تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819421671




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- معاون رییس جمهوری: بزرگ ترین مشکل حوزه پژوهش، نبود مشتری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون رییس جمهوری: بزرگ ترین مشکل حوزه پژوهش، نبود مشتری است تبریز - ایرنا - معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: بزرگ ترین مشکلی که هم اکنون در حوزه پژوهش وجود دارد، این است که بیشتر پژوهش های انجام گرفته مشتری ندارند.


سورنا ستاری روزدوشنبه درجمع ستادهای هشتگانه فناوری های نو آذربایجان شرقی دردانشگاه تبریز افزود: متاسفانه عادت کرده ایم پژوهش هایی انجام دهیم که مشتری ندارند و بیشتر این پژوهش هاساختار نفتی دارند و همین تفکر فروش منابع زیرزمینی ما را به سمت این گونه پژوهش ها سوق می دهد.
وی گفت: دولت باید از پژوهش های مغزدانش که مشتری هم دارند حمایت کند و این وظیفه دولت است اما اینکه به دنبال ایجاد دانشگاه هایی باشیم که تنها مدرک ارایه کنند تا فرد در دستگاهی دولتی مشغول شود از تفکر پژوهش های بی مشتری مان نشات می گیرد.
ستاری در خصوص مشکلات مالی شرکت های دانش بنیان خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی که منابع مالی خوبی هم در اختیار دارد در راستای حمایت از این شرکت ها راه اندازی شده اما اگر در استانی اکوسیستم کارآفرینی به درستی پیاده شود منابع لازم را نیز جذب خواهد کرد.
وی گفت: دانش بنیان یعنی فکر نو و ما هدفمان از ایجاد شرکت های دانش بنیان راه اندازی وسایل و یا ساختمان جدید نیست و نمی خواهیم بدنه را بیش از این بزرگ تر کنیم بلکه به دنبال تبدیل فناوری های نو به صنعت هستیم.
وی افزود: دیگر دانشگاه ها در دنیای امروزی در قالب فیزیکی مستقر و محصور نیستند و فراتر از دانشگاه و در فضای صنعتی و تولیدی حضور دارند و شرکت های دانش بنیان باید نماینده طرح های نوین علمی در صنعت باشند.
معاون رییس جمهوری در خصوص ستادهای فعال حوزه فناوری های نوین گفت: این ستادها باید در حوزه هایی فعالیت کنند که استان در آن زمینه دچار مشکل است و نیاز نیست که این ستادها هم نام ستادهای مرکز و یا در راستای آنها شکل گیرد.
ستاری افزود: این معاونت اماده است در خصوص تجاری سازی اندیشه ها و فکرها نوآورانه از شرکت های دانش بنیان حمایت کند اما به هیچ عنوان از پژوهش های دولتی حمایت نخواهد کرد.
وی گفت: حتی در این خصوص آماده ایم با خرید تجهیزات خارجی برای آزمایشگاه هایی که در کشور برتر هستند و صاحب رنکینگ جهانی اند از آنها حمایت کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه سه ستاد از ستادهای هشت گانه فناوری های نو در استان فعال است، گفت: ستادهای نانو، بیو و نفت و گاز در استان فعال هستند و پنج ستاد دیگر نیز در حال شکل گیری است.
محمدتقی پاکزاد افزود: ستادهای مواد پیشرفته، علوم و فناوری شناختی، طب سنتی، انرژی های نو و فناوری اطلاعات ستادهایی هستند که در حال شکل گیری و آغاز فعالیتند.
معاون رییس جمهوری در ادامه این جلسه مرکز ارایه خدمات به شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری تبریز را افتتاح کرد.
استان آذربایجان شرقی با 45 هزار و 491 کیلومتر مربع وسعت و سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های 31 گانه جمهوری اسلامی و بزرگ ترین و پرجمعیت ترین استان ناحیهٔ شمال غربی ایران محسوب می شود.
مرکز این استان کلان شهر تبریز است که در سرشماری سال 90 با یک میلیون و 695 هزارو 94 نفر جمعیت، پرجمعیت ترین شهر استان بوده است.
1756/7233



27/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن