واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرجهادکشاورزی خراسان شمالی: تدوین مقررات ملی بخش کشاورزی ضروری است بجنورد - ایرنا - مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: تدوین مقررات ملی بخش کشاورزی ضروری است که با تصویب آن هیچ واحد تولیدی بدون حضور مهندس کشاورزی مشغول به فعالیت نخواهد شد.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی، عبدالله یوسفی اظهار کرد: با توجه به اینکه برای هر کار کوچکی مقرراتی تدوین شده باید برای بخش کشاورزری نیز مقررات ملی تدوین شود تا هیچ واحد تولیدی بدون حضور مهندس کشاورزی مشغول به فعالیت نشود.
وی تولید غیرعلمی را باعث افت کیفی و هدررفت منابع دانست و اظهار کرد: در صورت استفاده از مهندس های باتجربه و متخصص در این بخش از منابع به خوبی استفاده می شود.
وی افزود: تدوین قانون نظام جامع دامپروری و افزایش بهره وری در راستای تقویت نظام مهندسی و استفاده از ظرفیت تخصصی نظام مهندسی در بخش کشاورزی بسیار با اهمیت و موثر است.
وی گفت: صدور پروانه امور دام، گلخانه و واحدهای گیاه پزشکی و قارچ و ... در همین راستا بوده است.
وی افزود: بی شک دستورالعمل هایی که پیرامون واگذاری قانون تصدی گری ابلاغ شده همگی حکایت از واگذاری تصدی ها در بخش کشاورزی است که می تواند با اولویت نظام مهندسی استمرار بخشیده شود.
وی هدف قانونگذار از واگذاری وظایف به بخش تخصصی غیردولتی در سرعت بخشی به امور دانست و بیان کرد: افزایش ضریب اطمینان قابل اتکا و کاهش هزینه های مربوطه نیز از دیگر اهداف است.
وی گفت: توقع می رود بخش تخصصی غیردولتی و قانونمند نظام مهندسی به مهارت و دانش تخصصی به شکل قوی وارد عمل شود.
وی افزود: کسانی که عضو نظام مهندسی هستند باید مهارت های ضمن خدمت خود را در حوزه هایی که به عنوان ناظر و کارشناس مسوولیت دارند تقویت کرده تا باعث ارتقای جایگاه تخصصی مهندسان و افزایش بهره وری از منابع تولید شوند.
یوسفی اظهار کرد: بی شک نیروی انسانی ماهر و متخصص بیشترین تاثیر را در افزایش تولید و بهره وری می تواند داشته باشد.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی گفت: مهندس کسی است که بتواند مشکلات بخش خود را به نحو احسن شناسایی و برطرف کند.
حسن نامجو افزود: افزایش روز افزون جمعیت و نیاز مردم به مواد غذایی ضرورت بیشتر مهندسی در بخش کشاورزی را می طلبد.
وی ساماندهی دانش آموخته های بخش کشاورزی و نظم دادن به امور بخش و تدوین مقررات مربوطه را از جمله اهداف تشکیل نظام مهندسی عنوان کرد.
وی افزود: تصویب قانون نظام جامع دامپروری و افزایش راندمان بهره وری راه را برای ورود کارشناسان به عرصه برای کنترل و نظارت باز کرده است.
وی گفت: راه اندازی 30 شرکت خدمات فنی و مهندسی در زمینه های مختلف خدمات مشاوره ای، گلخانه ای و صنایع تبدیلی و تکمیلی از ثمره این قانون است.
وی افزود: در حال حاضر 100 مهندس ناظر دامپروری، گلخانه ای و باغ بر کشاورزی استان نظارت دارند.
استان خراسان شمالی 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد.ک/1
3007/ 6042
04/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]