تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819618639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرتوهای سرطان‌زا کدامند؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پرتوهای سرطان‌زا کدامند؟
کد خبر: ۴۸۹۸۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰ - 09 April 2015


یک متخصص تغذیه در امور سرطان، پرتوهایی که باعث ایجاد سرطان می‌شوند را تشریح کرد و گفت: بدن انسان به طور ناخواسته در معرض امواج بسیاری قرار دارد و خطر ایجاد سرطان به مدت زمان دریافت این پرتوها، جنس و سن افراد بستگی دارد.

به گزارش فارس، سیدحسین داوودی گفت: امواج الکترومغناطیسی با طول موج فرکانس و انرژی طبقه‌بندی می‌شوند و تأثیر این امواج بر روی سیستم بدن، به شدت تابش و میزان انرژی جذب‌شده بستگی دارد.

وی افزود: پرتوی یونیزان به عنوان یک عامل سرطان‌زای مهم شناخته شده که می‌تواند در قسمت‌های مختلفی از بدن سرطان ایجاد کند. سرطان‌هایی مثل خون، سینه، تیروئید، ریه، کبد، پوست و استخوان از این نوع سرطان‌هاست.

این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: خطر ایجاد سرطان، به میزان دوز دریافتی، مدت زمان دریافت پرتو، سن فرد و جنسیت آن متفاوت است. مثلاً خطر ایجاد سرطان تیروئید به دنبال تابش پرتو در کودکی بیشتر است.

وی ادامه داد: انواع دیگری که سرطان‌زا بودن آن به اثبات رسیده، پرتوی ماورای بنفش خورشید است که ایجاد سرطان پوست به خصوص در افراد سفیدپوست می‌کند. میزان بروز این سرطان البته در جوامع مختلف براساس میزان قرار گرفتن در معرض نور خورشید و نوع لباس و میزان پوشش، متفاوت است.

وی افزود: در مورد امواج دیگر مانند تلویزیون، تلفن همراه، مایکروویو مطالعاتی انجام شده است و هر چند نتایج روشنی وجود ندارد، اما تعداد مقالات منتشرشده مبنی بر سرطان‌زا بودن پرتوهای الکترومغناطیس در حال افزایش است.

داوودی گفت: تعدادی از مطالعات اپیدمیولوژیک در مورد سرطان خون در کودکان، ارتباط احتمالی با طیفی از امواج با فرکانس بسیار پایین را نشان می‌دهد.

این متخصص تغذیه در امور سرطان ادامه داد: بدن انسان به طور ناخواسته در معرض امواج بسیاری قرار دارد و بیشترین تماس انسان با پرتوهای یونیزان است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن