واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: توجه ویژه دولت برای فعالیت مجدد پروژه پاتاوه -دهدشت ضروری است یاسوج - ایرنا- نماینده شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توقف و تعطیلی پروژه ملی جاده پاتاوه -دهدشت خواستار توجه ویژه دولت برای تامین اعتبار لازم و شتاب بخشی روند اجرایی این طرح شد.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید علی محمد بزرگواری روز پنجشنبه در نشست شورای اداری کهگیلویه وبویراحمد با حضور معاون سیاسی وزیر کشور، گفت: عملیات اجرایی این طرح ملی در 18 سال پیش در سفر پربرکت رهبر معظم انقلاب به این استان آغاز شد.
وی با بیان اینکه اجرای این پروژه بزرگ بر عهده قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) و قرب قائم (عج) بوده است، افزود: مطالبات پیمانکار این پروژه به بیش از 480 میلیارد ریال رسیده است.
بزرگواری با بیان اینکه سال گذشته 270 میلیارد ریال برای این پروژه مصوب شده بود، گفت: تنها 10 میلیارد ریال از این میزان اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: پروژه ملی پاتاوه به دهدشت به طول 136 کیلومتر دارای چهار فاز است که قطعات (فازهای) یک و سه این طرح به ترتیب 28 و 20 کیلومتر و فازهای دو و چهار این طرح نیز به ترتیب 28 و 63 کیلومتر است.
بزرگواری تصریح کرد: این جاده ارتباطی 13 دهنه تونل به طول حدود هشت کیلومتر و 550 ابنیه فنی دارد و یکی از بزرگترین پروژه های در دست اجرا در این استان است.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 100میلیارد تومان برای احداث این جاده هزینه شده است اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه را نیز افزون بر 200 میلیارد تومان ذکر کرد.
وی گفت: با بهره برداری از این طرح بیش از 400 روستا، هشت بخش و چهارشهرستان از نعمت راه مناسب بهره مند و از بن بست خارج خواهند شد.
بزرگواری با اشاره به وجود بیش از 70 حلقه چاه نفتی با ظرفیتی حدود 150هزار بشکه در شهرستان بهمئی و فروش آن از سوی شرکت نفت خوزستان، گفت: تاکنون سودی از ناحیه فروش این میزان نفت نصیب این شهرستان محروم نشده است.
وی ابراز داشت: شرکت نفت خوزستان بارها وعده هایی برای انجام برخی کارهای عمرانی و اقتصادی در این شهرستان داده ولی تاکنون نیز عملیاتی نشده است.
وی به وجود دو سد شامل سد نازمکان و مارون در شهرستان کهگیلویه و طرح انتقال آب از این سدها برای آبیاری پنج هزار هکتار از اراضی دهدشت غربی نیز گفت: این پروژه به دلیل کمبود اعتبار راکد مانده است.
نماینده شهرستان کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی از پیش بینی 40 میلیارد ریال اعتبارات ملی در سال گذشته برای اجرای این طرح خبر داد و گفت: تنها 17 میلیارد ریال آن اختصاص یافت.
وی به موضوع طرح فسفات چرام و طولانی شدن روند مطالعاتی و اجرایی آن اشاره کرد و خواهان تعیین تکلیف سریعتر این طرح ملی از سوی دولت شد.
نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده نیز سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه وبویراحمد را فردی فرهیخته ، توانمند، علمی، با تدبیر و دردآشنا و همچنین برخی از فرمانداران و بخشداران در شهرستان های چهارگانه حوزه انتخابیه خود را ضعیف و ناکارامد دانست.
3016/6110
30/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]