تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804549171




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بوی گرانی دوباره خودرو بلند شد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


مردم به چه ساز خودروسازان برقصند؟
بوی گرانی دوباره خودرو بلند شد
مساله گران کردن خودرو توسط خودروسازان ظاهرا همچنان ادامه دارد و این روزها بحث و صحبت‌هایی از پیشنهادات خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو شنیده می‌شود.



  به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، چند روزی است که بعضی از خودروسازان داخلی کشور شروع به داستان گفتن و ساز زدن برای گران کردن خودرو برای سال آینده در تریبون‌های کرده‌اند.

موضوع افزایش قیمت خودروها برای سال جدید، موضوعی تکراری در سال‌های اخیر است. این در حالی است که تا قبل از سال ۱۳۹۰ همزمان با سال جدید فقط با افزایش قیمت بیمه و مالیات، درصد ناچیزی هم خودرو گران می‌شد. برای مثال، خودرو پراید که در سال ۱۳۸۹ حدود ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود، در سال ۱۳۹۰ با افزایش بهای بیمه و مالیات، این خودرو به قیمت ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد. این رقم، افزایش حدود ۵ درصدی خودرو را در سال ۱۳۹۰ نشان می‌دهد.

اما از این زمان به بعد شاهد افزایش سالانه بیش از ۳۵ درصدی خودرو بودیم؛ به طوری که در سال ۱۳۹۱ خودرو حدود ۶۰ درصد، در سال ۱۳۹۲ حدود ۴۰ درصد و در سال ۱۳۹۳ حدود ۳۵ درصد توسط خودروسازان داخلی گران شد.

خودروسازان داخلی در سال‌های گذشته، دلیل گران شدن خودرو به صورت میلیونی را افزایش قیمت دلار عنوان می‌کنند، اما کارشناسان منتقد این موضوع هستند. آنها این سوال را مطرح می‌کنند که مگر خودرو پراید یا پژو چقدر قطعات آن وارداتی است و ارزبری دارد؟! این خودروها تا بیش از ۹۰ درصد قطعات آنها در داخل کشور ساخته می‌شود و ارتباطی با افزایش قیمت دلار ندارند، بنابراین دلیلی برای افزایش چند میلیونی آنها در هر سال وجود ندارد.

در این میان، مساله گران کردن خودرو توسط خودروسازان ظاهرا همچنان ادامه دارد و این روزها بحث و صحبت‌هایی از پیشنهادات خودروسازان برای افزایش قیمت خودرو شنیده می‌شود؛ موضوعی که فقط و فقط به نفع تولیدکنندگان خودرو است و این گروه به فکر جمع کردن سودهای بیشتری از طریق فروش خودروهای بی‌کیفیت و بدون خدمات هستند. در واقع خودروسازان حتی یک درصد هم به فکر جیب مردم نیستند؛ در صورتی که در سال گذشته مدیران خودروسازان اعلام می‌کردند با افزایش تولید خودرو، قیمت آن نیز نه‌تنها افزایش پیدا نمی‌کند، بلکه کاهش پیدا خواهد کرد.

بر این اساس، در حال حاضر این سوال مطرح است که مردم به چه ساز خودروسازان باید برقصند؟! در دوره‌ای خودروسازان می‌گفتند با افزایش تولید، قیمت را پایین می‌آوریم که همان مثال قدیمی است که می‌گویند فروش بیشتر با سود کمتر، موفقیت بزرگی است. ولی در سال‌های گذشته شاهد هستیم که خودروسازان چه فروش و تولید‌شان بیشتر شود و چه کمتر شود، از گران کردن بیش از ۳۰ و ۴۰ درصدی خودرو خوشحال هستند و لذت می‌برند و هیچ به فکر مردم نیستند.
اما با این حال، این موضوع تنها با نظارت و کمک بعضی از اقتصاددانان کشور قابل اصلاح است، اما متاسفانه مدیران خودروسازی هیچ کدام از این‌ها را قبول ندارند و خودشان تصمیم‌گیرنده هستند و فقط به جیب و سود خود می‌اندیشند./افکار/110



۲۰/۱۱/۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن