از این کار عاجز است و یا اینکه چرا بی بی سی راجع به خیلی از موضوعات به راحتی اطلاع رسانی می کند ولی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ازورود به این موضوعات خودداری می کند.
کارشناسان این عرصه در جهان معتقدند خبری که به واسطه انتشار آن یک جامعه دچار پریشانی و نا امنی می شود، نباید منتشر شود و لازم است اینگونه خبرها در اختیار مراجع ذیصلاح قرار گیرد تا بموقع بتوانند نسبت به حل مشکل و معضل اقدام کنند.
شاید برای خیلی ها امکان تحقیق و مقایسه عینی در خصوص عملکرد رسانه های کشور با همتاهای خارجی آن ها وجود نداشته باشد، ولی باتوجه اندک و یک جمع بندی مختصرمی توان دریافت که آنها نیز در اطلاع رسانی خود بیشتر گزینشی عمل می کنند و برای نمونه کوچک و مختصر می توان به خطوط قرمز بی بی سی در خصوص خانواده ملکه انگلیس و ... اشاره کرد.
پیشنهاد می شود در این زمینه وسایل ارتباط جمعی جمهوری اسلامی به اطلاع رسانی از اهداف اخبار منتشره توسط غول های رسانه ای غرب بپردازند تا نیات اینگونه بنگاه های سخن پراکنی برای افکار عمومی و مردم کشور بیشتر آشکار شود.
این رسانه ها باید به این سووال نیز پاسخ دهند که چرا برخی از اسناد در کشورهای غرب بعد از 30 تا 40 سال بعد جنبه عمومی پیدا می کند و اینکه آیا در زمان وقوع خودشان جنبه عمومی پیدا می کرد، چه اتفاقاتی می توانست بر آن ها مترتب باشد؟
* خبرنگار ایرنا در استان آذربایجان شرقی



06/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن