تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وجود یک عالم برای ابلیس سخت تر از هزار عابد است زیرا عابد در فکر خود است و عالم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820866784




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- هنر علامه طباطبایی انسجام بخشی در تفسیر قرآن بوده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو مجلس خبرگان رهبری: هنر علامه طباطبایی انسجام بخشی در تفسیر قرآن بوده است تبریز - ایرنا - عضو مجلس خبرگان رهبری و از شاگردان علامه طباطبایی گفت: هنر ارزشمند علامه انسجام بخشی در تفسیر قرآن بوده است.


حجت الاسلام سید علی اکبر قرشی در همایش علامه طباطبایی و قرآن دردانشگاه تبریز افزود: تفسیر المیزان علامه طباطبایی به اعتراف دوست و دشمن بی نظیرترین تفسیری است که تاکنون در جهان اسلام ارایه شده است.
وی گفت: مزیت تفسیر المیزان و تفسیر احسن الحدیث علامه طباطبایی جامع، کامل به خصوص انسجام و متناسب بودن در سراسر تفسیر هر سوره از قرآن مجید دارد.
مفسر تفسیر احسن الحدیث و قاموس قرآن همچنین با بیان ویژگی های شخصیتی و اخلاقی علامه طباطبایی(ره) و با اشاره به اینکه علامه طباطبایی، علامه امینی و علامه جعفری افتخار جامعه آذری ایران هستند، یادآوری کرد: علامه از بزرگان عرفان ایران و جهان است و تواضع وی در برخورد با مردم مثال زدنی است.
آیت الله قرشی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن در تبریز، گفت: قرآن غضب خداوند رااز جامعه می راند.
وی خاطرنشان کرد: قرآن به جوانان در برابر گناهان مصونیت می دهد و در واقع قرآن و نماز است که انسان را بیمه می کند.
نماینده مردم آذربایجان غربی درمجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: کسانی که از نماز و قرآن بیگانه هستند به سمت گناهان راحت تر کشیده می شوند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی و دبیر برگزاری سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن در تبریز نیز در این همایش گفت: علامه طباطبایی به شمس الوحی تبریزی مشهور است و تفسیر المیزان علامه شهره جهانی دارد.
حجت الاسلام سیدشهاب الدین حسینی اظهارکرد: به اذعان همگان تفسیری مانند تفسیر علامه طباطبایی نوشته نشده است و عمق معانی و تفاسیر زیبای قرآن با تفسیر وی تجلی یافته است.
محمدرضا پورمحمدی رییس دانشگاه تبریز و رییس کمیته دانشگاهیان مسابقات قرآن هم دراین همایش گفت: شهر تبریز با عطر قرآن معطر و آکنده شده است و دانشگاه تبریز برای بی بهره نماندن ازاین فضای معنوی این همایش که از برنامه های جنبی سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن در تبریز است را برگزار می کند.
سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن با شرکت 470 نخبه قرآنی از ششم تا یازدهم اسفند ماه جاری با شناخت نفرات برتر در رشته های حفظ، قرائت، ترتیل و مفاهیم در تبریز برگزار و امروز /دوشنبه/در مصلی اعظم این شهر به پایان رسید.
علامه سیدمحمدحسین طباطبایی سال 1321 هجری قمری مصادف با 1282 شمسی در خاندانی دانش‏پرور به دنیا آمد و تا چهارده پشت ایشان از دانشمندان و علمای به نام تبریز بوده‏اند.
وی در زادگاه خود تحصیلات مقدماتی را به پایان رساند و در سال 1304 شمسی رهسپار نجف شد و ده سال در آن مرکز جهانی علوم اسلامی به تکمیل معلومات خود پرداخت و نزد استادانی مانند نائینی، کمپانی و بادکوبه‏ای دروس بالای فقه و اصول و فلسفه را خواند.
همچنین ریاضیات را نزد سیدابوالقاسم خوانساری و اخلاق و عرفان علمی و تفسیر قرآن را از محضر حکیم و عارف وارسته، حاج میرزا علی آقای قاضی طباطبایی آموخت.
در سال 1304 علامه طباطبایی برای گذراندن مراتب عالی دروس حوزوی، به همراه همسر و فرزند نورسیده‏اش عازم نجف اشرف شد.
علامه سیدمحمدحسین طباطبایی تبریزی در اواخر اسفند سال 1324 از تبریز به قم مهاجرت و از همان آغاز خلأیی را در زمینه پرداختن حوزویان به قرآن و علوم عقلی احساس کرد.
وی ازسال 1325 شمسی دروس تفسیر خود را در قم آغاز و آنچه را که در آن جلسات گفته می شد، مکتوب می ساخت تا اینکه نخستین جلد المیزان درسال 1334 منتشر شد و نگارش این تفسیر شگرف حدود 17 سال به طول انجامید.
استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غربی ایران محسوب می شود و کلان شهر تبریز طبق سرشماری سال 90، یک میلیون و 695 هزار و 94 نفر جمعیت دارد.
1756/7223



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن