تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798019080




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقت آن رسیده که دوربین تلفن همراه را به کمک جامعه بیاوریم!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وقت آن رسیده که دوربین تلفن همراه را به کمک جامعه بیاوریم!
وقتی می‌بینیم که من و شمای نوعی گاه حتی از نعمت دیدن این دست مشکلات محرومیم، توقع زیادی خواهد بود که همه چیز را در سایه کم کاری مسئولان ببینیم چراکه چه بپذیریم و چه در صدد رد آن برآییم، همین امثال ما هستیم که به مسئولیت می‌رسیم و ندیدنمان را به مجموعه های تحت امر سرایت می‌دهیم.
کد خبر: ۴۲۰۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۳ - 30 July 2014




تا چه اندازه مشکلات پیرامون‌مان را می‌بینیم و به آنها توجه نشان می‌دهیم؟ مثلا اگر در مسیر رفت و آمد هر روزه، با مشکلی مواجه شویم که می‌توانیم در حل آن نقش ایفا کنیم، تا چه اندازه برای رفع آن انرژی خواهیم گذاشت؟ این پرسش را گوشه ذهنتان نگه دارید و این ویدئو را ببیند تا بعد!




دانلود


به گزارش «تابناک»، از جمله مشکلاتی که زندگی مدرن برای بشریت به همراه آورده، بی توجهی به اتفاقاتی است که پیرامون افراد جامعه رقم می‌خورد و حل آنها ممکن نیست الا با همراهی جامعه؛ مشکلاتی که اثرات نامطلوب آن در دراز مدت روی زندگی همه‌ اثر دارد و برای رفع و رجوعشان هیچ رویکردی بهتر از آگاه کردن جامعه از وجودشان نیست.

کافی است صف افرادی که برای فروش گل، دستمال کاغذی یا کالاهای دیگر پشت چراغ قرمز خیابان ها انتظار توقف خودروها می‌کشند و در گرمای طاقت فرسا یا سرمای شدید زمستان، چشم انتظار پایین آمدن شیشه خودرویی برای کسب یک لقمه نان هستند را به یاد آوریم و اندکی درباره پیامدهای بی توجهی ما به سختی‌هایی که ایشان با آن دست به گریبانند، بیاندیشیم تا موضوع برای مان روشن شود.

یا کودکان کاری را به یاد آوریم که بخش بسیار کوچکی از زندگی را تجربه کرده‌اند و تاملی درباره آینده‌شان، دورنمای خوبی برای ایشان و جامعه ای که در آن خواهند زیست را ترسیم نخواهد کرد اما همه اینها هم موجب نشده و نمی‌شود که برای تغییر سرنوشت آینده جامعه مان اقدامی صورت دهیم.

با این نوع نگاه به مشکلات جاری و ساری در جامعه، آنچه در وهله نخست به ذهن خطور خواهد کرد، بی توجهی مسئولان و نهادهای شکل گرفته برای حل این مشکلات است که هر چقدر هم دردناک باشد، باز رگه هایی از بی توجهی ما را در آن می‌توان دید چراکه اگر ما نقش نظارتی خود را ندید نگرفته و مطالبه گری از مسئولان را مد نظر قرار دهیم، تجربه نشان داده که مسیر حل مشکلات هموارتر خواهد شد.

ورای این اشکال، وقتی می‌بینیم که من و شمای نوعی گاه حتی از نعمت دیدن این دست مشکلات محرومیم، توقع زیادی خواهد بود که همه چیز را در سایه کم کاری مسئولان ببینیم چراکه چه بپذیریم و چه در صدد رد آن برآییم، همین امثال ما هستیم که به مسئولیت می‌رسیم و ندیدنمان را به مجموعه های تحت امر سرایت می‌دهیم.

به عنوان مثال، وقتی نسبت به پیرمرد فال فروشی که در مسیر هر روزه با وی مواجه می‌شویم، بی تفاوتی پیشه کرده و او را ندید بگیریم، آیا می‌توانیم مدعی شویم که اگر مسئولیتی بر عهده‌مان گذارده شد، افراد مشابه وی را ببینیم و برای حل مشکلشان اقدام کنیم؟ براستی چند نمونه مشابه این در زندگی هر روزه ما رخ می‌دهد؟

آیا غیر از این است که خیلی هایمان مشکلات دور و اطرافیان خودمان را هم نمی‌بینیم یا اگر ببینیم، خود را به ندیدن زده و ایشان را به حال خو وا می‌نهیم؟ آیا غیر از این است که نتیجه این بی توجهی ها در نهایت پدید آمدن جامعه ای است که همه با مشکلات خود دست به گریبانند و خود را در حل آنها تک و تنها می‌بینند؟ از این جامعه چه انتظاری می‌توان داشت؟

اگر به این بی توجهی ها، رویکردهای غلطی چون حسادت را بیافزاییم، چه؟ آیا ادعای زیادی است اگر بگوییم خیلی هایمان (اگر شما استثنا هستید، به خود نگیرید!) فقر همسایه، قوم و خویش، دوست و آشنا و اطرافیانمان را نمی‌بینیم اما اوضاع مالی خوب هیچ کسی از دیدمان دور نمی‌ماند؟

با طرح این پرسش ها، به این نقطه خواهیم رسید که برای حل بسیاری مشکلات، بهترین راه، اصلاح رویکردهای شخصی ماست. آنجا که سعی می‌کنیم مشکلات را ببینیم و به جای انداختن بار مسئولیت به دوش دیگران، تلاش کنیم سهم خودمان را ادا کنیم. مثلا وقتی کارتن خوابی دیدم، ترجیح دهیم به جای گذشتن از کنارش، پیگیر حل مشکلش شده و ولو با چند تماس تلفنی، نهادهای موظف را مجبور به دیدن این فرد کنیم، هنگامی که کودک کاری را دیدیم، کاستن از رنج وی را وظیفه خود بدانیم و... .

شاید این نوع نگاه با توجه به سختی هایی که خودمان با آن مواجهیم، کمی آرمانگرایانه به نظر برسد اما اگر بدانیم که دغدغه های ما به جامعه مان در آینده سر و کل خواهد داد، به این مقوله به حکم وظیفه‌ای می‌نگریم که بر دوشمان قرار گرفته و شانه خالی کردن از آن، آینده به مراتب پر مشقت تری برایمان به همراه خواهد آورد.

شاید با این نگرش بتوان درک کرد که تفکر پشت تهیه کردن ویدئویی که دیدیم از کجا نشات گرفته و با تکیه بر این رویکرد، من و شمایی که گوشی های تلفن همراهمان به دوربین های با کیفیت مجهز است، تا چه اندازه می‌توانیم موثر باشیم؛ شاید بد نباشد یکبار هم که شده مشکلاتی را می‌توانیم ببینیم در قالب فیلم و عکس با دیگران به اشتراک بگذاریم و اندکی از وقت هر روز خود را صرف پرداختن به این مسائل کنیم.






لینک


لینک را کپی کنید دانلود








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن