تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798160970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آملی لاریجانی: برخلاف اقتضائات مدرنیته، رنگ دین و معنویت در دنیا بیشتر شده است/ باید زبان تبلیغ دین را به کار ببندیم


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: آملی لاریجانی: برخلاف اقتضائات مدرنیته، رنگ دین و معنویت در دنیا بیشتر شده است/ باید زبان تبلیغ دین را به کار ببندیم


رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه برخلاف جریان مدرنیته و اقتضائات آن از جمله سکولاریسم، رنگ دین و معنویت در دنیا بیشتر شده است، فهم مجتهدانه، تبلیغ به زبان مناسب و اجرای صحیح دین را سه وظیفه مهم و ضروری اساتید، طلاب و دانشجویان در حوزه و دانشگاه عنوان کرد.


به گزارش عصرایران به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت‌الله آملی لاریجانی در آیین آغاز سال تحصیلی 97-96 دانشگاه امام صادق(ع) با تسلیت ایام محرم، ماه حزن و اندوه اهل بیت(ع) و شیعیان ایشان، از حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) ابراز خرسندی کرد و گفت: یاد و خاطره رئیس فقید دانشگاه امام صادق(ع) مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی را گرامی می‌داریم. ایشان عمر شریف خود را صرف ارتقاء و توسعه این دانشگاه کردند و در واقع، دانشگاه امام صادق(ع) باقیات‌الصالحات آن مرحوم است و این البته علاوه بر تلاشها و زحمات بزرگواران دیگری است که به عنوان هیئت امناء یا مسئولیت های دیگر در دانشگاه خدمت نموده اند.


رئیس قوه قضاییه، با بیان اینکه اعضای هیات علمي و دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) سرمایه‌های اصلی این دانشگاه هستند، به حضور خود در جایگاه ریاست هیات امنای دانشگاه امام صادق(ع) با وجود همه مشکلات و مشغله‌ها اشاره کرد و افزود: بخشی از مشکلات دانشگاه امام صادق(ع) به کمبود بودجه و امکانات مربوط است که امیدواریم با کمک دولت و مجلس، این مشکلات رفع شود.


آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه با بیان اینکه برخلاف جریان مدرنیته در جهان و اقتضائات آن از جمله سکولاریسم، رنگ دين کم نشده است بلکه روز به روز رنگ دين و معنويت در حال افزایش است، به اذعان بسیاری از دانشمندان غربی به این موضوع اشاره کرد و با ذکر مثال‌ها و نقل قول‌هایی از این متفکران اظهار کرد: امروز حتی در جایی مثل آمريکا گروه‌هاي زيادي در حال ترويج ادیان مختلف هستند چون خلاء دین احساس مي‌شود. انسان سرگردان معاصر به دنبال مأمنی است که بدان پناه گیرد و خلاء روحي خود را پر کند.


رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه دين با تبلیغ سنتي در جهان امروز برای پر کردن خلأها کافی نیست و شاید نیاز بسیاری با این شیوه ها برآورده نمی شود، خاطرنشان کرد: اين مساله بغرنج برای ما هم وجود دارد. جوان‌هاي زیادی هستند که رغبت روحی به دین دارند اما آنچه ما به آنان عرضه مي‌کنيم جذبشان نمي‌کند.


آیت‌الله آملی لاریجانی گفت: حوزه و دانشگاه به عنوان دلسوزان عرصه ديانت باید روی سه مساله کار اساسی انجام دهند. این سه امر عبارتست از فهم مجتهدانه و مجدانه دین، تبليغ صحيح و با زبان مناسب و اجرای درست دین. بر این اساس، جمهوري اسلامي نمونه‌اي است براي آنکه نشان دهد چگونه اجرای دین می‌تواند با فهم و تبلیغ دین پیوند بخورد.


رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه طلاب و دانشجویان در این میدان وظايف بسیار عظيمي برعهده دارند و مسیری بسيار طولاني در مقابلشان وجود دارد، تصریح کرد: ما باید زبان تبلیغ دین را بیاموزیم و آن را به کار ببندیم، مقصود این نیست که ابزار سنتی را کنار بگذاریم؛ اما باید در کنار ابزار قدیم، از ابزار و فناوری‌های جدید نیز بهره بگیریم. امروز ببینید تاثير فيلم‌هاي هاليوودي چقدر است؟ رمان‌هايي که نوشته مي‌شود چقدر تاثيرگذار است؟


آیت‌الله آملی لاریجانی با تاکید بر ضرورت آموختن علوم با نگاه دینی، تصریح کرد: پيش‌فرضها و ورود معیارها و نُرم‌ها به روشهاي علمي حتي در علومی مثل اقتصاد و جامعه‌‌شناسي بسیار اهمیت دارد. علوم انساني از منظر هرمنوتیکی، بحث جداگانه‌ای دارد اما در علوم تجربي نیز به نظر می‌رسد که نرم‌ها و ارزش‌ها اثرگذارند. بسیاری از متفکران غربی خود امروز به این نتیجه رسیده‌اند که ارزش‌ها با امور نظري در هم تنيده‌اند اما برخي مدعيان روشنفکري می‌گویند شکاف بین ارزش‌ها و علوم، پر نمي‌شود.


رئیس قوه قضاییه افزود: دانشگاه امام صادق(ع) مي‌تواند با تلاش و مجاهدت دانشجویان و اساتید، نگارش مقالاتی که مورد نقادی قرار گیرند و همچنین با ارائه استراتژی‌های روشن، مرجعيت علمي پیدا کند. این مهم از طریق راه‌اندازي گروه‌هاي علمي و پژوهشي و فعالیت استادان اهل کار و فکر میسر است.


آیت‌الله آملی لاریجانی با بیان اینکه دانشجوي خوب بايد مطالبه‌گر باشد، بر ضرورت تلاش و مجاهدت هر چه بیشتر تاکید کرد و گفت: خداوند می‌فرماید «والذين جاهدوا فينا لنهدینهم سبلنا». از مرحوم شيخ انصاري(ره) نیز نقل است که می‌فرمود «اجتهاد اشد من طول الجهاد». بنابراین شما دوستان بزرگوار تلاش کنید و ما هم تمام توان خود را برای رفع مشکلات به کار خواهیم بست.


رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم توجه هر چه بیشتر به «نگاه توحيدي» تصریح کرد: آنچه در قرآن کریم به صورت مکرر بر آن تاکيد مي‌شود، نگاه توحیدی است.


آیت‌الله آملی لاریجانی با ذکر آیات پایانی سوره مبارکه نجم و آیه شریفه «هوالاول و الآخر و الظاهر و الباطن» در سوره حدید، خاطرنشان کرد: باید دقت کنیم که آیا وجود حق متعال و حضور او را در طول روز احساس مي‌کنيم؟ آیا او را سلطان حقیقی و قاهر مطلق و مالک مطلق می شناسیم؟ آیا «هوالاول و الآخر و الظاهر و الباطن» را باور کرده ایم؟ اگر اين امر محقق شد، باقی مسائل نیز درست خواهد شد. نگاه توحیدی حتي بر سياست خارجي ما نیز تاثیرگذار خواهد بود.


رئیس قوه قضاییه با تاکید بر لزوم ذکر دائم خداوند در همه احوال، یادآور شد: بر تمام آیات قرآن، نگاه توحیدی حاکم است. آنجا که می‌فرماید «يسبح لله ما في السموات و ما فی‌ الارض...». باید به این باور برسیم که حضرت حق بر همه عوالم مسیطر است و همه عوالم به او قائم است. این قیام، عين‌الربطي است. بعد از حق، جز ضلال و گمراهی چيزي وجود ندارد.


آیت‌الله آملی لاریجانی، وجود مبارک حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را نمونه عینی و بارز یک انسان کامل دارای نگاه محض توحيدی دانست و اظهار کرد: ما از نگاه توحیدی حرف مي‌زنيم اما اباعبدالله الحسین(ع) آن را با تمام وجود اجرا کرد. او تمام هستي خود را تقديم کرد لذا در روايت است که هر چه به زمان شهادت نزديک‌تر و عرصه بر او تنگ‌تر می‌شد، چهره‌اش تلاءلو بيشتري مي‌يافت.


رئیس قوه قضاییه در پایان، بخشی از مناجات امام حسین(ع) در ساعات پایانی عمر شریفشان را قرائت کرد.


براساس این گزارش، استادان و دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) در نشست‌هایی جداگانه و در فضایی صمیمی، نقطه ‌نظرات خود را با رئیس دستگاه قضایی در میان گذاشتند.


همچنین در این مراسم، با حضور رئیس قوه قضاییه به پدر شهید احسان آقاجانی از دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) و کارشناس مرکز پژوهش‌های مجلس که در حادثه تروریستی ۱۷ خرداد در مجلس شورای اسلامی به شهادت رسید، دکترای افتخاری رشته معارف اسلامی و اقتصاد اعطا شد.




تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - 24 September 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن