تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندم از خواندن قرآن غافل مباش، زيرا كه قرآن دل را زنده مى كند و از فحشاء و زشتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826264394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقدینگی، چالش تولید در سال ۹۴


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نقدینگی، چالش تولید در سال ۹۴
وزیر صنعت بارها و بارها مشکل نقدینگی را عمده‌ترین چالش تولید در سال ۹۳ عنوان کرده است؛ اما این معضل گویا در سال ۹۴هم گریبانگیر بخش تولید خواهد بود و آنگونه که مسئولان می‌گویندبانکها سر سازگاری ندارند.
 مهر: نقدینگی عمده‌ترین چالش پیش روی بخش تولید و صنعت کشور در سال ۹۳ بود و وزیر صنعت، معدن و تجارت بارها و بارها از این معضل به عنوان سرعت‌گیر اصلی توسعه بخش صنعت و معدن کشور یاد کرد؛ اما آنگونه که محمدرضا نعمت‌‌زاده، وزیر صنعت باز هم می‌گوید قرار نیست قفل بانکها برای پرداخت تسهیلات به بخش تولید کشور باز شود و همچنان در سال ۹۴ این معضل با صنعت کشور همراه خواهد بود.  

این در شرایطی است که وزیر صنعت، می گوید که باید ابزارهای جدید تامین مالی را به کار گرفت و از وابستگی بخش صنعت و معدن کشور به منابع بانکی، خلاص شد، اما اینکه این موضوع چقدر عملیاتی باشد، جای بحث‌های فراوان دارد، اما به هرحال، در سال ۹۳ نیز که بانکها همراهی خوبی با صنعت نداشتند، باز هم صنعت و معدن، پیشران خروج از رکود اقتصاد بود و توانست وضعیت به نسبت مناسبی را نسبت به سایر بخش‌ها تجربه کند.

آمارهای بانک مرکزی نشانگر این است که در سال ۹۳، بالغ بر ۹۰۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش صنعت و معدن کشور پرداخت شده که در برابر رقمی که در سال ۹۲، بانکها به بخش صنعت و معدن کشور پرداخت کردند، حدود ۴۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

آمارهای بانک مرکزی در سال ۹۲ نیز نشانگر این بود که تسهیلات پرداخت شده به بنگاههای معدنی و صنعتی به ۶۴۹ هزار میلیارد ریال رسیده بود که آن رقم ۳۰.۱ درصد از کل تسهیلات پرداخت شده به تمامی بخش‌های اقتصادی را شامل می‌شد.

از سوی دیگر، بررسی جداول مربوط به اهداف تسهیلات بانکی مبین این نکته است که ۸۱ درصد از ارقام پرداختی برای سرمایه در گردش بوده است که مبلغ آن به ۷۳۶ هزار میلیارد ریال می‌رسد. کمبود سرمایه در گردش واحد های معدنی و صنعتی همواره از چالش این بخش ها بوده که از سوی صاحبان بنگاههای تولیدی به مقامات مسوول منعکس می‌شده است.

در این میان، محسن صالحی‌نیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار مهر می‌گوید: امروز نبود نقدینگی، فرسودگی ماشین‌آلات و فناوری‌های ناکارآمد، درد بزرگ صنعت است که دولت یازدهم با درک این مهم به دنبال رشد شاخص‌های توسعه صنعتی است.

وی، افزایش سرمایه در گردش، اعطای تسهیلات با بهره های مناسب، حمایت از تولید داخلی با پشتوانه های مالی بانکی، ارایه مشوق های سرمایه گذاری برای بخش خصوصی و حمایت از صنایع کوچک زودبازده را از اولویت های درحال پیگیری در وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد.

به گفته صالحی‌نیا، با توجه به تعیین راهبردهای توسعه‌ای صنعت در سال ۹۴ از جانب وزیر صنعت، ‌معدن و تجارت، توسعه ظرفیت‌ها، رفع گلوگاه‌های تولید و توسعه صنعت بر اساس فناوری در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی افزود: البته در این میان تامین نقدینگی متناسب با ظرفیت‌های تولید و هزینه‌های زیرساخت این بخش از اقتصاد کشور نیز در دستور کار قرار دارد و برنامه‌ریزی بر مبنای تامین مالی صنعت از بازار سرمایه، بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در دستور کار قرار دارد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: البته سال آینده با توجه به محدودیت‌های ارزی کشور به دلیل کاهش درآمدهای نفتی، تلاش خواهد شد تا ظرفیت‌های صنعت به نحوی به کار بسته شود تا ظرفیت‌های تولید، تکمیل شود.

صالحی‌نیا از تشکیل کارگروه‌های ویژه‌ای در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای پیاده‌سازی راهبرد بخش صنعت در سال ۹۴ خبر داد و گفت: یکی از اقدامات اصلی، تشکیل کارگروه‌هایی است که توسعه صادرات را مد نظر دارند؛ به نحوی که بتوان با رونق صادرات، میزان ارز مورد نیاز صنعت را تامین و از ظرفیت‌های صادراتی برای توسعه بخش صنعت استفاده کرد.

وی اظهار داشت: کاهش هزینه‌های مترتب بر تولید، با افزایش بهره‌وری و رقابت‌پذیری محصولات از جمله دیگر راهبردهای وزارت صنعت در سال ۹۴ است.

بر این اساس به نظر می‌رسد اگر دولت به دنبال تداوم رشد اقتصادی در اقتصاد کشور است، بایستی زمینه را برای رشد پیشران‌های رشد اقتصادی در کشور فراهم کند که به نظر می‌رسد با توجه به تاثیرگذاری بالای رشد صنعتی و معدنی کشور در رشد اقتصادی در سال ۹۳، دولت باید در سال ۹۴ فکری برای کمبود نقدینگی و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی کرده و زمینه را برای فعال سازی هرچه بیشتر صنعت و معدن کشور فراهم کند.





تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن