تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835893190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- رییس خانه معدن کرمان: شرایط برای کار اکتشافی بزرگ مناسب نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس خانه معدن کرمان: شرایط برای کار اکتشافی بزرگ مناسب نیست کرمان - ایرنا - رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: شرایط برای انجام کار اکتشافی بزرگ در استان کرمان به دلایل مختلف مساعد و مناسب نیست.


عبدالرضا تحسینی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متولی این کار مشخص نیست و مجری آگاه و صاحب دانش آن با وجود اینکه اکنون افراد صاحبنظر بزرگی را در استان در حوزه دانشگاه و حوزه های مرتبط با معدن داریم، شناسایی نشده که باید شناسایی شوند.
وی گفت: اساتید بازنشسته که در دانشگاه ها بوده اند و کارهای علمی سنگینی را انجام دادند، حضور دارند.
تحسینی خاطرنشان کرد: متولی که هزینه های اکتشاف را تقبل کند متاسفانه وجود ندارد و به همین دلیل هر کسی به سرمایه و محدوده خود اکتفا می کند.
وی گفت: افراد متخصص و متبحر را که تخصص اکتشاف داشته باشند، نداریم و اکتشاف با استخراج و دیگر حوزه های معدنی متفاوت است، اکتشاف و فرد مکتشف باید علاوه بر اطلاعات و سواد علمی لازم دارای تجربه، سخت کوشی و پیوسته در حال بررسی و مطالعه باشد.
رییس خانه معدن استان کرمان افزود: دانشگاه های ما کمتر چنین افرادی را پرورش می دهند و خروجی دانشگاه ها عموما افرادی که متناسب و مناسب برای اکتشاف باشند، نیستند.
وی گفت: این دانشجویان صرفا یکسری کارهای تئوریک در دانشگاه ها یاد می گیرند اما کمتر این موضوع که بخواهند وارد حوزه اکتشاف شوند، مورد توجه است و کمتر می توانند از عهده این کار برآیند.
تحسینی، بیان کرد: دانشگاه ها به دلیل کمبود هزینه، ساختار و یا به دلیل علمی، فارغ التحصیلانی که تحویل می دهند فاقد توانمندی علمی و عملی کافی هستند.
وی گفت: باید در حوزه معدن و زمین شناسی بازنگری در دانشگاه ها و دانشکده های مرتبط انجام شود.
وی بیان کرد: مشکل اصلی دانشگاه ها رویکرد آنهاست و خروجی دانشگاه ها فارغ التحصیل و کسی که بتواند نیازی را مرتفع کند، نیست و در نتیجه ما با فارغ التحصیل علاقمند و با انرژی مواجه هستیم که فرصتی برای ورود آنها به بازار کار و کسب تجربه وجود ندارد.
رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان افزود: سطح علمی دانشگاه ها پایین آمده است و اگر دانشگاهی هر سال 50 تا 60 فارغ التحصیل زمین شناسی یا معدن در حوزه اکتشاف دارد هر یک از اینها اگر برای محدوده ای نقشه زمین شناسی تهیه کنند در سال تعداد زیادی نقشه زمین شناسی خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: اما متاسفانه پایان نامه ها و رساله ها در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا عموما تئوریک و مقایسه چند موضوع با یکدیگر است و کمتر دیدیم کاری انجام شود که بتوان از آن کاربردی استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه اگر پشتیبانی مالی از حوزه اکتشاف نشود در عمل کار بی نتیجه است، گفت: در مورد اکتشافات ما منحصر به یکسری نقشه ها و برخی افراد هستیم که دسترسی به عکس های ماهواره ای و بعضی از نقشه های مجازی دارند و افرادی که بندرت کار صحرایی انجام می دهند.
تحسینی، ادامه داد: اکنون کار صحرایی به بازدید از منطقه و برداشت نمونه مبتنی شده در حالی که کار اکتشافی خیلی خیلی مفصل تر و فراتر از این موضوع است.
وی بیان کرد: هدف دار بودن اکتشاف موضوع سوم قابل اهمیت است که در حال حاضر در محدوده های ثبت شده در سارمان صنعت، معدن و تجارت انجام می شود.
وی افزود: کسی که برای اکتشاف می رود با هدف یک کانی خاص یا یک ماده معدنی خاصی کار اکتشاف را انجام می دهد اما وقتی در منطقه ای نقشه زمین شناسی تعریف شود همه مواد معدنی را در بر می گیرد.
رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان بیان کرد: تهیه نقشه های زمین شناسی کمک می کند که همه مواد معدنی شناسایی و اکتشاف شوند.
وی مشکل بعدی در حوزه اکتشاف را برخی مسائل حاشیه ای عنوان کرد و گفت: به دلیل اینکه بسیاری از محدوده های معدنی ثبت شده و بی دلیل نیز ثبت شده و فضای نامناسبی که در اذهان عمومی بویژه در مناطق روستایی و عشایری در مورد معدن وجود دارد با آزادی کامل و آرامش نمی توان کار اکتشاف را انجام داد.
تحسینی اظهار کرد: هر روز که افراد سر زمین خود می روند عده ای مدعی می شوند که برای چه به اینجا آمده اید و چه می کنید و گاهی نیز مسائل امنیتی نیز برای آنها پیش می آید.
وی ادامه داد: با این شرایط افراد با فراغ بال نمی توانند کار اکتشاف خود را انجام دهند.
وی گفت: در نهایت مصرف کننده ای نیز برای کار اکتشافی دقیق و صحیح وجود ندارد و کسانی که می خواهند یک محدوده معدنی را ثبت کنند و پروانه بگیرند صرفا به گرفتن پروانه فکر می کنند و به کار اکتشافاتی دقیق، ژئوفیزیک، حفاری اصولی و تهیه نقشه های درست نمی اندیشند.
تحسینی افزود: از سوی دیگر کسی هم که کار عمیق و استاندارد برای اکتشاف انجام دهد، خریداری ندارد زیرا کسی که سفارش کار اکتشاف می کند حاضر نیست هزینه هایی را بدهد که در نهایت به زمین شناسی منطقه منجر شود.

**نقشه های زمین شناسی ایران را دانشمندان خارجی تهیه کرده اند
تحسینی بیان کرد: ارتباط علمی ما با بسیاری از مجامع بین المللی قطع شده که البته تحریم ها چندان نقشی در این رابطه نداشته است و بسیاری از نقشه های زمین شناسی ایران را دانشمندان خارجی تهیه کردند.
وی گفت: هر یک از این خارجی ها که کار اکتشافی انجام می دادند چندین دستیار ایرانی داشتند که در کنار آنها آزموده شدند و بعدها توانستند کارهای بزرگی انجام دهند.
وی افزود: اما مدت هاست به دلایل مختلف افرادی که صاحب صلاحیت و تجربه باشند و به ایران بیایند و در منطقه ای کار کنند، نبوده است و اکتفا کرده ایم به دانش بومی خود که ارتباط آن با مجامع جهانی، تحقیقات و اکتشافات علمی در دنیا بسیار کم است.
رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان تصریح کرد: در گذشته گروه های زیادی از ایران به کشورهای دیگر برای کار زمین شناسی می رفتند یا از کشورهای دیگر وارد ایران می شدند، اما اکنون این کار تقریبا به صفر رسیده و عملا ما کار اکتشافی مشترکی را با خارجی ها انجام نمی دهیم.
وی گفت: اکتشافات زغال در کشور ما مربوط به 50 سال پیش و توسط روس ها بوده که با خروج روس ها از کشور اکتشافات جدیدی انجام نشده و اکنون استخراج زغال ما بر همان مبنای گذشته است.
وی ادامه داد: در حوزه های دیگر اکتشافاتی انجام شده اما اصولی و دقیق نبوده است.
تحسینی افزود: تا چند سال پیش اکتشافات صرفا توسط سازمان زمین شناسی بوده اما به مرور که افراد برجسته و شاخص از این سازمان بازنشسته شدند و به دلیل ضعف مالی سازمان زمین شناسی، افراد صاحبنظر و علاقمند ترجیح دادند در سازمان نمانند و به صورت آزاد و خصوصی کار را انجام دهند.
وی گفت: دکتر سبزه ای، مهندس ناظم زاده و بسیاری از دوستان دیگر از مجموعه به مرور جدا شدند و عملا سازمان زمین شناسی کار اکتشافی بزرگ و حساسی را دنبال نکرد.
وی افزود: این کار عمدتا به دلیل کمبود امکانات و بی توجهی وزارتخانه به سازمان زمین شناسی بوده است.
رییس خانه معدن استان کرمان تصریح کرد: اما پیش داوری در مورد اینکه ممکن است با انجام اکتشافات جدید چند مجموعه مثل گل گهر و سرچشمه پیدا کنیم در بحث های علمی و حوزه های زمین شناسی امکان پذیر نیست.
وی تاکید کرد: البته این پتانسیل وجود دارد اما اینکه بگوییم چند تا شبیه مس سرچشمه و گل گهر پیدا کنیم باید راجع به آن بیشتر تامل شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر به لحاظ اجرایی و قانونی فقط سازمان زمین شناسی را داریم که به طور رسمی متولی اکتشافات است اما در چند سال اخیر این سازمان در بدترین شرایط از زمان تاسیس خود قرار دارد.
تحسینی گفت: باید یک بازنگری جدی و اساسی از نظر ساختاری و تیم های اجرایی و عملیاتی در این سازمان اتفاق بیفتد.
وی افزود: مهمترین مطلبی که روسای سازمان های زمین شناسی کشور مطرح می کنند کمبود بودجه است که حرف درستی است اما واقعیت این است که سازمان زمین شناسی کشور از افراد صاحب صلاحیت خالی شده و در این حوزه فقیر است.
رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان اظهار کرد: افرادی که در سطح ملی کار اکتشاف را انجام می دهند تجربه گروه های اولیه ای که سازمان زمین شناسی را بنیان گذاشتند و حتی 20 تا 25 سال بعد نیز کار می کردند، ندارند و به همین دلیل کار اکتشافی اساسی در حوزه های بزرگ در کشور انجام نمی شود.
وی ادامه داد: اخیرا سازمان زمین شناسی توجه زیادی به حوزه اکتشاف داشته و دو تا سه محدوده اکتشافی نیز تعریف کرده است اما کافی نیست.
تحسینی اظهار کرد: نمی دانم این عدد چقدر صحت داشته باشد اما مسوولان اعلام کرده اند که فقط هفت درصد عرصه های کشور اکتشاف شده است.
وی افزود: این عدد برای کشور بسیار بزرگی مانند ایران باید بسیار بیشتر از این باشد زیرا سابقه معدن کاری و اکتشاف در کشور وجود دارد.
وی تصریح کرد: سازمان زمین شناسی به عنوان متولی اصلی باید در حوزه اکتشاف به صورت جدی مهندسی زمین شناسی را بازنگری کند، اعتبارات لازم را بدهد، افراد متبحر لازم را تزریق و ارتباط خود را با حوزه های علمی دنیا بیشتر کند.

**ضرورت بازنگری در قانون نظام مهندسی معدن
وی افزود: بازنگری در قانون نظام مهندسی معدن ضروری به نظر می رسد و از طرفی ضرورت اجرای قانون وجود دارد.
وی گفت: ما به بازنگری علمی در افرادی که صاحب رتبه در نظام مهندسی هستند نیاز داریم و همچنین باید تیم های علمی متشکل از افراد ارشد و جوان ها را تشکیل دهیم تا آموزش های عملی ببینند.
تحسینی بیان کرد: قانون نظام مهندسی در دهه 70 برای اولین بار نوشته شده است و قاعدتا چون اولین تجربه بوده، نمی توانست کامل باشد.
وی اظهار کرد: لازم بود بعد از پنج تا شش سال آزمایش این قانون، بازنگری در آن انجام شود که بازنگری اتفاق نیفتاده است و افرادی که ذینفع این قانون هستند معتقدند این قانون نیاز به تغییر و اصلاح دارد که باید هرچه زودتر پیگیری شود.
وی افزود: همچنین در حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت و صدور پروانه ها جدیت بیشتری لازم است و طرح های اکتشافی که نوشته می شود جامع نیست و صرفا برای گرفتن پروانه است و بسیاری از آنها قابل استناد برای منبع تحقیقاتی و پژوهشی نیستند.
رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: در اذهان جا افتاده که بعد از صدور پروانه کار اکتشاف تمام شده در حالی که اهل فن می دانند حتی بعد از پایان ذخیره معدن، کار می تواند ادامه داشته باشد و از آن نتایجی به دست آید که راهگشا برای بقیه معادن در این حوزه و سایر مواد معدنی مشابه باشد.
وی با تاکید بر اینکه اکتشاف هیچ گاه تمام نمی شود، گفت: زمین شناسان باید به طور مداوم در کنار معدن باشند و لحظه به لحظه آن را رصد، بررسی و نتایج را منتشر کنند.

**معادن بزرگ اطلاعات اکتشافی خود را با گروه های دیگر تقسیم نمی کنند
رییس خانه معدن استان کرمان بیان کرد: طبق قانون 60 درصد از حقوق دولتی که معادن می پردازند باید به همان منطقه و به اکتشاف اختصاص یابد که در چند سال اخیر این قضیه به طور مطلق اتفاق نیفتاده است.
تحسینی اظهار کرد: این حقوق دولتی پرداخت شده اما کسی پاسخ روشنی نداشته که صرف چه چیز شده است.
وی گفت: این هزینه نه به سازمان زمین شناسی و نه به سایر بخش هایی که به کار اکتشاف مربوط می شوند تزریق شد و به همین دلیل عملا بودجه ای در اختیار سازمان زمین شناسی یا هر نهاد اکتشافی دیگری قرار نگرفت.
وی با بیان این مشکل که معادن بزرگی که تیم اکتشافی دارند اطلاعات خود را با گروه های دیگر تقسیم نمی کنند گفت:
این اقدام دلایل امنیتی ندارد بلکه دیدگاه های ناسالم است.
تحسینی خاطرنشان کرد: برخی افراد خاص به این اطلاعات دسترسی دارند و این اطلاعات را در قبال دریافت مالی در اختیار سایر گروه ها قرار می دهند.
وی گفت: به عنوان مثال یک مجموعه بزرگ مس و آهن هر چقدر کار اکتشافی کرده آن را در اختیار مجموعه دیگر قرار نمی دهد مجموعه اکتشافی بسیار بزرگ مثل شرکت نفت سال هاست اطلاعات خود را منتشر نمی کند و در اختیار بقیه قرار نمی دهد.
وی تصریح کرد: در حالی که سال های قبل بسیاری از نقشه های زمین شناسی که مورد استفاده قرار می گرفت توسط شرکت نفت تهیه شده بود اما اکنون مجموعه مختلفی مثل انرژی اتمی و معادن بزرگ کار اکتشافی می کنند، اما اطلاعات خود را به اشتراک نمی گذارند.
رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در مورد سرمایه گذاری در بخش اکتشاف معدن بیان کرد: بخش خصوصی دلیلی نمی بیند که اکتشافات کامل و تفصیلی انجام دهد، بخش خصوصی صرف اینکه بتواند پروانه بگیرد کار خود را تمام شده می داند که به دلیل فقدان آگاهی است.
وی گفت: اگر اکتشافات درست و دقیق و نظارتی برای راستی آزمایی این اکتشافات انجام شود، بسیار موثر خواهد بود برای اینکه کل منطقه و کشور شناسایی شود.
وی افزود: اگر آمار پروانه صادر شده و مساحت آنها را در تعداد آنها ضرب کنیم نشان می دهد که چقدر می تواند کار اکتشافی انجام داد و از آنها بهره برداری کنیم.

**تا بهشت معادن به اندازه سال نوری فاصله است
وی گفت: اواخر دهه 40 و اوایل دهه 50 مکتشفان آمریکایی که کار اکتشاف سرچشمه را انجام می دادند با تعداد زیادی از کانی ها در استان کرمان مواجه شدند.
وی افزود: یکی از این افراد لقبی داد و گفت کرمان بهشت کانی شناسی است و کسی که بخواهد کار کانی شناسی انجام دهد انواع و اقسام کانی ها را می تواند در استان کرمان ببیند.
تحسینی بیان کرد: این جمله توسط افراد غیرمتخصص تحریف و به بهشت معادن تبدیل شد و همه ما می دانیم با بهشت معادن فاصله در حد سال نوری داریم و به هیچ وجه شرایط ما بهشت معادن نیست.
رییس خانه معدن استان کرمان افزود: کرمان یکی از پیچیده ترین استان های کشور و مناطق دنیا از حیث زمین شناسی است که هم وسعت استان و هم تنوع زمین شناسی استان باعث شده ما انواع مواد معدنی را در استان کرمان داشته باشیم.
وی گفت: از جنوبی ترین تا شمالی ترین منطقه استان مطرح می شود که چهار ذخیره بزرگ مثل کرومیت، زغال، مس و آهن در یک استان جمع شده که نشان دهنده این است استان پر پتانسیل است اما کمتر از 15 تا 20 درصد ظرفیت های معدنی استان شناخته شده است.
وی بیان کرد: صدور تعداد زیادی پروانه اکتشاف و ثبت محدوده بی دلیل و بی جهت برای افراد غیر متخصص صادر شده که مشکل قانونی بسیار بزرگی ایجاد کرده است و دوستان ما در سازمان صنعت، معدن و تجارت همواره درگیر این موضوع هستند.
تحسینی گفت: به هیچ وجه نمی توان گفت که ما نمی توانیم ذخیره بزرگی را در استان اکتشاف کنیم اما نمی توان همین گونه گفت که اگر اکتشاف کنیم به ذخایر بزرگ می رسیم و احتمال آن هم کم نیست.
وی افزود: علاوه بر مواد معدنی متداول که در استان مطرح می شود ما هنوز عناصری داریم که کمترین توجه به آن شده است.
وی اکتشافات عناصر خاکی کمیاب و نادر را حوزه ای بسیار مهم در دنیا خواند و گفت: در دو تا سه منطقه اکتشافی با چند نمونه از این عناصر مواجه شدم که در واقع کانی هایی هستند که در هایتک و صنایع هایتک کاربرد دارند، خرید و فروش و بازرگانی آنها تنی نیست و در حد گرم و کیلوگرم است و رقم هایی که برای اینها در بورش های جهانی در نظر گرفته شده، بسیار بالاتر از مس و کروم و ... است.
تحسینی بیان کرد: تقریبا کارهای اکتشافی که در مورد این عناصر نادر انجام شده در حد صفر است و این عناصر 26 تا 27 عنصر در قسمت پایین جدول مندلیف قرار دارند.
وی گفت: هزینه اکتشاف این عناصر چون اکتشافات آنها خاص است و کار آسانی نیست با اکتشافات معمول تفاوت دارد و مهمتر از سرمایه علم این کار است.
رییس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان خاطرنشان کرد: افراد صاحبنظر در این حوزه انگشت شمار هستند و لازم است گروه هایی برای این کارها آموزش ببینند یا در گام های اول از خارجی ها استفاده شود تا فرصت ها را از نظر اقتصادی از دست ندهیم.

**پتانسیل اکتشاف سنگ های قیمتی در کرمان
وی با اشاره به اینکه استان کرمان یکی از بزرگترین پتانسیل ها در اکتشاف سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی را دارد گفت: این موضوع خارج از شعارهایی است که داده می شود.
وی ادامه داد: از حدود چهار تا پنج سال پیش تلاش برای تدوین استراتژی در مورد اکتشاف سنگ های قیمتی انجام شد و ما موافقت وزارتخانه را گرفتیم که استان کرمان پایلوت این وزارتخانه در این زمینه باشد.
تحسینی اظهار کرد: مسوولان قبلی سازمان علاقه ای به این موضوع نداشتند و کار متوقف شد و اکنون در حد اکتشافات ابتدایی این سنگ ها را پیدا می کنند.
وی گفت: با بیل و کلنگ می کنند و گونی گونی به دلالان می فروشند و بدون اینکه هیچ سهمی از این زنجیره ارزش به کشور ما برسد از کشور خارج می شوند.
وی بیان کرد: نه مقررات گمرکی مشخصی برای این موارد وجود دارد، نه دستورالعمل هایی برای اکتشاف اینها و نه پروانه خاصی برای اینها صادر می شود که کنترل روی آنها انجام شود.
رییس خانه معدن استان کرمان خاطرنشان کرد: حتی در شناسایی این سنگ ها اقدامی انجام نمی شود، همه فیروزه و عقیق را می شناسند اما غیر از این مواد، مواد معدنی بیشتر و مهمتری داریم و افرادی که بتوانند آنها را به صورت دقیق و حرفه ای شناسایی کنند انگشت شمار هستند.
وی گفت: اما در این آنچه اتفاق افتاده این است که ده ها نفر آموزش تراش و خرید و فروش آنها را انجام می دهند که روش کمتر علمی و اقتصادی است.
وی ادامه داد: درآمدهای ناشی از اکتشافات غیر مرسوم بسیار بیشتر از مس، کروم و غیره است و حتی این درآمد پایدارتر خواهد بود.
تحسینی خاطرنشان کرد: برای توسعه استان باید از این فرصت استفاده و در مجرای صحیح آنها هدایت شود.
وی درباره طرح مثلث توسعه اقتصادی مطرح شده از سوی استاندار کرمان هم گفت: صحبت های استاندار نباید در چارچوب بروکراسی قرار گیرد.
وی افزود: استاندار کرمان نیاز به ساختار جدید دارد تا دیدگاه های خود را پیاده کند و به نتیجه برساند.
رییس خانه معدن استان کرمان بیان کرد: استاندار فعلی کرمان آزاد اندیش تر از بقیه استانداران گذشته است و ابزار مورد نیاز وی باید ساخته شود زیرا این ابزار در قفسه ای وجود ندارد که بتوان آنها را برداشت.
تحسینی تاکید کرد: با این ابزارهای معمولی و مرسوم ایده های استاندار به سختی محقق می شود.
وی افزود: قوانین، نهادهای مختلف، روش ها و فرآیندهای جدید است که باید در سطح استان و کشور اتفاق بیفتد زیرا بسیاری از سازمان هایی که به نوعی تاثیرگذار در حوزه معدن هستند به هیچ وجه همراه و هم داستان نیستند.
وی گفت: آنها نیز به دلیل قوانینی که دارند و همچنین روزمرگی که دچار شدند چندان همراه نیستند و آن روحیه انفجاری و بسیجی که استاندار کرمان برای شکستن سدها و خاکریزها دارد، در بسیاری از سازمان ها نیست.
تاکنون 330 پروانه معدنی فعال در استان صادر شده است و سالانه نزدیک به 56 میلیون تن انواع مواد معدنی از این معادن برداشت می شود.
چهار زون اصلی مس، آهن، زغالسنگ و کرومیت در استان کرمان وجود دارد و بیشترین درصد ارزش افزوده تولیدات معدنی کشور در این استان است.

گفت و گو از سودابه سرلک

7443/3028



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن