تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته اید بنگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798677849




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشوق های مناسب،راهکاری برای صادرات مازاد تولید گوشت مرغ در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغداران گوشتی ایران گفت: با توجه به مازاد تولید گوشت مرغ درکشور، انتظار می رود با تعیین مشوق های صادراتی مناسب شرایط برای توسعه صادرات این محصول فراهم شود.

به گزارش تراز ،محمد یوسفی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: ماهانه 10 تا 15 هزار تن گوشت مرغ به عراق، سوریه و افغانستان صادر می شود که این میزان صادرات پاسخگوی متناسب با توان تولید کشور نیست لذا دولت باید با ایجاد مشوق های مناسب موجبات رونق صادرات را فراهم کند.

وی یکی از مشکلات این بخش را هزینه بالای قیمت تمام شده تولید در کشور دانست و افزود: هم اکنون برای رونق صادرات باید بدانیم کشورهای صادرکننده ای همچون برزیل، ترکیه و امریکا برای توسعه صادرات خود از چه راهکارهایی بهره مند می شوند و ما نیز با بهره گیری از الگوهای آنها، اقدامات لازم در این بخش را انجام دهیم.

وی اضافه کرد: البته قیمت تمام شده مرغ گوشتی برزیل بسیار پائین تر از هزینه تولید همان محصول در ایران است زیرا نرخ نهاده های دامی برزیل نیز 30 تا 40 درصد ارزانتر از قیمت تمام شده نهاده های دامی در ایران است.

وی گفت: تولیدکنندگان برزیلی در مقایسه با بخش تولید ایران دارای هزینه های مالی و بهره بانکی بالا نیستند لذا همین امر سبب می شود تولیدات ایرانی در بازارهای صادراتی رقابت پذیر نباشد.

وی درباره انتشار اخباری مبنی بر صدور مرغ به روسیه، افزود: تاکنون امکان صادرات گوشت مرغ و تخم مرغ ایران به روسیه هنوز فراهم نشده که این ناشی از بالا بودن قیمت تمام شده محصولات در ایران است. بنابراین تجار روسی و ایرانی هنوز بر سر قیمت گوشت مرغ به توافق نرسیده اند.

یوسفی با بیان اینکه دولت باید مقوله صادرات را بیش از گذشته مورد توجه قرار دهد، گفت: باید تلاش شود برای متعادل سازی بازار مرغ ماهانه حدود 40 هزارتن گوشت مرغ مازاد بر نیاز به کشورهای متقاضی صادر شود.

یوسفی تولید گوشت مرغ سالانه را حدود 2 میلیون تن عنوان کرد و افزود: این بدان معناست که 170 تا 180 هزار تن گوشت مرغ در ماه تولید می شود که حدود 130 هزار تن آن به مصرف داخلی می رسد.

وی ادامه داد: البته شرکت پشتیبانی امور دام برای حمایت از تولیدکنندگان مرغ گوشتی و متعادل سازی بازار عرضه و تقاضا، ماهانه حدود 10 هزار تن مرغ مازاد را به مبلغ 4 هزار تا 4 هزار و 200 تومان از آنان خریداری می کند، به طوری که تاکنون 150 هزار تن مرغ مازاد جمع آوری و ذخیره سازی شده است.

وی مازاد تولید ماهانه گوشت مرغ کشور را بیش از 30 هزار تن اعلام کرد و افزود: تاکنون دولت 20 هزار تن گوشت مرغ به خانواده های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) عرضه کرده و قرار است به طور مجدد در مرحله دوم نیز 20 هزار تن دیگر از این محصول را میان این خانواده ها توزیع کند.

وی معتقد است؛ چنین اقداماتی تاثیر چندانی بر متعادل سازی بازار عرضه و تقاضا گوشت مرغ ندارد و باید برای حفظ روند تولید اقدامات لازم برای توسعه صادرات انجام شود.

یوسفی گفت: در حالی که امروز هر کیلوگرم مرغ زنده بین 3 هزار و 600 تا 4 هزار و 200 تومان به فروش می رسد قیمت واقعی آن با درنظر گرفتن سود اندک برای تولیدکنندگان باید چهار هزار و 800 تومان تعیین شود.

وی تصریح کرد: این درحالی است که تولیدکنندگان مرغ گوشتی کشور هم اکنون روی هر کیلوگرم مرغ زنده 400 تا 1200 تومان ضرر می دهند که ادامه این روند می تواند صنعت طیور کشور را با مخاطراتی مواجه سازد.

رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغداران گوشتی گفت: امروز تولیدکنندگان مرغ گوشتی تلاش دارند تا قیمت تمام شده تولید را پائین نگه دارند اما باید سود منطقی نیز بدست آورند، درغیر این صورت این امر منجر به کاهش سرمایه گذاری در این بخش می شود.

هم اکنون حدود 18 هزار واحد تولیدکننده مرغ گوشتی دارای پروانه تولید در کشور فعال است.
 


منبع: ایرنا


سه شنبه 30 دى 1393 ساعت 11:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن