واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تمرکز بر پژوهش عامل تحول در حوزه های علمیه است قم - ایرنا - مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به اهمیت پژوهش، گفت: مساله اصلی تحول در حوزه های علمیه تمرکز بر امر پژوهش است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام محمود رضا جمشیدی روز یکشنبه در نخستین هم اندیشی شوراهای علمی پژوهشی مدیریت های استانی حوزه های علمیه خواهران، افزود: سازماندهی و تقویت اساسی حوزه های علمیه در عرصه پژوهش امری ضروری است.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در سفر به قم در سال 89 در باره ضرورت تحول حوزه های علمیه، اظهار کرد: یکی از مواردی که تحول خوبی در حوزه ها خواهد گذاشت، تحول پژوهشی است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 120 عنوان مجله علمی پژوهشی و علمی ترویجی در حوزه قم چاپ و عرضه می شود، ادامه داد: این امر بسیار خوبی در عرصه پژوهش است ولی این تنها مقدار کمی از ظرفیت های علمی و پژوهشی حوزه های علمیه است که در جامعه جاری می شود و حجم عظیم این توان علمی بدون استفاده باقی مانده است.
جمشیدی با اشاره به این که هنوز این باور در بیشتر افراد به وجود نیامده است که حوزه های علمیه خواهران چه ظرفیتی را در امر پژوهش دارد، خاطرنشان کرد: این باور و انگیزه در مجموعه تصمیم گیر برای جدیت در پژوهش و در طلاب به منظور انجام فعالیت های پژوهشی باید ایجاد شود.
وی تقویت باورهای طلاب در انجام کارهای پژوهشی را یکی از مهم ترین وظایف مدیران، اساتید و مسوولان حوزه های علمیه دانست.
جمشیدی با اشاره به اینکه در سال های اخیر کاروان پژوهش حوزه های علمیه خواهران شتاب و رشد خوبی داشته و به دستاوردهای خوبی رسیده است، افزود: ارتقای فعالیت های پژوهشی به اندازه فعالیت های آموزشی مورد نیاز و ضروری است.
وی ادامه داد: یکی از سیاست های حوزه علمیه خواهران تقویت واحدهای آموزشی تربیتی و واگذاری بیشتر مسائل آموزشی و پژوهشی به خود آنها است و به نوعی اولویت حوزه های علمیه رسیدگی به امر پژوهش است.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران نیز در این هم اندیشی گفت: شوراهای علمی پژوهشی حوزه های علمیه خواهران امروز به عقل جمعی مدیریت های استانی برای تمشیت امور پژوهشی استان ها تبدیل شده اند.
حجت الاسلام علی اکبر حصاری افزود: امروز در تمام 28 استانی که حوزه های علمیه خواهران فعالیت دارد، شورای علمی پژوهشی تشکیل شده است.
وی اظهار کرد: شوراهای علمی پژوهشی در برخی استان ها به یک نهاد جاافتاده و سازمان یافته پژوهشی تبدیل شده و مسیر خود را برای پیگیری امور محتوایی پژوهش پیدا کرده است.
در نخستین هم اندیشی شوراهای علمی پژوهشی مدیریت های استانی حوزه های علمیه خواهران که در مجتمع فرهنگی آموزشی حضرت نرجس خاتون(س) قم برگزار شد از سامانه الکترونیکی تدوین تحقیقات پایانی و 12 کتاب از آثار قرآنی حوزه های علمیه خواهران، رونمایی شد.
سامانه الکترونیکی تدوین تحقیقات پایانی به منظور مکانیزه کردن امور تحقیقات پایانی شکل گرفته و دارای قابلیت های فراوانی است و به گونه ای طراحی شده که نیازهای عوامل تحقیق پایانی را پوشش داده و در هر سطحی قابل بهره برداری است. ک/2
/8138/ 1175/1772
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]