واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم: حوزه نبايد دچار روزمرگي شود
خبرگزاري فارس: عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم تصريح كرد: حوزه علميه نبايد دچار روزمرگي شود و بايد براي مقابله با انحرافات در حوزه كارهاي اساسي انجام شود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مجمع فضلا و مدرسين قمي حوزه علميه قم، محمدجواد فاضل لنكراني در جلسه مجمع فضلا و مدرسين قمي حوزه علميه قم كه در بيت آيتالله فاضل لنكراني (ره) برگزار شد، در سخناني با تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه (س) با اشاره به وجود برخي از انحرافات فكري در جامعه تصريح كرد: امروز شاهد هستيم كه انحرافات عجيبي در جامعه ما در بعد فكري به چشم ميخورد.
وي ادامه داد: برخي از اين انحرافات فكري تا حدي پيش رفته است كه از سوي روشنفكران مسلمان كلام خدا را به كلام بشري تنزل ميدهد و محصول تخيل بشري و تصورات شاعرانه تلقي ميكند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به برخي از موضعگيريها در ارتباط با اين مسئله افزود: اكثر ما نسبت به اين قضايا آنگونه كه بايد و شايد به درستي عمل نميكنيم.
وي با بيان اينكه مسئله تهديد دشمنان بسيار جدي است، تاكيد كرد: اسلام از سوي پاپ دين خشونت طلب معرفي ميشود و درست يك سال پس از گذشت اين واقعه فيلمي به نام فتنه عليه اسلام تهيه ميشود كه اين فيلم به نوعي محصول همان اشارات و سخنان پاپ است.
فاضللنكراني با بيان اينكه صحبتهاي پاپ محصول گروهي است كه سعي دارند دنيا را به سمت بيديني و يا مسيحيت سوق دهند، ادامه داد: حوزه علميه در برابر اين فيلم چه كرد؟ فقط برخي از بچه مسلمانان در برابر مراكز مختلف تجمع كردند.
وي گفت: ما هر روز با هجمههاي فراوان روبرو هستيم و درباره سخنان پاپ بايد پاسخهاي لازم و برخوردهاي محكم و اساسي داده ميشد.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم افزود: به نظر ميرسد كه حوزه علميه نبايد دچار روزمرگي شود.
فاضل لنكراني با اشاره به فعاليتهاي وهابيت گفت: آنان ميليونها دلار براي مقابله با شيعه سرمايهگذاري كردهاند.
وي با بيان اينكه فاطميه امروز به عنوان سپر دفاع شيعه مطرح است، ادامه داد: حوزه و مراجع ما خطر را احساس كردند و با آن مقابله كردند، اما باز زمزمههايي از افرادي كه اسم خود را انقلابي و شيعه ميدانند و در مراكز رسانهاي ما نفوذ دارند، شنيده ميشود.
رئيس مركز فقهي ائمه اطهار (س) تصريح كرد: بايد براي مقابله با انحرافات كارهاي اساسي انجام شود و فضلاي قمي بايد در مسائل اساسي حوزه در تصميمگيريها دخالت داشته باشند.
نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه در سخناني با اشاره به فرارسيدن سالگرد ارتحال آيتاللهالعظمي فاضل لنكراني و تاكيدات اين مرجع تقليد براي تشكيل مجمع فضلا و مدرسين قمي حوزه علميه قم تصريح كرد: در دو سال گذشته اقدامات خوبي از سوي مجمع فضلا و مدرسين قمي حوزه علميه قم صورت گرفته است و اساسنامه مجمع نيز تدوين شده است.
علي بنايي تاكيد كرد: بايد كارهاي حوزه به خصوص كارهايي كه مربوط به طلاب و فضلاي قمي است از سوي مجمع پيگيري شود و كميتههايي در مجمع تشكيل شود تا ما بتوانيم موفقتر باشيم.
وي در ادامه گفت: اميدواريم اين جلسه به صورت مستمر برگزار شود و هماهنگي اعضا نيز بيشتر باشيم تا بتوانيم به اهداف تشكيل مجمع فضلا و مدرسين قمي حوزه علميه قم بيش از گذشته دست يابيم.
علي بنايي اضافه كرد: مجمع فضلا و مدرسين قمي بايد براي فضلاي قمي در عرصههاي مختلف تدريس، تبليغ و فنون مختلف نويسندگي طرح و برنامه داشته باشد و با عنايت به همين ضرورتها كلاسهاي فنون نويسندگي هرساله از سوي كانون نويسندگان قمي به شكل بسيار خوبي برگزار ميشود و با پيشبينيهاي به عمل آمده، دومين همايش بزرگداشت فضلاي قمي اهل قلم در سال جاري برگزار خواهد شد كه در آن از فضلاي برتر اهل قلم تجليل به عمل خواهد آمد.
وي همچنين اضافه كرد: مجمع فضلا و مدرسين قم به لحاظ شمول و گستردگي دايره اعضا بين عموم فضلا و مردم قم از اقبال و اعتماد شايستهاي برخوردار است و لازم است كه با تلاش بيشتر و ظرفيتسازي بهتر سطح اعتماد عمومي مردم و طلاب افزايش يابد.
دبير مجمع فضلا و مدرسين قمي حوزه علميه قم نيز در اين نشست با اشاره به پيشينه علما و مردم قم در طول تاريخ در قم اظهار داشت: اگر ما در حاكميت اسلام مواجه با نسل نو نيازمند امروز نبوديم تعهدها و پيمانها نبود.
حسين ايراني با بيان اينكه امروز تكليفهاي فراواني براي طلاب و فضلاي قمي وجود دارد، تصريح كرد: در شرايط كنوني تهديد دشمن جدي است و خطر تلفنهاي همراه از اينترنت بدتر شده است و انواع تصاوير زشت و متسهجن به راحتي از طريق تلفنهاي همراه منعكس ميشود.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي حوزه علميه قم تاكيد كرد: امروز دشمن با تمام توان به ميدان آمده و تهديد بسيار جدي است و ما بايد جوانان را بيشتر حفظ كنيم تا در اين جريان آسيب كمتري ببينند.
وي با بيان اينكه براي مقابله با تهديدات دشمنان تصميمگيري قطعي و برنامهريزي دقيق نياز است، گفت: ما بايد زمان و مخاطب خود را بشناسيم و نسبت به مسائل حوزه، روحانيت و طلاب قمي آگاهي داشته باشيم و از سوي ديگر نيز ما نبايد نسبت به ناهنجاريهايي كه در جامعه و مسائل و مشكلاتي كه در مديريت قم وجود دارد بيتفاوت باشيم.
ايراني در پايان بر برگزاري جلسات منظم، برنامهريزي، نوآوري در عملكرد مجمع فضلا و مدرسين قمي حوزه علميه قم تاكيد كرد.
انتهاي پيام/م
شنبه 4 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]