تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804026548




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زود است مردم رشد مثبت اقتصادی را لمس کنند/ قرار است سهم بهره وری در رشد اقتصادی یک سوم شود


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رویا طباطبایی یزدی، رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران در پاسخ به این سؤال که بهره‌وری چقدر در رشد اقتصادی تاثیرگذار است؟ گفت: کشورهای موفق حداقل یک سوم از رشد اقتصادی‌شان از طریق بهره‌وری ایجاد شده است.

به گزارش تراز ، وی با اشاره به اینکه بهره‌وری در ایران نتوانسته نقش مؤثری داشته باشد، اظهار داشت: با برنامه‌هایی که سازمان ملی بهروه‌وری دارد و همچنین با کمک سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ما هم می‌توانیم از جمله کشورهای موفقی شویم که حداقل سهم یک سومی از رشد اقتصادی را از طریق بهره‌وری داشته باشیم. 
طباطبایی با اشاره به اینکه برای رشد اقتصادی نیازمند سرمایه و تکنولوژی هستیم، خاطرنشان کرد: استفاده از آخرین فنآوری‌های روز دنیا به دلیل تحریم‌ها مشکل است، اما حتی با رفع آنها نیز بهره‌مندی از تکنولوژی به سرعت امکان‌پذیر نیست و زمان‌بر است. وی افزود: بنابراین تنها راه، خودباوری و اعتماد به توانایی‌های داخلی و موجود است.
 
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران تأکید کرد: کلید رشد بلندمدت کشورها ارتقای بهره‌وری است.
 
وی به تحقیق سال گذشته صندوق بین‌المللی پول اشاره کرد که بر اساس آن بهره‏وری مهمترین عامل در ارتقای رشد اقتصادی معرفی شده است.
 
طبق داده‌های این گزارش طی دهه 1990 تا 1999 در کشورهای نوظهور مانند چین و هند، 40 درصد از رشد اقتصادی سرانه نتیجه عامل بهره‌وری بوده است. همچنین در دهه 2000 تا 2010 نیز از رشد اقتصادی سرانه 3.4 درصدی 1.2 واحد یعنی 35 درصد رشد اقتصادی آنها از طریق بهره‌وری کسب شده است.
 
وی همچنین به آمارهای دوره 2000 تا 2011 اشاره کرد و افزود: سهم "تی اف بی" در رشد اقتصادی این کشورها چگونه بوده است. سهم تی اف بی برای کشور چین بیش از یک سوم بوده و در کشور هند بیش از یک سوم بوده و در کشور مغولستان این سهم بالا بوده است یعنی در کشورهای موفق سهم بهره‌وری در رشد اقتصادی‌شان بالا است. بنابراین اگر ما می‌خواهیم مثل کشورهای موفق باشیم مثل ژاپن، چین، کره جنوبی، تعیین سهم یک سومی از رشد اقتصادی اصلاً بلند پروازانه نیست.
 
رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران  در گفتگو با تراز افزود: در برنامه پنجم توسعه تکلیف شد که یک سوم رشد اقتصادی از طریق بهره‌وری تأمین شود، این موضوع امر غیرمنطقی و بلند پروازانه‌ای نبود، اما متأسفانه این موضوع محقق نشد.
 
وی گفت: بهره‌وری را وقتی می‌گوییم سهم یک سومی را در رشد اقتصادی دارد می‌فهمید که چقدر مهم است و بقیه عوامل مثل نیروی کار، سرمایه، مواد اولیه انرژی دو سوم سهم را خواهند داشت.
 
طباطبایی در خصوص اینکه با توجه به رشد اقتصادی 4 درصدی در شش ماهه دوم سال جاری چرا هنوز این رشد برای مردم قابل لمس نیست؟ افزود: رشد اقتصادی هنوز خیلی زود است که مردم لمسش کنند چون تاکنون فقط در فصل اول و دوم و سوم سال آمار رشد اعلام شده است و با توجه به اینکه طی دوره‌هایی رشد منفی زیادی داشتیم زود است برای مردم که این رشد را حس کنند.
 
وی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی چیزی نیست که مردم عادی بتوانند آن را احساس کنند، افزود: رشد بر می‌گردد به بخش صنعت، کشاورزی، خدمات مردم چه احساسی می‌توانند از رشد اینها داشته باشند؟! مردم فقط روی تورم می‌توانند احساس داشته باشند. باز هم تورم را هم درک درستی از آن ندارند.
 
طباطبایی گفت: وقتی می‌گویند نرخ تورم کاهش پیدا کرده مردم فکر می‌کنند قیمت‌ها کاهش پیدا خواهد کرد در حالی که کاهش تورم به مفهوم کاهش قیمت‌ها نیست بلکه سرعت رشد قیمت‌ها پایین آمده است، بنابراین مردم عادی را شما نمی‌توانید برای چیزهای تخصصی ملاک قرار دهید و نباید هم از آنها بخواهید در این زمینه انتظار داشته باشیم که درک درستی داشته باشند.





شنبه 15 فروردين 1394 ساعت 09:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن