تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819820180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تغییر الگوی کشت با توجه به مشکل خشکسالی در گلستان ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس جهادکشاورزی: تغییر الگوی کشت با توجه به مشکل خشکسالی در گلستان ضروری است گرگان - ایرنا- رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان با تاکید بر تغییر الگوی کشت در اراضی استان گفت: با توجه به 110هزار هکتار اراضی شیب دار، مشکل خشکسالی و کمبود آب این تغییر در اولویت فعالیت ها قرار دارد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، "مختار مهاحر" روز شنبه در "سمینار ترویجی ارزیابی نسبی روغن زیتون کشور" در گرگان اظهار داشت: در استان گلستان سیاست بر این است که 20 درصد اراضی شیب دار با نگاه توسعه ای و اقتصادی به باغ تبدیل شود.
وی با اشاره به این که 650 هزار هکتار اراضی کشاورزی در استان وجود دارد، افزود: حدود پنج درصد از این اراضی در بخش باغبانی و زیر کشت زیتون، انواع مرکبات و سیاه ریشه ها می باشد.
مهاجر یادآور شد: از سال 82 طرح تبدیل اراضی شیب دار به باغات مصوب شده که این روند به حفظ آب و خاک و مدیریت اراضی کمک می کند.
مهاجر همچنین تصریح کرد: برای رسیدن به توسعه پایدار در این بخش باید موارد کمی و کیفی با هم دیده شود.
رییس جهادکشاورزی گلستان در ادامه با یادآوری این که از کل سطح زیرکشت باغات کشاورزی استان 8هزار و 500هکتار زیرکشت زیتون قرار دارد، افزود: از این میزان حدود چهار هزار و 800هکتار در سال گذشته به باردهی نشست که به میزان ده هزار تن بود.
وی با تاکید بر این که کشت زیتون 3.5 تا چهار برابر صرفه و توجیه اقتصادی داشته و با بیان مزیت های این محصول، تصریح کرد: از جمله فراورده های آن می توان به روغن و کنسرو زیتون اشاره کرد که جایگزین مناسبی برای سایر روغن های نباتی می باشد.
مهاجر اضافه کرد: در استان گلستان 6 کارخانه روغن کشی و هشت کارخانه فراوری زیتون فعالیت دارد که باید در این واحدها به مساله کمیت و کیفیت بیشتر توجه شود.
رییس سازمان جهادکشاورزی گلستان یادآور شد: در گذشته ارقام کم بازده زیتون در استان تولید می شد، اما با همکاری موسسه تحقیقات کشاورزی هم اینک ارقام جدید تولید و وارد شده است که میزان باردهی هر درخت آن به 150 تا 200کیلوگرم می رسد.
به گفته وی در گلستان همچنین در راستای توسعه نهالستان ها سالانه 6 میلیون اصله نهال زیتون کشت می شود.
سمینار ترویجی ارزیابی نسبی روغن زیتون کشور با همکاری موسسه تحقیقات،ثبت و گواهی بذر و نهال کشور، معاونت باغات وزارت جهادکشاورزی و با هماهنگی شورای بین المللی روغن زیتون جهان مستقر در کشور اسپانیا (AOC) از امروز شنبه به مدت سه روز در گرگان در حال برگزاری است.
3014/1648



02/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن