واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش نشست رسانهای «شکاف»
اسدیزاده:رسیدن به رئالیسم زندگی هدف جدی «شکاف» بود
کارگردان فیلم سینمایی «شکاف» گفت:رسیدن به رئالیسم زندگی هدف جدی این فیلم بود و تمام لحظات این فیلم واقعیت است واتفاقات بحران زده در فیلم شامل تحقیقات بر روی بچه های این نسل است.
-------------------------------
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، نشست رسانه ای فیلم سینمایی «شکاف» به کارگردانی کیارش اسدی زاده و تهیه کنندگی منیژه حکمت و علی سرتیپی با حضور بازیگران این فیلم سینمایی برگزار شد. در این نشست که مانی باغبانی منتقد آن بود، کیارش اسدی زاده کارگردان فیلم با ابراز خوشحالی از استقبالی که از فیلم او شد گفت: شب هیجان انگیزی برایم بود و خوشحالم زیرا برای فیلم قبلی خود از چنین اتفاقی محروم بودم. وی درباره ایده فیلم توضیح داد: ایده این فیلم از لحظه ای بود که من و همسر تصمیم گرفتیم بچه دار شویم و در مطلبهای دکترهایی که می رفتیم با دیدگاه های متفاوتی در مورد این موضوع مواجه شدیم که برایمان جالب بود.
اسدی زاده افزود: یکباردر مطب با زوجی برخورد کردیم که به اجبار باید بچه دار می شدند و همین موضوع موجب شد تا اواخر سال ۸۳ کارهای اولیه را برای ساخت«شکاف» شروع کنم.
وی در ادامه صحبت خود اشاره کرد:در مورد هیچکدام از مسایل فیلم بی گدار به آب نزده و در خصوص تک تک موضوعات قضایی و ورزشی و پزشکی تحقیقات جامع داشته اند.
این کارگردان در مورد دومین همکاری اش با مهدی گرجیان ( فیلمبردار) نیز گفت: باید یادآور شوم که من و گرجیان بیشتر با تصویر با هم صحبت می کنیم و جا دارد تا از سلیقه بصری او تشکر کنم.
وی در خصوص تدوین فیلم سینمایی «شکاف» که بر عهده خود او بود بیان کرد: ادعایی در تدوینگری ندارم اما شیوه کارگردانی ام طوری است که اگر راش هایم را به تدوینگر بدهم تصور میکند یک مشت آشغال تحویل او داده ام زیرا من قصه را تدوین شده میبینم و میسازم.
اسدی زاده از اینکه حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی در نشست این فیلم حضور دارد و شرایط فیلمسازی را برای جوانان فراهم کرده است ابراز خوشحالی کرد.
وی اظهار کرد: رسیدن به رئالیسم زندگی هدف جدی این فیلم بود و تمام لحظات این فیلم واقعیت است واتفاقات بحران زده در فیلم شامل تحقیقات بر روی بچه های این نسل است.
این کارگردان به غیاب پارسا پیروزفر در این نشست اشاره کرد و در مرود این بازیگر گفت: آقا ترین مرد سینمای ایران پارسا است زیرا حال و هوای دیگری به این فیلم داد، کاش امشب در بین ما بود.
در ادامه این نشست منیژه حکمت یکی از تهیه کنندگان فیلم سینمایی «شکاف» نیز گفت: در این سال ها فیلم های متفاوتی ساخته ام اما ژانر اجتماعی با اینکه مسئولیت اجتماعی هم دارد ژانری است که من دوست دارم .
وی با بیان اینکه بسیار خوشحالم از اینکه فیلم کیارش اسدی زاده اینبار دیده شد گفت: وقتی به فیلمسازی اعتماد می کنم به او اختیار کامل می دهم. شاید بعد از نمایش نظراتم را بگویم مانند همین الان که از سالن به بیرون آمدم و به کیارش گفتم که ۸ دقیقه از آن اضافی است.
تهیه کننده «شهر موش ها ۲» در خصوص وضعیت سینمای مستقل نیز گفت: تا زمانیکه دولت و مجموعه مدیران حیات خلوتی دارند که دوستان خودشان را رد آن گرد هم جمع کرده اند وضعیت کارهای مستقل مشخص است کم و پیش کار می کند.
وی اضافه کرد: سینما سطح ندارد و تنها حس و اندیشه است و نسل جوان هر زمان اراده کند راه خود را پیدا می کند و می تواند ایجاز را در سینما به وجود آورد وحتی با موبایل فیلم بسازد ضمن اینکه این کار یک سرمایه عجیب نمی خواهد زیرا اندیشه راه خود را می رود و به جایی می رسد که تهیه کننده آن را پیدا می کند.
این تهیه کننده بیان کرد: به نسل جدید سینمای ایران تبریک می گویم واین سینما را دو دستی تقدیمشان می کنم.
علی سرتیپی دیگر تهیه کننده این فیلم نیز گفت: این فیلم در ژانر کاری من نبود اما به دوستی با کیارش اسدی زاده این کار را انجام دادم که ثمره خوبی هم داشت، امیدوارم در اکران هم خوب باشد. از همه می خواهم که در زمان اکران هم از این فیلم حمایت کنند.
سحر دولتشاهی از بازیگران این فیلم گفت: مدتی طولانی با این فیلمنامه همراه بودم و از ابتدا مد نظر کارگردان بودم به همین دلیل با آمادگی بیشتری به این پروژه وارد شدم.
وی درباره همکاری با کارگردان های نسل جوان اظهار کرد: ما هم نسل هستیم و با یک سری از مسائل مشابه در زندگی روزمره مواجهیم ضمن اینکه هم سلیقه ایم و دغدغه های هم را می دانیم.
بازیگر فیلم «مرگ ماهی» بیان کرد: به جادوی سر صحنه اعتقاد دارم اما با این حال دورخوانی خیلی به ما کمک کرد و در ساختن لحظه لحظه کار ما را جلو انداخت.
هانیه توسلی دیگر بازیگر این فیلم نیز با اشاره به اینکه «شکاف» تجربه خوبی بود، گفت: از فیلمنامه خوشم آمد زیرا اولین چیزی که برایم مهم است فیلمنامه است.
بازیگر فیلم «خط ویژه» بر جسارت بالای نسل جوان در سینما و تئاتر تاکید کرد و گفت: در زمان روخوانی فیلمنامه تغییرات جزئی را در دیالوگ ها به وجود آوردیم و از اینکه کیارش اسدی زاده در این موضوع انعطاف به خرج می داد ممنونم.
بابک حمیدیان از دیگر بازیگران فیلم که نقش اصلی را بر عهده داشت نیز گفت: عاشق کار کردن با بچه های نسل خودم هستم و در کنار آن ها مشق کارگردانی می کنم بدین معنا که دوست دارم در آینده فیلم بسازم.
وی در خصوص جلسه های دورخانی فیلمنامه بیان کرد: بازیگر دورخانی نیستم اما دورخانی در این فیلم ما را خیلی جلو انداخت.
بازیگر فیلم «چ» با بیان اینکه نیازها و حرف های هم نسل های ما مشترک است افزود: کیارش اسدی زاده کارگردانی اخلاق گرا است اما متاسفانه بعضی از هم نسل های ما فارغ اخلاق عمل می کنند.
براساس این گزارش، در انتهای این نشست سعید راد که مهمان این نشست بود گفت: این فیلم یکی از پربارترین و منطقی ترین فیلم هایی بود که در سینمای ایران دیدهام و اینقدر محکم بود که حیرتزده ماندهام. انتهای پیام/
93/11/14 - 23:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]