تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804759135




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقابله با معمای نقدینگی از دو زاویه


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: مقابله با معمای نقدینگی از دو زاویه
نتایج یک بررسی که با عنوان «تنگنای اعتباری از شواهد خرد تا پیامدهای کلان» انجام شده، «محدودیت اعتباری» را یکی از مهم‌ترین موانع پیش روی بنگاه‌های ایرانی معرفی کرده و این محدودیت را، در تناقض با وضعیت نقدینگی در سطح کلان یعنی «مازاد نقدینگی» عنوان کرده و این موضوع را «معمای نقدینگی در ایران» نامیده است.
دنیای اقتصاد: مطابق تحلیل انجام شده، این موضوع که بازار اعتبار در ایران از دیرباز با مازاد تقاضا مواجه بوده، بیانگر این است که تخصیص اعتبار در ایران بر مبنای «سازوکار بازار» صورت نگرفته است. این بررسی که از سوی پژوهشکده پولی و بانکی تحت عنوان «مقاله سیاستی» انتشار یافته است، با تقسیم‌بندی «مساله مزمن تنگنای اعتباری در ایران» به دو افق کوتاه‌مدت و بلندمدت، بر ضرورت تفکیک این دو افق تاکید می‌کند. در افق بلندمدت، مطالعات صورت گرفته بیانگر این است که سه سازوکار بلندمدت یعنی «محدودیت‌های عرضه اعتبارات»، «ناکارآیی‌های بخش واقعی» و «سازوکار تخصیص اعتبارات» موجب شده‌اند که معمای نقدینگی –یعنی وفور منابع مالی در سطح کلان و کمبود اعتبار در سطح خرد- برای سال‌های متمادی حل‌نشده باقی بماند. علاوه‌بر این، وقوع شرایط جدید رکود تورمی و محدودیت‌های تحریم، وقوع همزمان رکود و تورم، منابع مالی قابل استفاده را محدودتر کرد و امکان بهره‌مندی از تکانه‌های متعارف مالی را کاهش داد. این گزارش، ضمن آسیب‌شناسی مسائل ساختاری مربوط به تامین مالی تولید، به معرفی راهکارهای کوتاه‌مدتی پرداخته است که می‌توانند منابع مالی مورد نیاز بخش واقعی را بدون رجوع به منابع تورم‌زا فراهم کنند. بر این اساس، مطالعه انجام شده اظهار می‌کند که در بلندمدت لازم است سیاست‌هایی اتخاذ شوند که با «افزایش عرضه اعتبار» و «مدیریت تقاضا»، از طریق به تعادل رساندن بازار اعتبارات، سبب توسعه بازارهای مالی ‌شوند. افزایش عرضه از طریق «تسویه مطالبات غیرجاری بانک‌ها»، «افزایش سرمایه بانک‌ها»، «استفاده از ابزارهای مالی نوآورانه» و «افزایش کارآیی واسطه‌گرهای مالی» امکان‌پذیر خواهد بود. مبنای مدیریت تقاضا نیز، «تطبیق شرایط وام با ویژگی‌های بنگاه» معرفی شده است، یعنی رفتاری که تنها با «اتکا به یک نظام اعتبارسنجی معتبر» قابل‌حصول است. این پژوهش، در سطحی دیگر نیز به بررسی روش‌های مدیریت تقاضا پرداخته و می‌گوید «افزایش بهره‌وری و کارآیی بنگاه‌ها در استفاده از نهاده‌های تولید»، تقاضا برای اعتبارات را کاهش می‌دهد. در کوتاه‌مدت نیز لازم است ابزارهایی معرفی شوند که بتوانند منابع مالی واجد شرایط را برای بنگاه‌های پیشرانی که آماده خروج از رکود هستند، فراهم کنند.



دوشنبه, 08 دی 1393 ساعت 07:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن