تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830075511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت نفت بالا نخواهد رفت


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: یک روزنامه لبنانی با اشاره به برآوردهای اقتصادی از بازار نفت نوشت: احتمال نمی‌رود در آینده نزدیک قیمت جهانی نفت افزایش یابد.

به گزارش تراز ، «سمیر التنیر» (السفیر) ؛ قیمت‌گذاری هر بشکه نفت این روزها تابع معادله ریاضی بسیار پیچیده‌ای است که در آن عوامل اقتصادی،‌ سیاسی، تکنولوژیکی، جغرافیایی، آب و هوایی، امنیتی و غیره دخیل است و از آنجا که نفت در درجه اول کالایی تجاری است، بنابراین مهمترین عامل تاثیرگذار در آن عامل اقتصادی است و وابسته به شرایط حاکم بر بازار عرضه و تقاضاست.

اما عربستان سعودی همچنان اولین تولیدکننده این ماده حیاتی در جهان باقی می‌ماند و درپی آن کشورهایی همچون روسیه و آمریکا قرار می‌گیرند، بویژه آمریکا که میزان تولید نفت خود را طی 4 سال گذشته دو سوم افزایش داده است.

در این بین کاهش بهای نفت زمینه را برای پیشرفت در عرصه تولید انرژی‌های جایگزین فراهم می‌کند و این فرصت بسیار خوبی برای بسیاری از کشورهاست تا در سیاست‌های تولید انرژی و دستیابی به آنها تجدید نظر کنند.

برآوردها نشان می‌دهد، بهای هر بشکه نفت حداقل تا آینده نزدیک هم چنان در سطح پایین باقی بماند و این موجب شده تا شرکت‌های بزرگ بین المللی و چند ملیتی نفتی به فکر درخواست کمک‌های مالی از دولت‌های خود بیفتند، مشابه آنچه طی بحران بزرگ مالی جهان رخ داد و بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ خودروسازی آمریکا را به گرفتن کمک مالی و قرضه از دولت این کشور واداشت.

همانگونه که گفته شد، کاهش جهانی قیمت نفت کشورها را وامی‌دارد تا به طرح‌هایی جایگزین برای تولید انرژی روی بیاورند،‌ مانند تشویق کاشت ذرت برای تولید سوخت گیاهی یا ایجاد ایستگاه‌های تولید برق خورشیدی یا بادی، همانند آنچه که در برخی از کشورهای اروپایی شاهد آن بودیم.

صرف نظر از این راهکارها،‌ راهکار دیگری نیز برای تولید سوخت وجود دارد که در احداث رآکتورهای اتمی برای تولید برق نمود پیدا می‌کند، با علم به اینکه کشوری مانند آلمان تصمیم گرفت، رآکتور احداث شده خود برای این امر را در سال 2022 میلادی تعطیل کند.

یکی از مهمترین نتایج کاهش قیمت نفت توقف طرح‌های کشف و استخراج میدان‌های جدید نفتی در مناطق مختلف جهان است، در حالی‌که زمانی سرمایه‌گذاری اختصاص یافته به این امر بالغ بر 550 میلیارد دلار بود و تبعیت از این سیاست‌ کشف و استخراج نفت موجب افزایش قابل ملاحظه گازهای مضر از جمله دی اکسید کرین در هوا شد.

رهاورد این اقدامات آن شد که برخی کشورها مانند هند و اندونزی حمایت‌ها و سوبسیدهای اختصاص داده شده به محصولات و تولیدات نفتی و پتروشیمی را کاهش داده و یا قطع کردند یا قیمت آنها را افزایش دادند.

اما کشورهای فقیر تولیدکننده نفت مانند نیجریه و ونزوئلا نتوانستند، چنین سیاستی در پیش گیرند و این به کشورهای ثروتمند اجازه داد تا مالیات بر محصولات نفتی و پتروشیمی را کاهش دهند و بنزین و گاز مورد نیاز مصرف کنندگان را به بهایی کمتر از گذشته فراهم کنند.

کاهش بهای قیمت نفت نشان از این دارد که باید شاهد تغییر و تحولاتی در سیاستگذاری‌‌های صورت گرفته در حوزه انرژی در نقاط مختلف جهان باشیم، به خصوص در حوزه افزایش مالیات بر محصولاتی که آلاینده به شمار آمده و تولید کننده گازهای سمی از جمله دی اکسید کربن هستند.

بی‌تردید یکی از سیاست‌های جدید در این حوزه باید دادن انگیزه‌های لازم به دانشمندان و سرمایه گذاران در زمینه تولید محصولات و کالاهایی با آلایندگی کمتر به جای اختصاص سرمایه‌های کلان به تولید انرژی از خورشید یا باد یا احداث رآکتورهای اتمی است.

هم اکنون عرضه بیشتر سوخت وابسته به صادرات نفت و گاز آمریکا و تغییر سیاست‌گذاری‌های انرژی در کشورهای اروپایی است.


منبع: فارس


يكشنبه 12 بهمن 1393 ساعت 15:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن