تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832755343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

"ایران برگر" را دو بار ببینید


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
"ایران برگر" را دو بار ببینید
"ایران برگر" را دو بار ببینید کارگردان "ایران برگر" در نشست مطبوعاتی فیلم در سی و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: امیدوارم هر ایرانی این فیلم را دو بار ببیند، یک بار ببیند و بخندد و یک بار ببیند و فکر کند.


 
گروه سینما و هنر فرهنگ نیوز : فیلم «ایران برگر» از 20 اسفند ماه به سرگروهی سینما آزادی اکران شده است. این فیلم که هفتمین ساخته سینمایی مسعود جعفری جوزانی محسوب میشود به تهیه کنندگی فتح الله جعفری جوزانی و محصول سال 1393 است که اولین نمایش خود را در سی و سومین جشنواره فیلم تجربه کرد و مورد استقبال مردم قرار گرفت به طوری که از همان زمان جزو فیلم های اکران نوروزی قرار گرفت.
 
«ایران برگر» تا پایان روز دوشنبه 3 فروردین پس از 13 روز اکران به فروش 205 میلیون تومانی در تهران رسیده است که البته 3 روز آن در حالت نیمه تعطیل اکران شده است. فیلم 30 سالن سینما در تهران دارد و از ابتدای هفته اکران فیلم در 70 سالن شهرستان‌ها آغاز شده است.
 

«ایران برگر» داستان فتح‌الله خان و امرالله خان است که بر سر انتخابات شوراها در یک روستا با یکدیگر رقابت می‌کنند.
 



 
در سالهایی که فیلم‌های کمدی نازل با کمیت انبوه و کیفیت نازل، آبرویی برای این ژانر در ایران نگذاشته‌اند تماشای یک کمدی جذاب که هم سرگرم‌کننده و خنده‌دار است و هم اینکه فکر شده است و انتقادی و جدا از همه این‌ها خوش‌ساخت و با ضرب‌آهنگ درست و میزانسن های  فکر شده که خیل شخصیت های حاضر در این صحنه ها را درست در جایی که باید قرار داده و به حرکت در می آورد؛ صحنه هایی که باوجود شلوغی تماشاگر را سردرگم نمی کند و آنچنان بر کار مسلط هست که شیرازه فیلم نیز در این فصول از دستش خارج نشود.
 
ایران‌برگر فیلم قابل احترامی است که به رغم انتخاب زبان طنازانه و گاهی هجوآمیزش، هیچگاه به هزل‌گویی و لودگی درنمی‌غلطد. هم انتقادهای صریح و آشکار به بسیاری از کاستی‌ها و ناراستی‌های سیاسی‌ و اجتماعی در کشور دارد و هم دامن خود را به تخریب و سیاه‌نمایی بی‌اثر نمی‌آلاید. هم داعی به ارزش‌های اصلی جامعه و اصول ملی است و هم روایتش به گُل‌درشت‌گویی و حرف‌های شعاری نمی‌انجامد. شاید از اصلی‌ترین راه‌های این حفظ تعادل را بتوان بیان طنزگونۀ فیلم دانست.
 
کارگردان "ایران برگر" در نشست مطبوعاتی فیلم در سی و سومین جشنواره فیلم فجر گفت:  امیدوارم هر ایرانی این فیلم را دو بار ببیند، یک بار ببیند و بخندد و یک بار ببیند و فکر کند.
 
مسعودجعفری جوزانی در پاسخ به اینکه "چرا اسم فیلم را «ایران‌برگر» گذاشتید؟" گفته است: برای اینکه مضمون و مفهوم فیلم هم در همین نام نهفته است. اگر دقت کنید هرپدیده‌، هراندیشه، هرآیین و حتی هرشیئی که وارد ایران شده است، ما اول با درک و سلیقه بومی آن را شبیه خودمان کرده‌ایم؛ بعد توانسته‌ایم از آن بهره‌برداری درستی کنیم و گاهی این را به خارج هم صادر کرده‌ایم؛ خصیصه بارزی که در گیرودار اتفاق‌های تاریخی موجب بقا و حتی رشدمان هم شده است. ببینید ما با مغول‌های خشن چه کردیم و همه دیگرانی که مانند مغول‌ها آمده بودند تا ما را از بین ببرند. همه‌وهمه در فرهنگ ما حل شدند، همه به‌لحاظ اعتقادی و همه کنش و منش فرهنگی تغییر ماهوی کردند. «ایران‌برگر» هم همین را می‌گوید؛ ما در یک گذر تند تاریخی قرار داریم، دنیای ورای تکنولوژی و شیوه‌های نوین حکومتی، روابط جدید اجتماعی و انسانی، پس باید همه این پدیده‌های نو را شبیه خودمان کنیم یا شبیه آنها شویم تا در جهان امروز بتوانیم به حیات خود ادامه دهیم. ایران‌برگر می‌گوید ممکن است کسی پلو و خورشت کسی را بخورد یا پیتزای یکی دیگر را، اما پای صندوق رای گوش به فرمان روح ملی و وجدان خویش است و این اتفاق بارها افتاده است.
 



 
نکته جالب توجه درباره فیلم جلوگیری مدیران اداره بازرگانی صدا و سیما از پخش تیزرهای "ایران برگر" است. اداره بازرگانی صداوسیما به طور رسمی در این مورد دلایل این توقف خبری را منتشر نکرده است اما برخی از کارشناسان و منابع آگاه عنوان کرده اند که دلیل این توقف توهین فیلم به زبان لری است. این موضوع لری در حالی مطرح شده است که مسعود جعفری جوزانی کارگردان فیلم خود لر است و در چند روز گذشته فیلم ایران برگر اکران خود را در شهرهای استان لرستان آغاز کرده و با استقبال گسترده اهالی شهرستان های لرستان از جمله خرم آباد روبرو شده است.
 
به نظر می سرد مسئولان سازمان صداو سیما به دلیل وجود حساسیت های غیرواقعی ناشی از برخی مسایل، دستور داده اند تیزرهای ایران برگر از شبکه های تلویزیونی تهران و شهرستانها کنار گذاشته شود موردی که امیدواریم با واقع نگری مدیران رسانه ملی  به سرانجامی برسد که منجر به  حمایت بیشتر تلویزیون از سینمای ایران گردد.
 
نکتۀ مهمی که در خصوص این فیلم باید مورد توجه قرار داد، بیان استعاری یا نمادگرایانۀ آن است. در این فیلم شخصیت‌ها و موقعیت‌هایی وجود دارد که به شدت ظرفیت تأویلی دارند و می‌توانند استعاره‌ای باشند از برخی مصادیق در جامعۀ امروز. به عنوان مثال دعوای دو تن از بزرگان روستا، تداعی‌گر مناسبات مبان برخی از احزاب سیاسی در کشور است و برخی از خلقیات اهالی روستا می‌تواند نمادی از رفتارهای غلط مردم جامعه باشد. اما همانند بسیاری از آثار مشابه، مشکل آنجا سر بر خواهد آورد که بخواهیم تک تک آدم‌ها و اتفاقات داخل روستا را استعاری تفسیر کنیم. در حالی که ممکن است بسیاری از آن‌ها معنایی وسیع‌تر و سیال‌تر از مطابقت با یک مصداق مشخص در جهان واقعی داشته باشند. به عنوان مثال برخلاف دو کاندیدای اصلی، کاندیدای سوم اصلاً ظرفیت تأویل ندارد و حضور او در فیلم بیشتر جهت نمایش ایده‌آل مطلوب است. همچنین است نقش پیرِ تارکِ دنیایی که در پایان فیلم وارد قصه می‌شود و تلاش مخاطب برای رمزگشایی از او می‌تواند او را به بیراهه بکشاند. چه بسا این نقش را نیز باید نه در متن جامعۀ امروز، که در هاله‌ای از مفاهیم و معانی فرهنگی و اساطیری جستجو کرد.  
 



 
ازدیگر نکات مثبت فیلم می توان به تیتراژ پایانی آن با صدای استاد شهرام ناظری اشاره کرد. مسعود جعفری جوزانی کارگردان فیلم در این باره گفته است : شهرام ناظری یک اتفاق است و یک پدیده‌ی هنری در کشور ما محسوب می‌شود. آدمی است با اصالت‌های ویژه‌ی موسیقی ایرانی و کسی است که با خلاقیت و استعدادی که دارد، جزو افراد نادری است که با نوآوری و خلاقیت خود، موسیقی ایران را بسط و گسترش داده‌ است. استادی همچون «شهرام ناظری» هم افتخاری در «ایران برگر» خوانده‌اند چون ایشان هم کُرد هستند و هم عرقی به ما دارد و همبستگی عجیبی به همدیگر داریم، اولین حکومتهای این کشور را ما تشکیل داده‌ایم.
 
محمد شکیبی از منتقدان سینما درباره "ایران برگر" می گوید:  شوخی‌های انصافاً نمكین و گاه روده‌بركننده‌ی ایران‌برگر هم كمدی موقعیت است و هم بزن‌و بكوب. هم شوخی كلامی و كمیك‌های لحن و لهجه را دارد و هم كمدی وضعیت و موقعیت است. هم شوخی‌های مبتنی بر ریخت و شمایل و فیزیك اشخاص را دستاویز كرده و هم مسخر‌گی ناشی از هم‌جواری عناصر متضاد و ناسازگار را. حتی نوع كمدی خاص ابراز عواطف تمایلات عاشقانه نیز از نظر دور نداشته. انگار كه ایران‌برگر مروری است خودخواسته بر همه‌ی شیوه‌های شناخته‌شده‌ی كمدی در سینما.
 
ایران برگر فیلمی است که چه با پرسوناژ و چه با تیپ، مخاطبش را پای پردۀ نقره‌ای و روی صندلی تا پایان می‌نشاند و بدون لکنت همۀ آنچه را که قصد کرده است، روایت می‌کند.
 
همچنین نیره رحمانی (منتقد سینما) ضمن تحسین این فیلم گفته است: ایران برگر فیلمی ست که هم مخاطب عام را راضی می کند و هم مخاطب خاص راپای خود می نشاند، چرا که از وجوه مختلی برخوردار است که هریک می تواند طیفی از این مخاطبان را به خود جذب کند.از یک سو فیلمی کمدی و سرگرم کننده است با داستانی عاشقانه و با حضور بازیگرانی محبوب و از دیگر سو فیلمی انتقادی سیاسی ست که می تواند خوشایند مخاطبان جدی تر هم باشد.
 

آنونس رسمی فیلم سینمایی "ایران برگر" | دانلود فیلم 



 



لینک را کپی کنید دانلود فیلم 


94/1/5 - 15:37 - 2015-3-25 15:37:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن