محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831946862
توقف توسعه واحدها در صنعت نفت از زمان واگذاریها به بخش خصوصی/ اقتصاد جهان توان تداوم کاهش قیمت نفت را ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معظمی در همایش سالانه اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی:
توقف توسعه واحدها در صنعت نفت از زمان واگذاریها به بخش خصوصی/ اقتصاد جهان توان تداوم کاهش قیمت نفت را ندارد
معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربری گفت: پروژههای اساسی صنعت نفت از زمان واگذاری به بخش خصوصی متوقف شده و این امر سبب شده است که فقرا فقیرتر و اغنیا غنیتر شوند به طوری که بعد از واگذاریها همه قراردادها به هم خورده و وزارت نفت بخشنامهای را به پالایشگاهها و پتروشیمیها ابلاغ کرده تا به تعهدات خود عمل کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، منصور معظمی معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربری در نهمین همایش سالانه اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی ایران با انتقاد از نحوه واگذاریها در این صنعت اظهار داشت: بعد از قصه واگذاریها آنچه که در نفت صورت گرفت ما واگذاری نمیدانیم چرا که این موضوع را یک نوع رهاسازی میدانیم چرا که همه ساختارها از زمان بحث خصوصیسازی در صنعت نفت و پتروشیمی به هم خورده است.
وی تصریح کرد: آنچه که امروزه در این صنعت رخ داده خصوصیسازی نیست بلکه بنگاه اقتصادی از نهاد تخصصی به بخش غیرتخصصی انتقال داده شده است که همه خصولتی هستند.
** توسعه واحدهای نفتی از زمان واگذاری متوقف شده است
معظمی گفت: از زمان واگذاری اتفاق خاصی در این صنعت رخ نداده حتی مهمترین بحث توسعه واحدها در این صنعت متوقف شده است.
معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربری گفت: هیچ نظارت و حاکمیتی در این صنعت وجود ندارد چراکه پتروشیمیها از زمانی که خوراک را دریافت کردند هزینهای پرداخت نمیکنند چرا که میلیاردها دلار پالایشگاهها و پتروشیمیها به نفت بدهکار هستند.
** پرداخت بیش از 3 هزار میلیارد تومان از بابت هدفمندی یارانه ها
وی تأکید کرد: ما به عنوان وزارت نفت حدود 3 هزار و 750 میلیارد تومان بابت هدفمندی یارانهها پرداخت میکنیم که اگر این میزان را به ارزش دلار امروز حساب کنیم رقمی نزدیک به 1.2 میلیارد دلار است.
معظمی افزود: پروژههای اساسی صنعت نفت متوقف شده و با این واگذاریها جایگاه عدالت اجتماعی مشخص نیست تنها این موضوع فقرا را فقیرتر و اغنیا را غنیتر میکند بعد از واگذاری همه قراردادها به هم خورده چرا که سه ماه پیش وزیر نفت بخشنامهای را به پالایشگاهها و پتروشیمیها ابلاغ کرد که به تعهدات خود در پرداخت بدهیها عمل کنند.
معظمی با اشاره به اینکه صنعت گاز مزیت نسبی و رقابتی کلیدی صنعت نفت است تصریح کرد: باید فضا را برای بخش سرمایهگذاری برای سرمایهگذاران فعال کنیم چرا که بیش از 60 درصد (2 هزار و 10) سهم گاز و نفت در سبد انرژی جهان را تشکیل میدهد به طوری که این میزان در سال 2040 به 51 درصد خواهد رسید.
وی افزود: صنعت نفت کماکان یک صنعت استراتژیک است و کاهش آن بینظیر بوده به طوری که نفتخام نامتعارف در سال 2000 تا 2040 را بررسی کنیم نشان میدهد که سهم آن 60 تا 40 درصد است و تولید نفتخام نامتعارف که سهم آن نسبت به امروز افزایش یافته است.
وی با توجه به اینکه افرادی ادعا میکنند که کاهش قیمت نفت قابل پیشبینی است گفت: قیمت نفت را نمیتوان پیشبینی کرد تمام تحلیلها قبل از این کاهش قیمت در رنج 100 دلار بوده نفت یک صنعت استراتژیک است اگر از قانون عرضه و تقاضا بررسی شود یک کالای سیاسی است و موقعی که یک اتفاق سیاسی رخ میدهد تأثیر آن بر روی قیمت نفت واضحتر است.
** اقتصاد جهانی توان کاهش قیمت نفت را ندارد
معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربری با اشاره به اینکه اقتصاد جهانی توان تداوم کاهش قیمت نقت در این سطح را ندارد گفت: کاهش قیمت نفت باعث کاهش درآمد کشورهای تولیدکننده میشود به طوری که این موضوع سبب افزایش داراییهای مصرفکننده نیز خواهد بود طبق برآوردها در این کاهش قیمت آمریکا 90 میلیارد دلار به داراییهای خود اضافه کرده و حدود 110 میلیارد دلار روسها در این قضیه ضرر دیدند همچنین کشورهای عضو اوپک از جمله عربستان، امارات و کویت بیشترین تأثیر را داشته و برای ایران تأثیر چندانی نداشته است.
وی افزود: اگر به ازای هر درصد قیمت نفتخام کاهش یابد 0.2 درصد رشد اقتصادی در کشورهای توسعهیافته افزایش مییابد همچنین 16 درصد رشد اقتصاد جهان و 14 درصد کشورهای نوظهور و 25 درصد در تورم اقتصاد کشورهای توسعهیافته تأثیرگذار خواهد بود.
معظمی افزود: بر خلاف سال 2013 رشد مصرف نفت و سوخت مایع در سال 2014 و 2015 روند نزولی داشته و فرصتهایی که صنعت نفت ایران برای بخش خصوصی فراهم میکند ظرفیت تولید نفتخام 4.7 میلیون بشکه و میعانات گازی را به یک میلیون بشکه که در مجموع 5.7 میلیون بشکه افزایش خواهد داد که این امر زمانی تحقق پیدا میکند که تکنولوژی و سرمایه در دسترس باشد.
** رقم 21 میلیارد دلاری با افزایش 550 بشکهای در غرب کارون
معظمی گفت: بر اساس مصوبه دولت مبنی بر افزایش 550 هزار بشکه نفت در غرب کارون تحقق خواهد یافت که این کار توسط شرکت ملی نفت ایران انجام می شود که طی مجموعهای از 21 میلیارد دلار حجم سرمایهگذاری را دارد که حجم بسیار گسترده برای بخش خصوصی فرصت ایجاد میکند همچنین میعانات گازی با اتمام کارهای پارس جنوبی 1.1 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت.
** افزایش 100 میلیون مترمکعب گاز به ظرفیت تولید کشور
معاون وزیر نفت در برنامهریزی و نظارت بر منابع هیدروکربری افزود: ما قول دادیم که از ابتدای دولت یازدهم توان تولی گاز به 100 میلیون مترمکعب افزایش پیدا میکند که رقم 7 میلیارد دلار ارزش را به همراه دارد تدابیری را برای تأمین سوخت زمستانی پیشبینی کردیم به طوری که با افزایش 100 میلیون مترمکعب گاز در روز با بهرهبرداری از فاز 12 که شامل سه پریم یا ردیف 25 میلیون بشکهای تولید شود هماکنون فاز 15 و 16 در حال تولید است و 17 و 18 در دی ماه وارد مدار تولید قرار خواهد گرفت.
** ترکیه خواهان افزایش گاز ایران است
معظمی تصریح کرد: وزارت نفت از سال آینده به طور جدی بحث صادرات گاز را در دستور کار خود دارد هماکنون ترکیه خواهان افزایش گاز از ایران است همچنین از اوایل سال آینده گاز به کشور عمان و عراق صادر خواهد شد.
وی از احداث 60 هزار بشکهای پالایشگاه در سیراف خبر داد و گفت: برای این موضوع 54 شرکت در قالب 35 گروه اعلام آمادگی کردند که حداقل سرمایهگذاری برای آن 300 میلیون دلار است که از این 54 شرکت حدود هشت تا 6 سرمایهگذار خصوصی و دو سرمایهگذار خصولتی انتخاب شدهاند.
وی در خصوص بورس انرژی گفت: ما در این زمینه تجربه جدیدی داریم همه ما بلد نیستیم و مدیران دولتی هم در این زمینه واهمه دارند نباید کاری کرد که مدیران صالح و توانمند در کشور دچار مشکل شوند باید قدرت تصمیمگیری و ریسک پذیری در مدیران احیا شود.
** سال آینده پالایشگاه ستاره خلیجفارس به بهرهبرداری میرسد
معظمی افزود: فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیجفارس پایان سال آینده به بهرهبرداری میرسد همچنین پالایشگاه آناهیتا درسال 97 یا 98 درمدار سرویس قرار خواهد گرفت که ظرفیت پالایش با بهرهبرداری از آنها به 3 میلیون خواهد رسید.
** گازرسانی به بیش از 2 میلیون خانوار بر اساس بند "ق" تبصره 2
وی افزود: 87 درصد کشور هماکنون تحت پوشش گازرسانی هستند و پیشبینی میشود سه تا 4سال آینده این میزان به 98.5 درصد برسد به طوری که گازرسانی بر اساس بند "ق" تبصره 2 به حدود 2 میلیون و 363 خانوار در دستور کار است که برای اجرای آن حدود 10 هزار میلیون تومان اعتبار نیاز است که این موضوع از طریق گاز طبیعی، سی ان جی و ال پی جی صورت خواهد گرفت.
معظمی تأکید کرد: هماکنون 2.5 میلیون مجتمع مسکونی در کشور داریم که از 4 واحد تا 160 واحدی تشکیل شدهاند که از یک کنتور مشترک استفاده میکنند به همین منظور 500 هزار شوفاژ و موتورخانه را در حال اصلاح و بازسازی داریم که همچنین 100 هزار واحد دولتی و تجاری که با اصلاح آنها صرفهجویی انرژی در کشور محقق خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین احداث 1000 جایگاه سی ان جی در دستور کار است که با راهاندازی آنها بین 19 تا 20 میلیون لیتر سی ان جی جایگزین بنزین میشود همچنین برنامهای برای اصلاح قیمت سی ان جی در دستور کار داریم.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
توسعه اقتصادی کشور در گرو اتحادیه بخش خصوصی است / سازمان نظام مهندسی مهندسی معدن باید متحول شود
عضو هیئت مدیره خانه معدن در گفتگو با باشگاه خبرنگاران توسعه اقتصادی کشور در گرو اتحادیه بخش خصوصی است سازمان نظام مهندسی مهندسی معدن باید متحول شود عضو هیئت مدیره خانه معدن گفت باید اعتقاد به بخش خصوصی ایجاد شود تا شاهد توسعه اقتصادی کشور باشیم محمد جعفر صادقی پناه در گفتگودر دیدار معاون وزیر اقتصاد با سفیر آلمان مطرح شد آمادگی بخش خصوصی آلمان برای ارتقا روابط اقتصادی و صنعتی با ای
در دیدار معاون وزیر اقتصاد با سفیر آلمان مطرح شدآمادگی بخش خصوصی آلمان برای ارتقا روابط اقتصادی و صنعتی با ایرانسفیر آلمان در دیدار رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران در مورد توسعه روابط اقتصادی و سرمایه گذاری بین دو کشور ایران و آلمان رایزنی کرد به گزارشرئیس سازمان صنعت استان اصفهان: بخش خصوصی بال پرواز اقتصاد استان اصفهان است
رئیس سازمان صنعت استان اصفهان بخش خصوصی بال پرواز اقتصاد استان اصفهان استرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اصفهان گفت بخش خصوصی بال پرواز اقتصاد استان است و هماندیشی بخش دولتی و خصوصی میتواند اقتصاد استان اصفهان را متحول کند اسرافیل احمدیه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارسرئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی: تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو توسعه صادرات غیرنفتی است
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو توسعه صادرات غیرنفتی استرئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت تحقق اقتصاد مقاومتی در گروی توسعه صادرات غیرنفتی است به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه جعفرصادق اسکندری بعد از ظهر امروز در جمع خبروزارت نفت روزی ۱۰ میلیارد تومان از جیب مردم ایران به پاکستان میبخشد؟ |اخبار ایران و جهان
وزارت نفت روزی ۱۰ میلیارد تومان از جیب مردم ایران به پاکستان میبخشد ایران در سخت ترین شرایط اقتصادی ۲ میلیارد دلار در پروژه صادرات گاز به پاکستان هزینه کرده و پاکستان در همراهی با امریکا در انجام تعهداتش کوتاهی کرده در این حال آیا وزارت نفت تحت مدیریت زنگنه از گرفتن جریمه چشممشاور معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی در گفتوگو با فارس مطرح کرد ظرفیتهای بخش کشاورزی برای خروج از اقتصادی
مشاور معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی در گفتوگو با فارس مطرح کردظرفیتهای بخش کشاورزی برای خروج از اقتصادی نفتی آسیب واردت بیرویه بر کشاورزیمشاور معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه تکیه بر درآمدهای نفت موجب شکنندگی اقتصاد میشود گفت با بهرهگیری از3 راهکار عبور از اقتصاد غیرنفتی |اخبار ایران و جهان
3 راهکار عبور از اقتصاد غیرنفتی یک کارشناس اقتصادی با اشاره به انحراف مسیر و تغییر کارکرد برخی ابزارهای اقتصادی مانند صندوق توسعه ملی قانون مالیات بر ارزش افزوده و محیط کسب و کار اصلاح فرآیند این مکانیزمها را از ملزومات کاهش اتکاء اقتصاد به درآمدهای نفتی دانست کد خبر ۴۶۰۲۸۵ تاحتمال عدم واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی
یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۸ قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت با توجه به اینکه دیدگاه کارشناسی بر این است که کشت و صنعت مغان به دانشگاه کشاورزی تبدیل شود سازمان خصوصیسازی باید در صورت نیاز جلوی واگذاری آن به بخش خصوصی را بگیرد به گزارش خبرنگار ایسنا خلیل آقایی در بازدید از مجمنایبرئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با فارس عنوان کرد ثبات نرخ ارز و حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی راهی
نایبرئیس اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با فارس عنوان کردثبات نرخ ارز و حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی راهی برای کاهش اتکا به نفتنایبرئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه درآمد صادرات غیرنفتی باید جایگزین نفت شود گفت ثبات نرخ ارز و حمایت از سرمایهگذاران خصوصی راهی برای کاهپشتیبانی همه جانبه سازمان بنادر از بخش خصوصی
معاون وزیرراه در مراسم عقد قرارداد بزرگ سرمایه گذاری تاکیدکرد پشتیبانی همه جانبه سازمان بنادر از بخش خصوصی معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر موقعیت ممتاز جغرافیایی ایران در خلیج فارس و دریای عمان و موقعیت ویژه ترانزیت کشور حصول به رتبه اول منطقه و تحقق هدف چشم انداز را دور اتکرار/ معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد لزوم تسهیل شرایط سخت اخذ تسهیلات صندوق توسعه ملی/ سرمایهگذاری ۲۷۰۰
تکرار معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کردلزوم تسهیل شرایط سخت اخذ تسهیلات صندوق توسعه ملی سرمایهگذاری ۲۷۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در بنادر مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه بخش خصوصی تا سال گذشته ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در توسعه بنادر سرمایهگذاری کرده استتوصیههای صندوق بینالمللی پول به اقتصادهای نفتی |اخبار ایران و جهان
توصیههای صندوق بینالمللی پول به اقتصادهای نفتی صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش خود تنوع بخشی به اقتصاد را راه حل کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی و آسیب پذیری کشورهای تولیدکننده نفت در برابر نوسانات شدید و اخیر بازار نفت اعلام کرد کد خبر ۴۶۱۳۰۲ تاریخ انتشار ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۰اقتصاد آمریکا از سقوط بهای نفت سود میبرد |اخبار ایران و جهان
اقتصاد آمریکا از سقوط بهای نفت سود میبرد پایگاه خبری ایندیا تایمز به نقل از وزیر خزانه داری آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی تاکید کرد که نفت ارزان موجب بهبود شرایط اقتصادی ایالات متحده شده است کد خبر ۴۵۷۷۴۹ تاریخ انتشار ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۱ - 13 December 2014 پایگاه خبری ایندعسگراولادی: کاهش وابستگی به نفت در لایحه بودجه94 دیده شده/ نقش بخش خصوصی همچنان کمرنگ است
عسگراولادی کاهش وابستگی به نفت در لایحه بودجه94 دیده شده نقش بخش خصوصی همچنان کمرنگ است اقتصاد > اقتصاد کلان - تسنیم نوشت عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان این که لایحه بودجه ۹۴ به ایجاد اشتغال و رفع رکود کمک نمیکند گفت باید در بودجه سال آیندهیادداشت اقتصادی/ صعود دوباره قیمت نفت با توقف یک ماهه صادرات ایران و روسیه
یادداشت اقتصادی صعود دوباره قیمت نفت با توقف یک ماهه صادرات ایران و روسیهدر صورتی که صرفاً ایران و روسیه با انجام یک توافق دوجانبه به صورت محدود و برای مدت یک ماه عرضه نفت به بازارهای صادراتی خود را متوقف کنند این اقدام می تواند باعث افزایش سریع قیمت نفت به 70 دلار در بازارهای جنهاوندیان در نمایشگاه توانمندیهای صنعت آبفا مطرح کرد فصل تازه ای در توجه به بخش آب در دولت آغاز شده/نگاههای م
نهاوندیان در نمایشگاه توانمندیهای صنعت آبفا مطرح کردفصل تازه ای در توجه به بخش آب در دولت آغاز شده نگاههای محلی در سالهای گذشته به بخش آب مشکلات زیادی ایجاد کردمسئول دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه فصل تازه ای در توجه به بخش آب در دولت آغاز شده گفت باید به مسئله آب نگاه ملی و منطتصویب 100 پروژه صنعت نفت در شواری اقتصاد تا پایان سال
جمعه ۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۸ در راستای اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی تا پایان سال 100 پروژه صنعت نفت در شورای اقتصاد به تصویب می رسد و آنطور که مدیرکل برنامه ریزی استراتژیک وزارت نفت اعلام کرده با اجرایی برنامه های اقتصاد مقاومتی درآمدهای کشور ٢٠٠ میلیارد دلار افزایش مییابد به گزار-
اقتصادی
پربازدیدترینها