تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860400387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش و پرورش کليدي ترين نهاد نظام اسلامي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۵ آذر ۱۳۹۳ (۱۷:۴۵ب.ظ)
آموزش و پرورش کليدي ترين نهاد نظام اسلامي است امام جمعه موقت تهران به موضوع ارتباط با خدا و جايگاه نماز اشاره نمود و با بيان اينکه نماز رکن دين و پل ارتباطي بنده با خداست، بر ضرورت توجه به مساله نماز تاکيد نمود.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت الله احمد خاتمي در نشست بصيرتي که با حضور مديران، معاونين و مربيان پرورشي مدارس در کانون شهيد مطهري سنندج برگزار شد از فرهنگيان و معلمان به عنوان امانتداراني ياد کرد که بايد اين فرهنگ را به بهترين وجه به صاحبان خود يعني دانش آموزان منتقل نمايند، او از معلمي به عنوان شغل انبيا نام برد و با بيان اينکه اين عنوان مدال افتخاري براي معلمان است اظهارکرد: دست اندرکاران آموزش و پرورش و فرهنگيان در کليدي ترين نهاد نظام اسلامي ارايه خدمت مي نمايند .
امام جمعه موقت تهران با اشاره به تاکيد امام راحل و مقام معظم رهبري( مد ظله العالي ) در خصوص توجه به آموزش و پرورش تصريح کرد: آموزش و پرورش شکل دهنده تفکر يک نسل است و معلمان نسلي مي پرورند که آينده ساز کشور هستند .
عضو هيات رئيسه مجلس خبرگان رهبري نگاه شغلي و فرهنگي را دو نگاه موجود نسبت به معلمي عنوان نمود وگفت: در نگاه فرهنگي به معلمي، معلم عاشقانه به همه ابعاد شاگردانش توجه ويژه دارد و ضرورت دارد که دولت محترم نيز در حد توان براي کمک به اين دستگاه مهم تلاش نمايد .
آيت الله خاتمي با بيان اينکه نگاه ما به دانش آموز بايد نگاه به يک امانت نفيس باشد ، دانش آموزان را امانت هاي مردم در دست معلمان دانست و اظهار داشت: انتظار مردم از نظام تعليم و تربيت ، پرورش امانت هاست .
وي با بيان اينکه امانت داري شايسته در اين عرصه ابعاد مختلفي دارد، بعد ديني را يکي از اين ابعاد بر شمرد و از معلمان به ويژه معلمان ابتدايي خواست ضمن تعميق بخشيدن عشق خدا در جان دانش آموزان ، عشق به اسلام را در جان آنها تثبيت کنند و نعمت هاي خدادادي را براي دانش آموزان بيان نمايند .
امام جمعه موقت تهران با تاکيد بر اين اينکه انتظار از آموزش و پرورش نظام اسلامي اين است که خروجي مراکز آموزشي ما يک انسان خداباور باشد ، به نقش ماهواره ها در هدف قرار دادن اعتقادات و باورهاي ديني نسل جوان پرداخت و گفت : ماهواره ها دقيقا نقطه مقابل اين باور را پيگيري مي نمايند و به دنبال تغيير هويت ديني ما هستند .
وي انتظار از آموزش و پرورش و مديران مدارس در اين خصوص را برنامه ريزي در جهت تاثيرگذاري برنامه هاي ديني عنوان نمود و با بيان اينکه نظام اسلامي ما يک نظام ديني است و با سبک هيچ سنخيتي لائيک ندارد از مديران و مربيان پرورشي خواست در همه عرصه ها به اين موضوع توجه داشته باشند .
عضو هيات رئيسه مجلس خبرگان رهبري پرورش بعد اخلاقي را دومين ماموريت مهم معلمان و آموزش و پرورش عنوان نمود و افزود: اخلاق داراي سه بخش است که اگر سامان پذيرد، سبک زندگي ما، سبک زندگي اسلامي خواهد شد، رابطه با خود، رابطه با خدا و رابطه با جامعه را از بخش هاي اساسي اخلاق برشمرد و گفت: انتظار از آموزش و پرورش تلاش در اين راستاست.
وي گفت: اولين پرسش خداوند در قيامت در مورد نماز است و خواستار توجه به آموزش واجبات ديني ، رعايت حجاب و عفاف ، حق الناس ، رعايت حقوق ديگران در مدارس شد.
وي از مدارس به عنوان بهترين مکان و کانون هاي نوراني براي آموزش سبک زندگي اسلامي نام برد و خواستار برنامه ريزي در اين راستاي و ارايه آموزش هاي لازم در سطح مدارس شد.
امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود به بعد علمي تربيت دانش آموزان نيز اشاره نمود و با بيان اينکه به فضل خداوند بزرگ امروز کشوري داريم که در عرصه هاي مختلف و در همه استان ها استعدادهاي خدادادي در حال شکوفا شدن است ، بر بالا بردن تراز علمي در سطح همه استان ها تاکيد نمود و گفت: بايد به گونه اي برنامه ريزي نمود که همه ايران در توليد علم نقش داشته باشند .
آيت الله خاتمي بعد ديگر پرورش را نظام اسلامي عنوان نمود و با بيان اينکه با استقرار نظام اسلامي، قوانين ديني در کشور حاکم شده است ، بر لزوم حفظ وحدت و احترام به اعتقادات مذهبي تاکيد و زندگي با صفاي شيعه و سني را دغدغه مقام معظم رهبري عنوان نمود و زندگي برادرانه اهل سنت و تشيع در کنار يکديگر را حاصل محبت به خاندان عصمت و طهارت دانست.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن