تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798194647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویژگی‌های شخصیت های بدگمان/ همه دروغ می‌گویند مگر خلافش ثابت شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ویژگی‌های شخصیت های بدگمان/ همه دروغ می‌گویند مگر خلافش ثابت شود
یک روانشناس با اشاره به ویژگی‌های مبتلا به اختلال شخصیت بدگمان گفت: مبتلایان به صورت بیمارگون به دیگران بدبین هستند و این بدبینی ریشه در واقعیت ندارد. آنها معتقدند همه دروغ می‌گویند مگر خلافش ثابت شود.
به گزارش نامه نیوز، امیرمحمد شهسوارانی، شخصیت را مجموعه‌ای از ساز و کارهای روانی و فیزیولوژیکی عنوان کرد که بر رفتارها و رفتار آشکار و پنهان غالب فرد تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: شخصیت عوامل زیربنایی است که خصیصه‌های رفتاری فرد را کنترل می‌کند اما مفهومی است که همه روانشناسان آن را به یک شکل قبول ندارند.

* ویژگی‌های شخصیت کدام است؟

این متخصص حوزه بهداشت روان اظهار داشت: مهمترین ویژگی‌های شخصیت ثبات و پایداری آن در طول زمان است یعنی وقتی می‌گوییم فردی خوش قلب است باید این ویژگی در طول زمان و در حوادث مختلف دیده شود. این فرد گذشت زیادی دارد و کینه به دل نمی‌گیرد هر چند که به معنی این نیست که اصلاً عصبانی نمی‌شود بلکه ناراحتی او به اندازه فرد کینه‌ای عمق ندارد. ویژگی دیگر شخصیت فراوانی آن است که این همان تکرار رفتارهاست.

* شخصیت حاصل وراثت است یا محیط

این روانشناس بالینی تأکید کرد: بر اساس نظریه‌های روانشناسی شخصیت، عوامل شخصیتی بیشتر وراثتی هستند زیرا شخصیت در طول زمان پایدار است اما این دسته از روانشناسان نیز با دخالت عوامل تربیتی، پرورشی و روش‌های آموزشی در شخصیت موافقند و معتقدند که می‌توان آن را تغییر داد.

وی افزود: دامنه تغییرپذیری در عوامل وراثتی وجود دارد اما هنوز این مسئله در شخصیت مشخص نشده است و متخصصان نتوانسته‌اند آن را بسنجند.

شهسوارانی گفت: در ویژگی‌های شخصیت بحث خلق و خو مطرح است که نشان می‌دهد علاوه بر شخصیت بحث هیجانات فرد نیز مطرح است بنابراین مبانی ژنتیکی و شواهد مستدل قوی‌تر نسبت به رویکردهای شخصیتی وجود دارد.

* اختلال شخصیت چیست؟

این متخصص حوزه بهداشت روان ادامه داد: اختلال شخصیت وضعیتی است که فرد دارای رگه‌ها و صفاتی است که از نظر فرهنگ و اجتماع آن فرد ناپسند و غیرقابل قبول است و از طرفی میزان و فراوانی بروز این صفات در رفتار روزمره فرد بیشتر از حد طبیعی است و این ویژگی‌های شخصیتی موجب صدمه زدن به روابط فردی، اجتماعی و شغلی فرد مبتلا می‌شود و سازگاری او را با محیط کمتر می‌کند.

* ویژگی‌های اختلال شخصیت بدگمان

شهسوارانی با بیان اینکه یکی از اختلالات شخصیت نوع بدگمان (پارانوئید) است اظهار داشت: مبتلایان به اختلالات شخصیت بدگمان به صورت بیمارگون به دیگران بدبین هستند و این بدبینی ریشه در واقعیت ندارد.

وی افزود: بخشی از مغز مربوط به خطایابی و دروغ‌سنجی است که برای بقای فرد ضروری است اما در مبتلایان به اختلال شخصیت بدگمان دیده شده است که این مرکز بیش از حد عادی فعالیت می‌کنند. فلسفه ذهنی فرد بدگمان این است که همه دروغ می‌گویند مگر خلافش ثابت شود.

این متخصص حوزه بهداشت روان با اشاره به بدخیم بودن این اختلال شخصیت گفت: متأسفانه این افراد سراغ روان‌درمانی نمی‌رود زیرا در درمان همکاری نکرده بنابراین به روان‌درمانی پاسخ نمی‌دهد. مبتلایان زندگی را به کام خانواده خود تلخ می‌کنند و از کوچکترین موضوع تفسیر منفی می‌کنند مثلاً چنانچه فردی کیف آنها را جابجا کند چنین می‌پندارند که آن فرد قصد برداشتن و جستجوی وسایل آنها را داشته اما چون آنها متوجه شده‌اند او را در انجام این کار ناکام گذاشتند.

* اختلال شخصیت بدگمان با اختلال شخصیت وابسته هماهنگ است

شهسوارانی تصریح کرد: مبتلایان به اختلال شخصیت وابسته به هر دلیلی که نمی‌توانند از فردی که به او وابسته هستند جدا شوند با مبتلایان به اختلال شخصیت بدگمان کنار می‌آیند همچنین افرادی که تیپ شخصیتی افسرده دارند می‌توانند مبتلایان به اختلال شخصیت بدگمان را تحمل کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید اختلال شخصیت بدگمان را از اختلال هذیانی جدا کرد در اختلال هذیانی باورهای عجیب و غریب وجود دارد.




منبع: فارس


۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن