واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سهم هریک از شهرهای مازندران در پیوست بودجه کشوری چقدر است؟ پایگاه خبری وارش نیوز در صفحه نخست خود با انتخاب عنوان " سهم هریک از شهرهای مازندران در پیوست بودجه کشوری چقدر است؟" موضوع بودجه شهرداری ها استان را مورد نقد و بررسی قرار داد.
این پایگاه خبرینوشت : همیشه در ماه های پایانی سال و به خاطر همزمانی بررسی بودجه در بهارستان و نزدیکی به شب عید نمایندگان مجلس روی دور ارائه عملکرد می افتند و اعلام می کنند که دستاوردهای منطقه ای و ملی شان چه بوده است.
گرچه به اعتقاد بسیاری از کارشناسان توقعات محلی و خواسته های محدود نمایندگان یکی از اصلی ترین دلایل عدم تصویب قوانین کامل و بلندمدت است، اما به هرحال نمایندگان باید پاسخگوی وعده های انتخاباتی خود باشند و تا زمانی که نحوه انتخاب آنها دستخوش تغییر نشده رویه فعلی اجتناب ناپذیر است.
در این میان نمایندگان مازندران از جمله رجالی هستند که برایشان آخر سال و اول سال فرقی نمی کند و چندانی اخبار مهمی از دستاوردهای اصلی آنها در رسانه ها انعکاس نمی یابد.
هروقت خبری از نماینده مازندرانی منتشرمی شود یا اشاره به مباحث کلی و تکراری است یا تهدید و فشار به X و Y !
برخی هم به وعده های تلنبار شده شان روز به روز اضافه می کنند و آنقدر وعده روی وعده می گذارند که مردم حوزه انتخابیه تا خرخره در رویا فرو می روند.
در میان اخبار مختلف منتشر شده از نمایندگان مازندرانی در روزهای اخیر، خبری از عزت الله یوسفیان ملا؛ نماینده مردم آمل بسیار جالب و قابل تحسین می نمود. البته این خبر که در ادامه شما را از آن مطلع خواهیم کرد باعث تاسف هم هست. دلیل هردوی این امور را در ادامه خواهید خواهند.
١١ پروژه ملی آمل در پیوست بودجه کشوری قرار دارد
یوسفیان درمراسم نخستین سالگرد درگذشت دکتر مهرداد جوادیان ریاست سابق بیمارستان امام علی(ع) آمل با بیان اینکه ١١ پروژه ملی آمل در پیوست بودجه کشوری قرار دارد تاکید کرد: تمام این پروژه ها شناسنامه دارهستند که دولت موظف است هرساله اعتباری را برای آن بگذارد.
یوسفیان ملا با بیان اینکه عملیات ساخت متروی تهران آمل در دست اقدام می باشد خاطرنشان کرد: خوشبختانه برای شروع عملیات این پروژه ١٥٠ میلیارد تومان از طریق فروش سهام اصل ٤٤ توسط دولت تامین اعتبارشده است.
وی عنوان داشت: برای شروع عملیات این پروژه کلنگ زنی انجام نشده است ولی پیمانکار مشغول به کار می باشد که درفاز اول ٢٤ کیلومتر است.
نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس تاکید کرد: برای قطعه دوم مترو، پیمانکار درحال انتخاب است که تونل بزرگی بطول ١٢ کیلومتر از آب اسک تا پلور زده می شود.
وی عنوان داشت: مبلغ ٢ میلیارد تومان نیز بصورت علی الحساب به کسانی که در مسیر مترو دارای زمین هستند پرداخت شد.
نماینده مردم آمل در مجلس تصریح کرد: درنیمه اول سال ٩٤ پروژه پردیس رودهن تا اول اتوبان شهید بابایی به مناقصه گذاشته خواهد شد که امیدواریم بتوانیم تا ظرف مدت ٢ سال این پروژه به اتمام برسد و مسیر آمل به تهران ٩٢ کیلومتر شود.
یوسفیان ملا افزود: عملیات ساخت تونل دوم از پلور تا رودهن با اعتباری بالغ بر ٤٠ میلیارد تومان بطول ٣ هزار و٢٠٠ متر شروع شده است که با این روندی که ادامه دارد تا نیمه اول سال ٩٤ افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه ٥٠٠ میلیارد ریال برای بهسازی جاده هراز توسط دولت در نظر گرفته شده است گفت: توسط هیئت دولت مبلغ ١ هزار و٥٠٠ میلیارد ریال از محل تملک دارایی و ماده ١٠ قانون مقرارت دولتی حوادثی برای باند دوم رودهن ، فیروزکوه و قائم شهر به مبلغ ٤٠٠ میلیارد ریال ، بهسازی محور هراز مبلغ ٥٠٠ میلیارد ریال و برای آزادراه رشت قزوین مبلغ ٦٠٠ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
سهم دیگر شهرهای مازندران از بودجه های ملی چقدر است؟
بی شک یوسفیان دروغ نمی گوید و البته نمی تواند هم دروغ بگوید چون در جهان امروز به راحتی صحت اخبار مختلف قابل استحصال است اما ما ضمن تبریک به نماینده آمل بابت تلاش های فراوانش و قراردادن 11 پروژه حوزه انتخابیه در ردیف ملی می خواهیم آنچه پیشتر مایه تاسف خواندیم را مطرح کنیم.
سوال ما این است که در شهرهای دیگر استان چند پروژه در پیوست بودجه کشوری قرار دارد؟ نمایندگان مازندران پاسخ دهند که با وجود ارائه خدمات فراوان کشوری در حداقل 6 ماه از سال چه بودجه هایی از بخش ملی برای مازندران کسب کرده اند و شیوه هزینه کرد آنها تا به حال چگونه بوده است. آیا نظرات کافی بر هزینه کرد این پول ها وجود دارد یا نه؟ نتیجه پروژه هایی که از بودجه های ملی استفاده می کنند چه شده و آیا در زمان مقرر به پایان رسیده اند یا خیر؟
این سوالات را مخصوصا باید از دو نماینده ساری و میاندورد در مجلس پرسید. زیرا ساری به جز پذیرایی از مهمانان کشوری و ارائه خدمات ملی، به دلیل مرکز استان بودن به طور روزانه از مهمانان درون استانی هم پذیرایی می کند. ضمن اینکه اصلی ترین مسیر زیارتی مشهد مقدس به شمار می آید.
اگر هرکدام از این نمایندگان، 11 پروژه را در ردیف کسب اعتبارات ملی قرار داده باشند هم اینک مازندران باید بوستان و گلستان باشد. اما واقعیت چیز دیگری است.
نمایندگان شهرهای مختلف استان که تا یکسال دیگر باید اعتماد مردم را برای ورود به مجلس دهم جلب کنند پاسخ دهند که تا چه حد توانسته اند از بودجه های ملی بهره مند شوند و چانه زنی ها آنها درمجلس برای کمک به استان تا چه اندازه اثرگذار بوده است.
بی شک سکوت آنها در قبال این پرسش واقعیت را برای مردم حوزه انتخابیه روشن خواهد کرد و آنها می توانند بفهمند وزن نماینده منتخب شان در مجلس چقدر است و اصلا وی در بهارستان مشغول چه کاری است.
اینکه نمایندگان و مسئولان استان در همه مصاحبه ها برعدم اختصاص بودجه کافی به استان علی رغم ارئه خدمات ملی می نالند دردی را از این مردم و این استان دوا نمی کند.
آنها باید سریال ناله هایشان را تمام کنند و روشن و واضح بگویند خودشان که دستی بر آتش دارند برای حل این مشکل چه کرده اند.
وارش نیوز قصد دارد به زودی عملکرد نمایندگان مازندران را در قالب نظرسنجی به محک افکار عمومی بگذارد تا مشخص شود میزان رضایت مردم از نمایندگانشان در مجلس چقدر است.ک/1
6026/6097
09/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]