تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالم باشى یا جاهل ، خاموشى را برگزین تا بردبار به شمار آیى . زیرا خاموشى نزد دانا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826424762




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون نظارت بر بهره برداری آبفای کشور: ۴۰ درصد شبکه آب‌رسانی در شهرها فرسوده است/هدف گذاری برای کاهش هدررفت آب


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون نظارت بر بهره برداری آبفای کشور:
۴۰ درصد شبکه آب‌رسانی در شهرها فرسوده است/هدف گذاری برای کاهش هدررفت آب
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه ۴۰ درصد شبکه آب‌رسانی در شهرها فرسوده است گفت: با توجه به وضعیت منابع آب کشور هدف‌گذاری ما در بخش کاهش آب بدون درآمد باید زیر ۱۰ درصد باشد.

خبرگزاری فارس: ۴۰ درصد شبکه آب‌رسانی در شهرها فرسوده است/هدف گذاری برای کاهش هدررفت آب



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)،حمیدرضا تشیعی شاخص آب بدون درآمد را شامل سه بخش هدررفت واقعی، ظاهری و مصارف مجاز بدون درآمد عنوان کرد و اظهار داشت: هدررفت واقعی آن بخش از آب است که وارد شبکه می‌شود اما به دلیل نشت فیزیکی بدون مصرف از شبکه توزیع، خطوط انتقال، مخازن و انشعاب‌ها خارج می‌شود که این رقم هم‌اکنون در کشور 13.3 درصد است.
وی ادامه داد: هدررفت ظاهری هم شامل آبی است که توسط مشترک مصرف می‌شود اما درآمدی برای شرکت‌های آب و فاضلاب ندارد که شامل انشعاب‌های غیرمجاز، خطای مدیریت داده‌ها و خطای تجهیزات اندازه‌گیری تحویل آب است و این رقم 9.8 درصد است؛ مصارف مجاز بدون درآمد هم شامل مصارف داخلی شرکت‌ها و یا شیرهای آتش‌نشانی که مجاز هستند اما درآمدی ندارند و این رقم نیز 1.6 درصد است.
تشیعی با بیان اینکه شاخص آب بدون درآمد کشور 24.7 درصد است، گفت: سال 83 این رقم 31.8 درصد بوده که با اقدام‌های انجام شده هر سال 0.8 درصد کاهش یافته است؛ اما با توجه به وضعیت منابع آب کشور هدف‌گذاری ما باید زیر 10 درصد باشد و اگر اقدام‌های لازم را برای کاهش این رقم انجام ندهیم، در آینده شاهد روند افزایشی شاخص خواهیم بود.
وی با بیان اینکه کاهش آب بدون درآمد نیازمند انجام اقدام‌های فنی گستره در سامانه‌های آب‌رسانی است، اظهار داشت: ‌هم اکنون حدود 40 درصد شبکه آب‌رسانی در شهرها فرسوده است؛ بیشتر این شبکه‌ها مربوط به زمان مدیریت شهرداری‌ها است و برای این شبکه‌ها از لوله‌های نامرغوب استفاده شده که به مرور زمان عمرمفید این شبکه‌ها نیز به پایان رسیده است.
تشیعی با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه سالانه 1.7 درصد کاهش آب بدون درآمد هدف‌گذاری شده بود، افزود: بر اساس شاخص قیمت‌های سال 89 اعتبار موردنیاز برای این هدف سالی 690 میلیارد تومان بوده است که اگر بخواهیم به‌روزرسانی کنیم، این رقم هم‌اکنون دست کم باید دو برابر شود؛ در صورتی که اعتبار منابع ملی ما در این بخش در سال 91 حدود 0.4 درصد این رقم، در سال 92 حدود 2.4 درصد و در مجموع سه سال گذشته 3.2 درصد اعتبار موردنیاز در اختیار ما قرار گرفته است؛ با این حال هر سال 0.8 درصد کاهش هدررفت را محقق کرده‌ایم.
وی با تاکید بر اینکه کاهش آب بدون درآمد نیازمند تامین اعتبارهای موردنیاز است، ادامه داد: هم‌اکنون حدود 3.5 میلیون مترمکعب مخزن ذخیره و تامین فشار در شهرهای بالای 30 هزار مشترک نیاز داریم، چراکه این مخازن نقش کلیدی برای تعادل فشار شبکه دارند.
وی ادامه داد: از نیمه شب به بعد که مصرف به کمترین میزان می‌رسد، اگر مخازن کافی در شهرها وجود داشته باشد، به تزریق آب به شبکه نیاز نیست و از این طریق پرت آب در شبکه کاهش محسوسی خواهد داشت.
معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه اگر دغدغه اصلی کشور آب است، باید بتوانیم از هدررفت منابع آبی که تولید می‌شود جلوگیری کنیم، گفت: در شهری مثل توکیو در پایان جنگ جهانی دوم هدررفت فیزیکی آب حدود 80 درصد بود، اما با تعویض شبکه و استفاده از لوله‌های توزیع باکیفیت و ضد زلزله و همچنین مدیریت فشار پرت فیزیکی را به دو درصد کاهش داده‌اند.
وی ادامه داد: از سال 2000 میلادی طبق دستورالعمل‌های سازمان جهانی آب، ایجاد سامانه‌های بالانسینگ در کشور آغاز شد و هم‌اکنون ایران از نظر داشتن سامانه بالانسینگ آب در منطقه پیشرو است.
معاون بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در پایان خاطرنشان کرد:‌ براساس شاخص‌ قیمت سال 89، برای کاهش تلفات 690 میلیارد تومان هزینه لازم است تا سالی 1.7 درصد از حجم تلفات شبکه کاسته شود. انتهای پیام/ک

93/12/07 - 10:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن