تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798039406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتفاقی که دنیای کودکانمان را سیاه می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
اتفاقی که دنیای کودکانمان را سیاه می‌کند
صورت زیبایش کبود شده است و روح آسیب پذیرش زخمی بزرگ خورده است آن هم از طرف کسانی که نزدیک‌ترین رابطه عاطفی را به او دارند از طرف پدر و مادرش...
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران  : ایران اسفندماه سال 1373 پیمان نامه‌ جهانی حقوق کودک را پذیرفت. یکی از شرایط اساسی اجرای درست این پیمان نامه آشنایی همه افراد جامعه به ویژه مقامات مربوط به امور کودکان، والدین، سرپرستان کودک و البته خود او با این پیمان نامه است.  
 
براساس این پیمان‌ نامه کشورهای عضو برای حمایت در برابر خشونت‌های جسمی، روانی و هرگونه آزار، بی‌توجهی و سهل انگاری باید اقدامات قانونی، اجتماعی و آموزشی لازم را به عمل آورند اما متأسفانه کشور ما حتی بعد از پذیرفتن این عهدنامه نتوانست زمینه‌های آموزش مناسب را برای والدین ترتیب دهد به گونه‌ای سالانه آمارهای قابل ملاحظه‌ای کودک آزاری در کشور دیده می‌شود.  
 
شکوفه فروغی روانشناس در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: این تصور که کودک آزاری مربوط به قشر و طبقه خاصی از جامعه می‌باشد کاملا نادرست است. کودک آزاری ناشی از فقر فرهنگی است و این فقر از فقرا شادی خطرناک‌تر است. بعضا دیده شده که والدین تحصیلکرده نیز به هیچ وجه با راه‌های مناسب تربیتی آشنایی ندارند و اقدام به آزار کودک خود می‌کنند.  
 
وی در ادامه بیان داشت: والدینی که کودکان خود را از لحاظ روحی یا بدنی آزار می‌دهند هرگز نتوانسته‌اند موقعیت ارزشی خود را درک کنند و با مسئولیت‌های خویش آشنا شوند از این روست که دست به اذیت و آزار کودکان خود که موجودات ناتوانی هستند می‌زنند.  
وی در ادامه افزود: در کشورهای خارجی اگر مددکاران گزارشی از کودک‌ آزاری دریافت کنند سریعا وارد عمل می‌شوند و در صورت صحت کودکت را از والدینش جدا می‌کنند اما در کشور ما متأسفانه چنین قانونی وجود ندارد تا جایی که حتی کودکان بر اثر کودک آزاری جان خود را از دست می‌دهند.  
 
فروغی در ادامه گفت: کودک آزاری پیامدهای مخرب فراوانی را بر روح و روان کودک برجای می‌گذارد. به طوری که کودک در اکثر مواقع دچار ترس، اضطراب، پنهان کاری و شب ادراری و مشکلات فراوان دیگر می‌شود.  
آمارها نشان دهنده این موضوع است که افرادی که در کودکی یک یا چند نوع کودک آزاری را تحمل کرده‌اند در بزرگسالی دچار اختلالات روانی می‌شوند و کاملا به افراد خشن و در اکثر مواقع بزهکار تبدیل می‌شوند.  
 
این روانشناس در ادامه اظهار داشت: کودک آزاری انواع گوناگونی دارد اما بدترین نوع آن کودک آزاری جنسی است که این کار تنها توسط والدینی که از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برند انجام می‌شود.  
 
وی در ادامه تصریح کرد: خشونت و کودک آزاری تنها محدود به نوع فیزیکی آن نیست بلکه در اکثر مواقع خشونت‌های کلامی و روحی تحقیر کردن، سرکوفت زدن مداوم به کودکان و زبان  به ناسزا بازکردن به روی آن‌ها به اندازه خشونت‌های فیزیکی روح  و روان کودک را مورد آزار قرار می‌دهد.  
 
وی در پایان خاطر نشان کرد: والدین باید با شیوه‌های مناسب آموزشی قبل از آمدن فرزند آشنا شوند تا فکر نکنند که مهمترین راه تربیت کودکان تنبیه بدنی است ، آنها باید بدانند هر عملی شامل عکس‌العملی می‌شود و اگر کودکان خود را آزار دهند هیچ ضمانتی وجود ندارد که کودکانشان در پیری با آن‌ها این گونه رفتار نکنند. 

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۴:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن