تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833815135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فارس گزارش می‌دهد اردوهایی که دنباله‌رو تربیت قاریان موفق دهه 60 است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش می‌دهد
اردوهایی که دنباله‌رو تربیت قاریان موفق دهه 60 است
بسیاری از قاریان مطرح کشورمان در اردوهای قرآنی دهه 60 به فعالیت در این عرصه علاقه‌مند شدند به همین جهت سازمان دارالقرآن از سال گذشته برای احیای این فعالیت ارزشمند اقدام به برپایی اردوهایی برای پرورش قاریان نوجوان کرد.

خبرگزاری فارس: اردوهایی که دنباله‌رو تربیت قاریان موفق دهه 60 است



خبرگزاری فارس- مریم سادات آجودانی: پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخشی از نهادهایی که در راستای فعالیت‌های انقلابی گام برمی‌داشتند بر اساس نیازهای جامعه شکل گرفتند. یکی از نهادهایی که در آن زمان به دستور حضرت امام خمینی(ره) برای گسترش فرهنگ دینی تشکیل شد شورای عالی تبلیغات بود. برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن برای رفع خلأ موجود در دهه 60 کمتر از یک سال پس از راه‌اندازی شورای عالی تبلیغات بخش قرآنی آن که زیرمجموعه معاونت فرهنگی بود آغاز به فعالیت کرد. پس از تشکیل ساختار فعالیت‌های قرآنی و لزوم تمرکززدایی یکی از مهم‌ترین خلأهای موجود کمبود نیروی انسانی به شمار می‌رفت به همین جهت نخستین اقدام مسئولان برای رفع این مشکل برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن به صورت متمرکز بود. در آن زمان امکان برگزاری دوره‌ها در استان‌ها وجود نداشت به همین دلیل علاقه‌مندان به یادگیری قرآن از نقاط مختلف کشور به اردوگاه شهید باهنر تهران می‌آمدند تا در دوره‌های تربیت معلم قرآن که در 21 شبانه‌روز برگزار می‌شد، شرکت کنند.

  در اوایل دهه 60 هر تابستان حدود یک‌هزار و 500 نفر از نقاط مختلف کشور آموزش می‌دیدند و به استان‌های خود می‌رفتند و به عنوان کادر قرآنی سازمان دارالقرآن محسوب می‌شدند. این دوره‌های آموزشی بستری برای شناسایی و معرفی افراد مستعد به جامعه اسلامی بود. شناسایی 100 استعداد برتر قرائت بسیاری از افرادی که از نیروهای شاخص قرآنی هستند در این دوره‌های آموزشی کشف و پرورش یافتند. پس از آن فعالیت‌های قرآنی توسط این اساتید در مؤسسات، جلسات و کلاس‌های مختلف قرآنی گسترش یافت تا اینکه سازمان دارالقرآن در سال 1390 با برگزاری طرح «نغمه‌های آسمانی» سعی در احیای اردوهای دهه 60 کرد. در این طرح بالغ بر 2 هزار نفر تلاوت‌های تقلیدی خود را از پنج قاری مصری ارسال کردند که از این تعداد 218 نفر برگزیده شدند.  

  سال گذشته مسئولان سازمان دارالقرآن با الگوگیری از تربیت قاریان توانمندی که در دهه 60 صورت گرفت اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی را برگزار کردند اما با توجه به محدودیت‌های موجود تنها 100 نفر از برگزیدگان طرح «نغمه‌های آسمانی» که نمرات بالاتری داشتند برای شرکت در نخستین این اردوها پذیرش شدند. برگزاری اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی با هدف تربیت قاریان اخلاق‌محور در اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی علاوه بر یادگیری فنون تلاوت، توجه به سبک زندگی و تربیت قرآنی نوجوانان نیز مورد نظر قرار گرفته شده است به همین جهت در این اردو‌ها سبک زندگی قرآنی نیز تدریس می‌شود. مرحله نخست این اردوها از 26 تا 29 شهریورماه سال گذشته در تهران برگزار شد. در این مرحله کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزش قرآن و همچنین یک دوره کلاس حفظ قرآن برگزار شد تا استعدادهای درخشان قرائت قرآن علاوه بر تربیت قرآنی به حفظ قرآن نیز ترغیب شوند.

  پس از اتمام نخستین مرحله اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی در 14 مهرماه ابلاغیه‌ای مبنی بر ارائه تکالیفی برای پیگیری فعالیت‌های قرآنی افراد شرکت‌کننده در اردو به استان‌های مختلف ارسال شد تا نوجوانان از امور قرآنی غافل نشوند که در بخشی از این تکالیف حفظ سوره‌های منتخب نیز مد نظر قرار گرفته شده بود که بر اساس آن قرآن‌آموزان باید به حفظ قطعات تعیین شده تسلط پیدا می‌کردند.

  پس از آن پنج‌شنبه 21 آذرماه سال 1392 نخستین آزمون استعدادهای درخشان قرآنی در زمینه تجوید و مفاهیم سطح یک قرآن به صورت کتبی و متمرکز در استان‌های مختلف کشور برگزار شد که قرآن‌آموزان برای حضور در دومین دوره اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی حداقل نمره 14 را کسب می‌کردند که با توجه به اهمیت ارتقای توانمندی‌های این افراد در حفظ قرآن کریم نیز 17 تا 25 دی‌ماه سال گذشته آزمون حفظ سوره‌های تعیین شده برگزار شد. آموزش‌های مختلف قرآنی در اردوهای پرورش استعدادهای درخشان قرائت از بین 100 نوجوان برتر قرآنی 90 نفر در دومین دوره اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی که از 22 تا 25 بهمن‌ماه در مشهد برگزار شد، شرکت کردند و تحت آموزش‌های مختلف قرآنی قرار گرفتند.

  در این مرحله به استعدادهای برتر قرائت کشور کارنامه‌ای داده شد تا آنها نقاط قوت و ضعف خود را شناخته و برای پیشرفت در عرصه قرائت قرآن کریم برنامه‌ریزی کنند. با پایان دومین دوره اردوی استعدادهای درخشان قرآنی تکالیف و آزمون‌های نوجوانان آغاز شد به طوری که آنها برای حضور در سومین دوره این اردوها تکالیف و آزمون‌هایی را پشت سر گذاشتند تا اینکه حدود 75 نفر از این افراد برای شرکت در سومین دوره اردوی استعدادهای درخشان انتخاب شدند. سومین دوره اردوی استعدادهای درخشان قرآنی از چهارم تا هفتم شهریورماه سال جاری در اردوگاه شهید حقانی استان البرز برگزار شد. در این مرحله پرداختن به مباحث سبک زندگی قرآنی چند برابر پیش‌بینی شده بود چرا که هدف اصلی برگزاری این اردوها تربیت قاریانی اخلاق محور بود. توجه به سبک زندگی قرآنی در اردوها پس از پایان برگزاری سومین دوره این اردوها تکالیفی برای پیشرفت نوجوانان در زمینه‌های قرآنی ارائه شد تا بر اساس آن قرآن‌آموزان به صورت کتبی و شفاهی مورد سنجش قرار گیرند.

  در پاییز سال جاری آزمون‌های میان‌دوره استعدادهای درخشان قرآنی در چند بخش برگزار شد که در بخش نخست، افراد صوت تلاوت‌ خود را ارسال کردند که این تلاوت‌ها توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته و در بخش دوم که مربوط به سبک زندگی بود نیز تکالیفی به قرآن‌آموزان داده شد تا اینکه آزمون کتبی استعدادهای درخشان قرآنی 11 دی‌ماه با هدف تعیین سطح دانش قرآنی نوجوانان برگزار شد که حدود 70 نوجوان قرآنی در آزمون‌ها موفق و با کسب حد نصاب نمره مجاز به حضور در چهارمین دوره اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی شدند. چهارمین مرحله اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی به همت سازمان دارالقرآن 21 تا 24 بهمن‌ماه با حضور 67 نوجوان قرآنی برتر در ساختمان جدید سازمان دارالقرآن برگزار می‌شود و به گفته مسئولان برگزاری این اردوها قرار است این روند طی 5 سال ادامه داشته باشد تا در آینده قاریان توانمندی همچون اساتید کنونی کشورمان تربیت شوند. انتهای پیام/

93/11/21 - 11:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن