تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814778286




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بارندگي در چناران ‌5/68 درصد كاهش يافت


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: بارندگي در چناران ‌5/68 درصد كاهش يافت
جام جم آنلاين: مدير جهاد كشاورزي چناران گفت: بيش از آن كه به خشكسالي فكر كنيم، بايد به فكر مديريت خشكسالي باشيم تا اين تهديد به فرصت مبدل شود. طبق آخرين آمار هواشناسي، ميزان بارندگي چناران تاكنون نزديك به ‌65 ميلي متر بوده كه نسبت به بارندگي ‌205 ميليمتري سال گذشته نشان از ‌5/68 درصد كاهش نشان مي دهد.


به گزارش ايسنا ، حسين صفر پور در جمع خبرنگاران افزود:خشكسالي و سرما زدگي گرچه لطمات زيادي به كشاورزي و باغداري منطقه وارد كرده‌است، اما تنها با ناله و دادن نااميدي نمي توان كاري از پيش برد.

او اظهار داشت: كشت زراعي و باغي بايست بر اساس مزيت هاي نسبي و با توجه به منابع آبي و هزينه در هكتار انجام گردد.

كشت الگويي تنها نبايد در زماني كه دچار خشكسالي و يا دچار نوسانات عرضه و تقاضا مي شويم مطرح شود، اين طرح بايد بر اساس مطالعات با حمايت دولت به صورت قانون درآيد.

او گفت: طبق آخرين آمار هواشناسي، ميزان بارندگي چناران تاكنون نزديك به ‌65 ميلي متر بوده كه نسبت به بارندگي ‌205 ميليمتري سال گذشته نشان از ‌5/68 درصد كاهش نشان مي دهد.

صفرپور افزود:56 درصد منبع آبياري مزارع و باغات چناران از طريق ‌429چاه عميق و نيمه عميق و ‌44 درصد از طريق قنات، چشمه، رودخانه و بندهاي خاكي تامين مي گردد.

او با اشاره به وجود ‌32 هزار هكتار اراضي زير كشت گندم وجو آبي و ديم در شهرستان گفت:10 هزار هكتار از اراضي گندم و جو شهرستان در معرض جدي خشكسالي قرار دارند.

چناران با دارا بودن ‌13 هزار هكتار باغ، يك پنجم باغات استان را در خود جاي داده كه مي توان به موضوع كشت الگويي باغ نيز در منطقه فكر نمود. دولت بايد الگوي كشت منطقه اي را تعريف و بصورت قانون درآورد و نيز از آبياري به روش تحت فشار حتي با دادن يارانه اما با كنترل سطح زير كشت حمايت نمايد.

صفر پور با اشاره بحث رها كردن زراعت از سوي كشاورزان، اظهارداشت: با توجه به بالا رفتن هزينه هاي توليد و نهاده ها، رغبت كشاورزان كم شده‌است.

وي خاطرنشان كرد: زمين‌هاي ديمه زار سمت شرق شهرستان كه چندين سال است كاشتي در آن صورت نگرفته، در اثر بورس بازي فروخته و يا رها شده است.
 شنبه 4 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1172]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن