امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

برای تبدیل شدن به یک طراح حرفه‌ای لباس آماده‌اید؟

برای
یکی از شاخه‌های هنری مورد توجه در همه جای دنیا، طراحی لباس است. طراحی لباس یکی از مهارت‌هایی است که عده زیادی به دنبال فراگیری آن هستند و البته این امر نیاز به اساتید متخصص دارد. در سال‌های اخیر استقبال مردم و به ویژه جوانان از فراگیری مهارت‌های مختلف در زمینه هنر افزایش چشم‌گیری داشته است.

حتی کسانی که فارغ التحصیل دانشگاه‌های معتبر هستند، احساس نیاز می‌‍کنند که در فضای رقابتی متقاضیان کار، نسبت به رقبا برتری پیدا کنند. یکی از شاخه‌های هنری مورد توجه در همه جای دنیا، طراحی لباس است. افراد زیادی، به ویژه خانم‌ها علاقه دارند که فوت و فن طراحی لباس با متدهای روز دنیا را بیاموزند و علاوه بر مصارف شخصی خود، از این راه درآمد هم کسب کنند. همان طور که می دانید، مزون‌های لباس در میان بانوان بسیار محبوب هستند. مهم ترین عاملی که می تواند اعتبار یک مزون را نزد مشتریانش بالا ببرد، بهره مندی از یک طراح لباس حرفه‌ای و مجرب است.

مثل هر حرفه دیگری، در طراحی لباس نیز رسیدن به مدارج بالا کار ساده ای نیست و نیاز به آموزش زیر نظر اساتید متخصص دارد. آموزشگاه شهرتاش در همین زمینه آماده است تا با استفاده از برترین‌ها، آرزوی تمام علاقه مندان به طراحی لباس را محقق کرده و به آنها در مسیر تبدیل به یک طراح حرفه ای کمک کند. باورها همیشه با ایده‌های نوین در مد تغییر می کنند؛ این شعار زیبای تیم شهرتاش در تلاش برای بکارگیری ایده‌های خلاقانه است.

این آموزشگاه که با مجوز وزارت ارشاد در زمینه مد و لباس فعالیت می کند، آموزش طراحی لباس و دوخت را در دستور کار خود دارد و پذیرای نه فقط هنرجویان، بلکه کسانی که قصد شرکت در کنکور کارشناسی ارشد طراحی لباس و دکترای هنر را دارند نیز خواهد بود. آمار سال‌های گذشته نشان می دهد که صد درصد متقاضیانی که در آموزشگاه شهرتاش برای کنکور آماده شده بودند، موفق به قبولی در دانشگاه شدند.

موضوع دیگری که آکادمی شهرتاش  در آن زمینه فعالیت می کند آموزش مجازی مهارت‌ها به هنرجویان است. همان‌طور که می‌دانید، مباحث هنری ظرافت بسیاری دارند و همین مسئله کار را برای انتقال غیر حضوری آنها سخت می کند ولی تیم شهرتاش با سیستمی قوی، این کار را در دوران شیوع ویروس کرونا انجام می دهد. در این کلاس‌های مجازی، تمام فیلم‌ها ضبط می شود و هزینه اینترنت هم برای هنرجویان نیم بها است. از نکات خاص کلاس‌های مجازی می توان به رفع اشکال اساتید با قلم‌های مخصوص اشاره کرد.

این آموزشگاه و هنرجویان آن که در سال‌های اخیر موفق به کسب رتبه‌های برتر در جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره بین المللی  مد و لباس فجر، جشنواره دانشجویی دانشگاه شریعتی، نمایشگاه لباس عاشورایی و... شده است، ۵۸ درس تخصصی در زمینه‌های طراحی مد و لباس و همین طور الگو سازی و دوخت لباس را به هنرجویان آموزش می‌دهد و علاقه مندان را برای فعالیت در حرفه طراحی لباس یا شرکت در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری آماده می‌کنند.

اجتماع و خانواده