امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

دستاوردهای هوآوی در نمایشگاه CES 2018

Huawei Mate10Pro در زمره انتخاب برترین محصولات نمایشگاه

Huawei
هوآوی در نمایشگاه CES 2018 حضور فعالی داشت. این حضور در سایه عرضه گوشی‌های جدید سریMate 10 و موفقیت اخیر این سری از گوشی‌های پرچم‌دار در بازارهای جهانی، مورد استقبال چشمگیر بازدیدکنندگان CES 2018 قرار گرفت.

هوآوی قصد دارد به زودی عرضه محصولات خود را در فروشگاه‌های آن لاین بزرگ آمریکا مانند Best Buy، Amazon، Newsegg و ... توسعه دهد و با توجه بیشتری به بازار آمریکا به جنگ با رقبای خود در بازار گوشی‌های هوشمند بپردازد. ریچاردیو، مدیر عامل هوآوی در سخنرانی خود در این نمایشگاه گفت: هوآوی رشد قابل توجهی در بازارهای جهانی داشته است و تلاش هوآوی این است که این رشد در بازارهایی مانند بازار آمریکا نیز ادامه دار باشد.

هوآوی در CES 2018 همکاری تجاری خود با چند شرکت صاحب نام را رسانه‌ای کرد که از این جمله می‌توان به همکاری هوآوی با برند محصولات لوکس مونت بلان (Mont Blanc) اشاره کرد. این برند به زودی یک کیس چرمی‌ویژه برای گوشی HUAWEI Mate 10 Pro که به رنگ مشکی است به بازار چین عرضه خواهد کرد. به علاوه HUAWEI در CES 2018 همکاری تجاری خود با دو شرکت IMAX و Xerpi در حوزه‌ی توسعه‌ی تکنولوژی‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی VR/AR را نیز اعلام کرد. بر همکاری پیشین و مسبوق به سابقه هوآوی با پورشه دیزاین (PORSCHE DESIGN) هم در این نمایشگاه همچنان تاکید شد.

حضور هوآوی در CES 2018 مورد توجه رسانه‌های تخصصی حوزه تلفن همراه هم قرار گرفت و از این حیث هوآوی موفق به دریافت چند نشان ارزشمند در CES 2018 از این رسانه‌های تخصصی شد که در ادامه به سه نمونه از آنها اشاره می‌شود:

Tech Radar گوشی Huawei Mate 10 Pro  را به عنوان بهترین گوشی هوشمند یا Best Smart Phone نمایشگاه معرفی کرد.

همچنین Android Central گوشی Huawei Mate 10 Pro را به عنوان انتخاب برتر یا Top Pick نمایشگاه CES 2018 معرفی کرد.

به علاوه Android Police هم گوشی Huawei Mate 10 Pro را به عنوان یکی از بهترین محصولات نمایشگاه یا Best of CES انتخاب و معرفی کرد.

اجتماع و خانواده