واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آیتالله حسینی بوشهری:
تعالی آموزش و پرورش موجب تعالی نظام اسلامی است
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور تعالی آموزش و پرورش را عامل تعالی نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: در زمینه علوم انسانی، باید کمیتههایی در حوزه تشکیل داد و متناسب با نیازهای آموزش و پرورش به شناخت مسائل پرداخت.
![خبرگزاری فارس: تعالی آموزش و پرورش موجب تعالی نظام اسلامی است خبرگزاری فارس: تعالی آموزش و پرورش موجب تعالی نظام اسلامی است](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/06/27/13920627000466_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری امشب در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: نگاه ژرف رهبر معظم انقلاب نسبت به تغییر و تحول در حوزههای علمیه، به کتابهای درسی حوزه هم ناظر است و ایشان عقیده دارند دانشهای کنونی را میتوان در فرصت کمتری آموزش داد. وی افزود: در مورد سبک نگارش کتابهای درسی حوزوی نیز رهبری نظرات و مطالباتی دارند به همین دلیل تغییراتی که ایجاد کردهایم در مقاطع پایینتر بوده و برای مقاطع بالاتر نیازمند کمیتههای تخصصی هستیم. مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با بیان اینکه گامهای خوبی در زمینه تغییر کتب درسی آموزش و پرورش برداشته شده است گفت: لازم است کتابهای تعلیمات دینی ویژگیهایی داشته باشند که نخستین مورد این است که نویسندگان کتابها باید کاری کنند دانشآموزان بعد از فارغالتحصیلی در دورهای فشرده معارف اعتقادی را فرا بگیرند. وی ادامه داد: پیچیده بودن مباحث تعلیمات دینی در مدارس، به علت عدم کشش لازم موجب شده بود جاذبه لازم میان دانشآموز و کتاب وجود نداشته باشد. آیتالله حسینی بوشهری با تاکید بر عدم استفاده از اصطلاحات پیچیده فلسفی در کتابهای تعلیمات دینی برای دانشآموزان گفت: تصاویر موجود در کتابها نیز دارای پیامهایی هستند که باید به آنها توجه لازم صورت بگیرد. عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عنوان کرد: برای ماندگار کردن مطالب در ذهن دانشآموزان باید از هنر خوب نوشتن و طراحی کتابهای درسی بهره برد ضمن اینکه باید دغدغه بعد از چاپ و انتشار را هم داشته باشیم یعنی چه کسانی این کتابها را تدریس خواهند کرد؛ اگر معلمان دانش لازم را نداشته باشند نمیتوانند مطالب موجود را به خوبی به دانشآموزان منتقل کنند بنابراین باید به شبهات پیرامونی مطالب هم توجه ظریفی داشت و به جای اینکه تکثیر شبهه کنیم، پاسخ چندین شبهه را بدهیم. وی با بیان اینکه زحمات زیادی برای تدوین و چاپ کتابهای درسی کشیده میشود گفت: ساعت تدریس کتاب دینی هم مهم است و نباید ساعاتی که دانشآموزان خسته هستند تدریس تعلیمات دینی صورت بگیرد. آیتالله حسینی بوشهری اضافه کرد: تسلط بر قرآن تاثیر بسزایی در یادگیری دانشآموزان دارد و امروز آموزش و پرورش در این زمینه میتواند بسیار تاثیرگذار باشد؛ باید دارالقرآنها را تقویت کرد و در بحث آموزش قرآن، باید به گونهای عمل کرد که مطمئن باشیم دانشآموزان در پایان مقطع ابتدایی به میزان لازم با قرآن آشنایی داشته باشند. عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به توجه لازم به مباحث رفتاری و اخلاقی دانشآموزان در آموزش و پرورش گفت: با فضایی که در جامعه داریم، بسنده کردن به آموزش قرآن به تنهایی کافی نیست؛ دوره اخلاق نظری و عملی جزو مباحث لازم است. وی در بخش دیگری از سخنان خود، تعالی آموزش و پرورش را عامل تعالی نظام جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: در زمینه علوم انسانی، باید کمیتههایی در حوزه تشکیل داد و متناسب با نیازهای آموزش و پرورش به شناخت مسائل و مباحث پرداخت. آیتالله حسینی بوشهری گفت: لازم است تلفیقی میان مجموعههای حوزوی و آموزش و پرورش صورت بگیرد تا بتوانیم در حوزه علوم انسانی، به نیازهای موجود پاسخی مناسب بدهیم. مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با اشاره به انجمنهای علمی حوزه بیان کرد: این انجمنها آمادگی دارند که به آموزش و پرورش کمک کنند. انتهای پیام/-78004
93/09/13 - 20:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]