واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو خانه صنعت، معدن و تجارت: واردات کالاهای لوکس در تضاد با اقتصاد مقاومتی است مشهد - ایرنا - عضو هیات رییسه خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با انتقاد از واردات بی رویه کالاهای لوکس از جمله خودرو گفت: ادامه این رویه علاوه بر خروج ارز و ترویج روحیه مصرف گرایی با روح حاکم بر اقتصاد مقاومتی در تضاد است.
"حسن حسینی" روز دوشنبه در جمع فعالان اقتصادی مشهد بدون اشاره به آمار، با اشاره به تدوین سیاستهای اقتصاد مقاومتی افزود: با وجود ابلاغ این سیاستها شاهد واردات و مانور خودروهای میلیاردی در خیابانها هستیم.
وی گفت: طی یک سال اخیر از سوی قوای اجرایی اقدامات مفیدی در جهت اقتصاد مقاومتی انجام گرفته اما در بخش کسب و کار این تلاشها کافی نیست.
عضو هیات رییسه خانه صنعت، معدن و تجارت ایران برخی راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی را "بهبود فضای کسب و کار، افزایش تولید، مدیریت واردات، فاصله گرفتن از نفت، اصلاح الگوی مصرف، توجه به بخش خصوصی، ایجاد اشتغال مولد و افزایش صادرات" عنوان کرد.
وی افزود: توسعه کارآفرینی، مدیریت مصرف با تاکید بر اجرای سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف و ترویج مصرف کالاهای داخلی همراه با برنامه ریزی برای ارتقا کیفیت و رقابت پذیری در تولید، تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت، بهره وری، سرمایه گذاری و اشتغال مولد از رویکردهای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به تلاش ارزنده دولت برای خروج از رکود و ثبیت شرایط اقتصادی ادامه داد: هدف اصلی دولت در توسعه اقتصادی بهبود محیط کسب و کار در شرایط فعلی است زیرا این محیط تحت کنترل بخش خصوصی نیست و سرمایه گذاران با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند.
حسینی گفت: همانطور که وزیر امور اقتصاد و دارایی به تازگی اعلام کرده است نبود محیط کسب و کار مناسب دلیل عدم سرمایه گذاری است و کشور برای رونق اقتصادی، توسعه پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی نیاز به سرمایه گذاری دارد لذا باید به نحوی برنامه ریزی نمود که پس اندازها به سرمایه گذاری تبدیل شوند.
وی افزود: تازه ترین گزارش بانک جهانی از شاخصهای سهولت کسب و کار در سال 2015 میلادی نشان می دهد ایران در شاخص حمایت از سرمایه گذاری خرد 11 پله نزول کرده که این امر زیبنده اقتصاد پرقدرت کشورمان نیست.
عضو هیات رییسه خانه صنعت ایران گفت: حمایت ناکافی، کارآفرینان را از سرمایه گذاری منصرف می کند همچنین بنگاههای اقتصادی به دلیل مشکلات موجود در تامین مالی به سطح کارایی خود نمی رسند و رشد اقتصادی آنها متوقف می شود.
حسینی افزود: سردرگمی فعالان اقتصادی برای اخذ مجوز، دریافت استعلامهای گوناگون، پراکندگی سازمانها و موسسات تعیین شده برای صدور مجوزها و همچنین زمان طولانی از موانع مهمی است که موجب نگرانی و تردید فعالان اقتصادی برای آغاز فعالیت و کسب مجوز شده است.
7489/660
20/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]